Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 22

• 56 908
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
klem4e,  аз давам Сингулер на прахчета и му давам вода да пие след това, защото направо го изсипвам в устата прахчето, и след Монтелукаста съм давала вода

Благядаря   bouquet
Питам , защото ми е останало в съзнанието че се дава вечер като след него нищо да не се приема  , ама детето иска вода. Незнам дали е от него , но от октомври до сега имаме вече два развалени зъба. Идея си нямам на какъв зъболекар да го водя и как ще издържи - нали си е бяс.... #Crazy

И още нещо - от известно време му се гади , отказа течната храна . Чудя се дали може да е от някое лекарство  newsm78 Яде само сухарий , а от два дни , почти  яде по две , три хапки хляб само ....какво става никой неможе да каже. Аз си мисля че е от заден секрет , защото пак взе да спи с отворена уста , обаче пък не хърка....

Знаеш ли,погледни как са му сливиците.Не искам да съм лош пророк,но това ,което описваш си имаше мед.терминология и по спомен причината бе в небните сливици,ако били "болни" и големи,но това УНГ само го установявало,и се налагало да бъдат оперирани
http://www.monitor.bg/article?id=67747
http://www.az-jenata.com/a/9-maychinstvo/610-detskite-slivitsi/

# 76
Да, това е- басейна на Овъргаз в Българско школо, срещу Хит в Младост, а треньора е това http://pluvane.com/about-us.php Емил Милков
За сравнение- дъщеря ми е ходила 1-2 години в Академик- мърсотия, смрад и студена вода (20на градуса), така чееее тука ми се вижда рай просто

# 77
Здравейте!
Искам да попитам тези, които са ходили на ТЕЛК комисия - винаги ли сте носили кръвни изследвания? Не са ми подчертани в списъка и се чудя те ли са забравили, да правим ли?  newsm78

# 78
Като съм го водила на УНГ във връзка със постоянният заден секрет , винаги са ми казвали че Тошко е със нормално уголемени за възрастта си сливици и не се налага операция. Казват че този постоянен заден секрет е на алергична основа , но пък Еозонофилите са в норма  ........За това и писах , че никой неможе да каже от какво е това гадене. Муцата , тези две статий са много полезни за всички майки - обяснено е повече от разбираемо- благодаря ти   bouquet
Беки не е влизала скоро да кажат как са след операцията  newsm78
И аз се замислих относно басейн във Варна - хвалят ми Делфини - срещу Кайфланд във Младост / бившият Бриз / .Ще го пробвам някой ден.

# 79
  • Обетованата земя
На синът ми(той е с бронхиалните спазми) Еозонофилите излязоха 5. Микробиологът каза че са завишени, макар че по новите световни стандарти нормалното било до 6-7. За сравнение на дъщеря ми бяха 1. При вас колко са?

# 80
При нас хлора не оказва отрицателно влияние. А плуването на Михаил му се отразява добре. мария плува при всякакви обстоятелства - кашляща, с болно ухо, с цистит, или счупен крак, за нея това е без значение.
Но Михаил не съм го пускала при наличен спазъм. Иначе не пропускаме всяка неделя е в басейна.

# 81
На синът ми(той е с бронхиалните спазми) Еозонофилите излязоха 5. Микробиологът каза че са завишени, макар че по новите световни стандарти нормалното било до 6-7. За сравнение на дъщеря ми бяха 1. При вас колко са?
Не помня точно но бяха 2 или 3.

# 82
  • София
Момичета, какви са тези еозонофили?Как и къде се изследват и защо?

# 83
  • Varna
Като съм го водила на УНГ във връзка със постоянният заден секрет , винаги са ми казвали че Тошко е със нормално уголемени за възрастта си сливици и не се налага операция. Казват че този постоянен заден секрет е на алергична основа , но пък Еозонофилите са в норма  ........За това и писах , че никой неможе да каже от какво е това гадене. Муцата , тези две статий са много полезни за всички майки - обяснено е повече от разбираемо- благодаря ти   bouquet
Беки не е влизала скоро да кажат как са след операцията  newsm78
И аз се замислих относно басейн във Варна - хвалят ми Делфини - срещу Кайфланд във Младост / бившият Бриз / .Ще го пробвам някой ден.
Тук съм!!!Писах-сигурно си го пропуснала.Добре сме-дори днес вече е на градина.Дай Боже да е за по-дълго.
За басейна до Кауфланд искат децата да са поне 1,20см.Остават ни като варианти-Младост и този на Гарата.И аз търся,на Дружба също има ,но ми е далеч.

# 84
Здравейте,бих искала да помоля за малко помощ Praynig След поредния преглед при алерголог днес категорично ни казаха,че трябва да си вземем инхалатор.Лекарката каза да си поръчаме на фирма "ЕЛПАК",но в сайта им няма нито снимки,нито модели и няма как да се ориентираме!Някой поръчвал ли е от тях и знае ли какви са инхалаторите и на кои фирми са?

# 85
Басейн на Дружба .... какво да ти кажа обринах се след десетина минути - от препаратите ще да е .
За Младост може ли с придружител да е / баща си , че аз ще изпразня басейна / - все пак сме 116см. , а и на години е малък .

# 86
  • Varna
Басейн на Дружба .... какво да ти кажа обринах се след десетина минути - от препаратите ще да е .
За Младост може ли с придружител да е / баща си , че аз ще изпразня басейна / - все пак сме 116см. , а и на години е малък .
Моя позната води дъщеря си там и са й казали първите няколко пъти с придружител.

# 87
  • Germany
Здравейте,бих искала да помоля за малко помощ Praynig След поредния преглед при алерголог днес категорично ни казаха,че трябва да си вземем инхалатор.Лекарката каза да си поръчаме на фирма "ЕЛПАК",но в сайта им няма нито снимки,нито модели и няма как да се ориентираме!Някой поръчвал ли е от тях и знае ли какви са инхалаторите и на кои фирми са?

Нашият инхалатор е на "Омрон" . Купихме го от аптека преди няколко години. Препоръчвам марката горещо.

# 88
Благодаря Moni !Наистина на  "Омрон",изглеждат добри,но тъй като докторката не каза да си изберем,а направо да поръчаме от тази фирма исках да видя техните какви са.Порових се малко и разбрах,че едните са на "Pari",а другите на "Philips",но не са показани моделите и цените.Прочетох в един пост от 2009 мисля,за "Pari",но повече никой нищо не е писал за тях.

# 89
  • Germany
Явно взима % от тях... Изберете си инхалатор, който ви харесва и е с добро съотношение м/у качество и цена.

Общи условия

Активация на акаунт