АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 868
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
ако те боли може да изпиеш но-шпа едно, ако болката премине значи са от фалшивите.
скоро ще се появят и истинските, при истинските болката, както ти писах започва от кръста отзад, слиза настрани и надолу, коремът се стяга яко, болката стига чак до вътрешната част на бедрата, ще ги усетиш.
винаги засичай всяко стягане на корема, дори и да са фалшиви, не знаеш кога ще минат в истински, т.е. засичай си ги, като станат по-чести и продължителни, а не отминават - те са  Peace

тогава сега си полегни, ако заспиш може и да са отминали. само следи ако изтекат водите.

и бъди спокойна и тогава, все пак това е съвсем нормално нещо за жената - раждането на детето й, бъди силна и вярвай, че всичко ще е наред.
всички ни е страх, не знам коя не изпитва страх през това време, независимо от какво, но е важно да си спокойна и да мислиш разумно.

# 361
jos,много ти благодаря за разбирането и подкрепата.Първо раждане ми е и нищо незнам,само това,което съм чела,но е друго,когато ти го каже човек минал по този път.Сега ще се опъна малко да видим как ще се почувствам.Благодаря още веднъж!  bouquet

# 362
zornichka, не знам как си с контракциите и къде си,
но се надявам ако раждаш всичко да е ОК, късмет!
и да пишеш после!
ако контракциите са преминали, може пък утре да е денят!  Hug

# 363
Добро утро от мен  Mr. Green
Днес съм се ококорила по никое време, очертава се дълъг ден.

Гледам, че има новопоявили се бебета. Пожелавам им да растат
здрави и щастливи, а на родителите им да ги слушат Simple Smile...

Тази седмица вече трябва да е истински бебевалеж,
че то не остана много.

# 364
Добро утро  Hug
Ние все още сме 2 в1 явна на малката не и се излиза  Wink Тази нощ хич не можах да спя, 6 пъти ставах и като лудите обикалях апартамента  #Crazy
 Зоничке, ако е започнало раждането стискам палци всичко да мине като по вода   bouquet
някой знае ли нещо за presley?
Лек ден на всички   bouquet

# 365
добро утро и от мен Simple Smile
и аз имам задачки днес доста.
утре ще звънна на док кога да правим запис тази седмица.

дано всички сте добре  Hug

# 366
Добро утро и от мен, все още нямаме признаци за раждане, а така се надявах уикенда да съм родила Simple Smile. Вече втора седмица си ходя без тапа и с 2,5 см. разкритие и нищо  Sad.  Май дребосъка не иска да е овен, а ще чака за телец  Mr. Green

# 367
Е, телец пак добре, мъжът ми вече си мечтае как ще излезе стрелец като него  Joy

# 368
Е, телец пак добре, мъжът ми вече си мечтае как ще излезе стрелец като него  Joy
Твоят явно е с чувство за хумор, като моят, т.е. моят се шегува че ще го раждам юни да е Близнаци, като него.
Честито на неродилите до сега, планетата на любовта и парите днес в 10.30 навлезе в собственият си знак Телец, това е най-доброто положение за нея, до преди беше в Овен, приема се за неблагоприятна позиция, т.е. не може да изяви на макс качествата си.
Аз се подготвям, че утре съм пак на тонове, да видим ще отърва ли и този път кожата Mr. Green

# 369
Ани, докога ще е там, да не прескочим и това положение на Венерата  Laughing

# 370
maleksieva, не ти е лесно с това очакване, а бебо слязъл ли е в таза вече?

# 371
Ани, докога ще е там, да не прескочим и това положение на Венерата  Laughing
Мисля, че е до 01.05, но не съм много сигурна, не съм проверявала, т.е. сега съм се развихрила да върша разни неща........знам  само, че днес в 10.30 влизаше в Телец и исках да не се ражда преди това, че баткото е с Венера в Овен, наследил е моята кофти позиция, поне девойката да наследи хубавата на баща си/ таткото е с Венера в Телец/, успях Peace

# 372
maleksieva, не ти е лесно с това очакване, а бебо слязъл ли е в таза вече?

Да, вече е много ниско, доки каза още преди 2 седмици , че главичката е на стартова позиция, понеже всяка седмица ми прави вагинален преглед. Неговият съвет за да предизвикаме раждането по-бързо е повече секс, но аз се притеснявам като нямам тапа (нали казват,че може някаква инфекция да стане - страх лозе пази Simple Smile). Днес пак съм на преглед и се надявам да имаме някакъв напредък.
При първото раждане след такъв преглед в 38 г.с., на следващия ден родих  Laughing.
Пък и ето както казва Ани, явно има какво да е чакал бебока  Laughing

# 373
Чудя се моето дали ще остане вътре до 20 април, когато Слънце, Венера и Марс ще са в Телец...ще ми се!

# 374
Здравейте и от мен Heart Eyes Ние все още сме 2 в 1,инат се оказа бебока Naughty До преди малко имах ужасни менструални болки,направо ми се прирева,но поотминаха Whistling Писна ми вече с тая бременност,искам да се приключва вече и да се гушкаме с бебо Laughing Хубав ден на всички,макар и дъждовен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт