АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 846
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Нашето легло е сглобено, откакто сме го купили. Не съм суеверна и се съобразявам едниствено с моите виждания Simple Smile
Иначе реално не стои празно, тъй като имам две котки, които си го харесаха и спят в него Simple Smile Но не мисля, че според суеверията това е по-добър вариант  Joy

# 556
Здравейте бъдещи и настоящи мами Simple Smile
За креватчето,ние наи го взехме,когат бях в 4 месец Laughing А го сглобихме средата на февруари.нали трябва да се отмирише дървото.Суеверия,суеверия ама си е друго да ти е готово всичко.Не после да се луташ като луд Wink
zonichka ,ще стискам палци да има развитие Wink
И честито на всички нови мами newsm51
Аз ходих до общината по адрес за акта,но ме пратиха в общината по адрес на болницата #Cussing out Взех си документите за помощта и детските.А на всичкото отгоре в Удостоверението за родени деца,ми е объркано второто име на бебка #2gunfire Вместо Димитрова е Димитров #2gunfire Та утре като ходя за акта,трябва да обърна внимание дали и в акта е така и ако да да подавам молби за поправка,абеееееееее ши...на работа,нЕкой пак е спал. smile3511

# 557
·٠• АлЕкС •٠·˙ права си.Аз от месец и половина почти го имам и до сега издържах  остават по малко от две седмици скоро ще си го видя нагласено  smile3521 Иначе всичко сме купили само без количката.А сетих се-обиколници за леглата взели ли сте?Аз все още не съм,защото си мисля,че за в началото няма да ми трябва...

# 558
аз ще купя сп комплект с обиколници...даве съм решила да има и балдахин,освен че креватчето става приказно е полезно през лятото за да не го накаца някоя  заблудена муха малчо...

# 559
Аз също взех 2 комплекта с обиколници, мисля че излизат по-изгодно когато са купени заедно. Мойте комплекти бяха по 45 лв с всичките му екстри, а само олекотения комплект беше 30 лв.

# 560
аз съм взела един комплект с олекотено одеалце и един само торба, долен чаршаф и калъфка,много се чудех за обиколник,но май ще трябва да взема.Вие от къде си ги взехте,защото аз не видях комплект с обиколник.То какво има в комплекта?

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 11:45 от Jojeto

# 561
Аз също взех 2 комплекта с обиколници, мисля че излизат по-изгодно когато са купени заедно. Мойте комплекти бяха по 45 лв с всичките му екстри, а само олекотения комплект беше 30 лв.
от къде ги купи ?? Аз търся нещо изгодно ама с обиколници и балдахин както искам цените са от 60-70 лв нагоре ??? Ако обаче си намеря сп комплект само с обиколници балдахина може да ми го ушият и пак ще ми е по-на сметка ???

# 562
Момичета,прибрах се!Ами всичко е наред,плацента,води,бебе,матка,главично прилежание........обаче най-вероятно каза док-секцио!!!ЗАЩО?!питам аз-била съм дребна,пълничка,а и на тези 30год....а пропуснах-бебето е ОГРОМНО!Нямала съм да мога да я родя.Ако зависело от него-щял направо да ме среже без да ме мъчи,макар да бил против секциото.Това го каза добър и стар лекар..........Ох,не ми стига,че се тревожа защо не излиза,ами сега и това как ще излиза!!! smile3511
Каза,че в моя случай ще се изчака 7 дни и тогава,ако не съм родила ще се предприемат някакви мерки,а след 5 дни да ходя на преглед,ако не съм родила.
И сега,какво да правя?Така исках да си родя нормално,а то какво стана.Макар,че засега съм решила,ако няма проблем и не се налага изключително и само секцио-да се пробвам първо за естествено раждане,пък да видим!Бог да е с мен! newsm17
Сега отново съм си у дома и не ми остава нищо,освен да чакам............. smile3514

# 563
zonichka, колко е голямо бебето? Аз при дребен ръст и кг., но с нормален таз родих баткото 3900 с три шева и 2 часа след раждането бях забравила вече. Сега бебока е 3600 и дай боже всичко да е наред мисля, че даже ще ми е по-лесно от първия път.
Моят доктор казва, че бебе 4 кг. може да се роди нормално без проблем, големината на бебето сама по себе си не е предпоставка за секцио. А дискутирахте ли вариант епизиотомия? При много жени това е вариант, а и много мои познати с такива интервенции са доволни от резултата.

# 564
zonichka, колко е голямо бебето? Аз при дребен ръст и кг., но с нормален таз родих баткото 3900 с три шева и 2 часа след раждането бях забравила вече. Сега бебока е 3600 и дай боже всичко да е наред мисля, че даже ще ми е по-лесно от първия път.
Моят доктор казва, че бебе 4 кг. може да се роди нормално без проблем, големината на бебето сама по себе си не е предпоставка за секцио. А дискутирахте ли вариант епизиотомия? При много жени това е вариант, а и много мои познати с такива интервенции са доволни от резултата.
Не,нищо не сме дискутирали,той си изстреля думите в пространството,каза,че не обича лигли,да не се обяснява много,стана и си излезе.Направо съм потресена!А за този лекар съм чувала само хубави неща......защо се държа така,без абсолютно никаква провокация от моя страна,аз само мълчах,а той влетя и започна да реди тези думи.....и.........ох корема още ми е свит.В понеделник пак ще отида,дано се падне друг лекар,да видим той какво ще каже.

# 565
За пореден път се убеждавам, че някои доктори са без всякаква съвест и пациентите за тях са просто "да му мине смяната или прегледа".
Аз от началото на 9 месец всяка седмица съм на тонове при моя доктор, а пък той отделно ми звъни два път седмично да ме пита как съм, дали имам болки и дали всичко е наред (а не е длъжен, просто го прави за всяка негова пациентка). Както той се изрази така той е спокоен, че е запознат с ежедневното ми състояние и аз съм спокойна, че каквото и да стане мога да разчитам на него във всеки един момент.

# 566
 maleksieva ти си късметлийка...аз също бях много доволна от моята лекарка и на края с извинение се осра.В началото на месеца бях на жк,даде ми докоменти и там каквото е нужно за болницата и ми пожела леко раждане....при което ми идваше да я убия   newsm61 newsm61 ...каза ми за тоновете,че мога да ходя където пожелая и не било нужно да ходя повече на консултации всичко било наред...а това нормално ли е и що за лекар е?

# 567
леелее много се ядосвам пак се потсетих...какво значи да му мине там смяната..да не работят с животни още повече това е толкова отговорна професия...Като не им харесва да ходят да продават в магазините...

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 13:57 от Jojeto

# 568
maleksieva,ти си късметлийка,къде ходих,за да знам за другия път....... Laughing
Jojeto ,мила и моята лекарка постъпи по същият начин.На 04.04. бях на ЖК,каза ми всичко е Ок,сега чакаш да родиш,а аз викам,ами ако не родя до 18-ти?Тя:Отиваш в болницата,в която си решила да раждаш и там ще ти кажат какво да правиш.Без тонове всяка седмица,без преглед....нищо.Е,дойде 18-ти,отидох в ОБ,и какво.............??????
На днешно време,направоооооооооооо...................

# 569
zonichka е значи не съм само аз...и мен нито ме прегледа,нито ми пусна някакви изследвания...всичко си било наред да съм чакала от тук нататък бебето и това.За тонове можело да си ходя вече където съм си искала и айде чао... #Sniper #Sniper И как да тръгнеш спокойно да раждаш,как да им се довериш...направо незнам страшно е

Общи условия

Активация на акаунт