Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 202
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, кажете телефон на паяка, че искам утре да вдигне една кола паркирала пред гараж  Peace

# 226
  • Пловдив
Халат с качулка с уши да сте виждали някъде? На Иван Вазов към гарата ,преди сладките има един магазин,другаде?
Срещу централни хали нямат.
Благодаря!

Вътре в самите хали на подземния етаж. Също така в магазина за халати и спално бельо на светофара на Гладстон точно преди да се качиш на мостчето. Наскоро и някъде другаде гледах, ама като не ни трябват и не запомних  Blush

# 227
Благодаря   Hug   за отговорите за халатите с уши. Голямо търсене пада. Аз абитуриентския тоалет по-лесно си избрах  Mr. Green

На Гладстон имаше интересни по 26 лв,същите има и на Иван Вазов,подозирам,че са един и същ собственик.
И нашия предишен халат е на Яна-панагюрище и не е мръднал.
Ще разгледам и другите предложения,Благодаря още веднъж  Hug

# 228
Момичета, кажете телефон на паяка, че искам утре да вдигне една кола паркирала пред гараж  Peace

излиза ми този 0885 880088   Паркинги и гаражи - Пловдив.

# 229

Аз за същото звъннах преди време на 112...

# 230
Благодаря  Peace

# 231
  • Пловдив
Здравейте,
от скоро сме в Пловдив с дъщеря ми (почти на 4 год.) и искам да ви попитам, къде мога да я водя на
танци (балет, спортни танци, каквото и да е), по възможност в Каришияка (района на Веселото Село, панаира..)
Може и някакъв спорт, който да има зала в района.

Благодаря Simple Smile

В нашето училище - в района е - на Брезовска, но преди колелото, до високите блокове - има народни танци, йога и художествена гимнастика.

# 232

AlexR мерси за инфото точно този..

# 233
Благодаря за инфото, моля - пиши и за други подобни, ако научиш Hug

# 234
Добра козметичка? За предпочитане в Смирненски или около центъра? Тази, при която отидох от моето населено място, ме направи на петна, а кожата ми е чувствителна.  #Cussing out

# 235
Ако е само за почистване- салон Скандало срещу Общината, за по-специфични процедури - Енигма до Новотела.

# 236
Търся качествена входна врата за апартамент! Изгодна - също!
Подсказвайте, че нямам нерви да обикалям навсякъде.

# 237
около/малко над 1000 лв. в магазина срещу МОЛ Пловдив, Аказа

# 238
  • Пловдив
Интериорни и блиндирани врати на ъгъла на ул."Авксенти Велешки" с ул."Цанко Дюстабанов". Нашите са от там, от МДФ са, като външната (блиндирана) струваше 850лв.

# 239
  • Пловдив
Трябва ми помощ за попълване на Годишна данъчна декларация.
Който има познания да ми пише на лични, моля и за цена на услугата.

Общи условия

Активация на акаунт