АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 839
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Това с гаденето е мн неприятно  Sad може да се дължи на хормоните или на това, че малката притиска стомаха. Аз бях така преди няколко седмици, справях се с вода с лимони. Ако повръщаш вече може да е признак, защото организма се пречиства сам често преди раждане чрез повръщане или диария. Не съм лекар и не философствам, а така съм чела из нета  Wink

# 541
Лека zonichka smile3524 И дано гаденето все пак да значи нещо,кой знае,може и да се обебиш и да ни се хвалиш с бебка после smile3521

# 542
Лека и от мен и дано утре и ние да се похвалим със здраво родените ни бебчета  Hug

# 543
Линдичка, честито  Hug
Аз пренасям 4ти ден Crazy Вече ми е смешно даже.
Като ме видят акушерките за тоновете и казват "Пак ли ти ooooh!Joy
Вчера даже ме забравиха на апарата и вместо 15-20 мин. стоях 40. Laughing
Днес пак ще ходя на обед, а снощи ядох ананас, компот от ананас и сок от ананас.
Мисля, че няма да ям повече ананас до края на живота си hahaha
И аз не спах тая нощ, ама не ми се висеше пред компа.

# 544
привет !! честито на родилите мамчета Simple Smile Ние днес с ММ довършваме разни дребни неща от ремонта ,дан калпазанина рещи да излиза да ни помага Wink От 1 страна имаме още неща да свършим и е хубаво че ни чака ,ама вече съвсем ми се губи търпението....

# 545
Здравейте,мами!Аз след малко отлитам към болницата,а така ми е притеснено.....Боли ме корема,така,сякаш ще съм на зъболекар.........а аз мраааазя зъболекари!!! #2gunfire

# 546
Добро утро и от мен Grinning

Честито на lindichka!  Hug

Вечерта както имах болки и ми беше зле, така съм заспала и ставах само веднъж.
Дано бебокът да е по-спокоен днес, че вчера ми разказа играта от ритници. Цял
следобед не се спря...явно емоциите, които са нахлули в мен във връзка с утрешния
ден, са се предали и на него.

Днес ще отметна малко домакинска работа, че от утре ги оставям моите
мъже да се оправят сами.

zonichka успех Simple Smile

Спокоен и усмихнат ден на всички!

# 547
zonichka Успех мила и те очакваме с хубави новини   love001
Здравейте на всички мами и честити бебчета на всички.Нека да са ви живи и здрави и много да ви радват  newsm51 smile3525
Аз имам един много глупав въпрос за който се извинявам,но термина ми е след 12 дни(а бебо може и по рано да реши да дойде) и с ММ много се чудехме дали да не сглобим вече креватчето....но ми казват,че не било хубаво да стои празно...вие кога си ги сглобихте?Пак се извинявам за глупавия въпрос,но така ми се иска вече да си го оправим...

# 548
Сглобихме го около седмица преди термина, тогава ми го донесоха.
Не е седяло празно, тестовото бебе лежа вътре  Crazy (Тестовото бебе е една плюшена играчка с размер на бебе, на която се упражняваме да слагаме пелени, повиваме и носим в слинг Crazy).
Но честно казано - аман от суеверия Simple Smile На мен ми е приятно да са ми наредени бебешките неща и да си ги гледам.

# 549
  • София
zonichka Успех мила и те очакваме с хубави новини   love001
Здравейте на всички мами и честити бебчета на всички.Нека да са ви живи и здрави и много да ви радват  newsm51 smile3525
Аз имам един много глупав въпрос за който се извинявам,но термина ми е след 12 дни(а бебо може и по рано да реши да дойде) и с ММ много се чудехме дали да не сглобим вече креватчето....но ми казват,че не било хубаво да стои празно...вие кога си ги сглобихте?Пак се извинявам за глупавия въпрос,но така ми се иска вече да си го оправим...

Аз моя го карах да го сглобим преди да съм родила, но той така и не пожела. И го сглоби докато бях в болницата - преди да ни изпишат. Според мен не се притеснявай и изчакай да влезнеш в болница и тогава да се сглоби и аз знам, че не е хубаво и затова до последно не казвах нищо...а вече като наближаваше започнах да давам зор.

# 550
Аз съм много против суеверията и така като се замисля не съм спазила нито едно. Например си ходех на гробищата до 8-я месец, купихме си за бебка всичко. Креватчето го сглобихме някъде 8-я месец (веднага след като го купихме).

# 551
Мерси момичета за отговорите Wink В интерес на истината го купихме преди повече от месец и седи в кашоните до сега не съм напъвала да го сглобяваме ама вече като знам,че остава малко така ми се иска да си го наредим и аз не обичам суеверията ама знам ли.
˙·٠• АлЕкС •٠·˙  същото ми казват да го сглобят докато съм в болницата...а иначе за дрешките(преди два дни)никой не можа да ме спре  hahaha вече са изпрани,изгладени и подредени Simple Smile Simple Smile Simple Smile голям кеф беше

# 552
оооо нашето още не е дошло иначе веднага ще го сглобим..При нас се налага малко разместване (една секцийка трябва да отиде от др край на стаята ),искам и да почистя хубаво и да видим как ще изглежда след пренареждането и нямам търпение  #2gunfire На нас само креватчето и сп комплект ни остана (е и някой неща от козметиката ама тях след раждането от някоя аптека за 10 мин ще ги купим )
Вие вече със всичко ли сте готови,понеже като бях в ТК имаше 1 мама дето нищо не беше купувала понеже мъжа и не искал от суеверие и ми стана мн интересно как ще смогнат да купят всичко и как например ще отиде да избере нещата с новородено на ръце (аз например вс съм си го избирала сама,е освен подаръците разбира се  newsm78 ???

# 553
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙  същото ми казват да го сглобят докато съм в болницата...а иначе за дрешките(преди два дни)никой не можа да ме спре  hahaha вече са изпрани,изгладени и подредени Simple Smile Simple Smile Simple Smile голям кеф беше

Ооооо аз като влезнах в 9 месец 1 или 2 седмици след това започнах да ги пера и гладя и да ти кажа бая трудно ми беше защото корема ми пречеше....тежеше ми, а и като се заседявах на едно място започваха да ми оттичат краката...но се справих.
По добре според мен изчакай като влезнеш в болницата тогава да се сглоби леглото Simple Smile А и още малко остава ...... няма за къде да бързаш.

# 554
.........

Ние още се помотваме.
Мъжът ми ще има 5 дена да го купи и сложи, както и ваничка.
Не сме бързали, тъй като леглото ще е тип кошарка и е готово-сглобено за 2мин.

Общи условия

Активация на акаунт