Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 204
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
от скоро сме в Пловдив с дъщеря ми (почти на 4 год.) и искам да ви попитам, къде мога да я водя на
танци (балет, спортни танци, каквото и да е), по възможност в Каришияка (района на Веселото Село, панаира..)
Може и някакъв спорт, който да има зала в района.

Благодаря Simple Smile

# 211
Момичета, преди време се коментираше избор на педиатър. Дъщерите ми са на година и половина. Водим ги при д-р Молева, но ми се иска и личния им лекар да бъде детски специалист / в момента не е/. Би било добре да е в района на Кършияка. Моля, ако някой има добри впечатления да сподели.

# 212
Здравейте,
от скоро сме в Пловдив с дъщеря ми (почти на 4 год.) и искам да ви попитам, къде мога да я водя на
танци (балет, спортни танци, каквото и да е), по възможност в Каришияка (района на Веселото Село, панаира..)

Благодаря Simple Smile
Залата на Дунав срещу детската градина имат художествена гимнастика и аеробика. Танци мисля, че в Кършиака няма.

# 213
  • Пловдив
mystic, квартал?
Каква кухня търсите, за повод ли?

Ами за кухнята нямам претенции...Искам да имам вариант напр. за детски рожден ден или като излезем с приятели Grinning Ние сме в Тракия,но мога и да сменя местоположението Wink Сега се сетих за бившето Тони 2000 до РУМ Тракия.
Детската площадка на Тони 2000 до РУМ Тракия е добре, но иначе всичко останало в много зле в заведението. Живея точно там и никога повече няма да стъпя там. От както стана Мистрал, е пълна мизерия. Храната няма голям избор, за пиенето да не говорим. Щом нямаха Загорка и Каменица, за какво говорим. Цените са малко завишени за порциите, които предлагат. Останалите Тони-та са къде къде по-добри. Аз ходя в това с/у Хлебозавода. Вкусничко, евтинко.

# 214
Здравейте. Може ли да ме ориентирате откъде да закупя изгодно спално бельо - единично трябват ми два комплекта. Благодаря   bouquet

# 215
може ли някой да ми каже как се казва керамик центъра в кичука , в пер дните теми я имаше някъде но не можах да я намеря . някъде зад рилата се намирал... Rolling Eyes

# 216
може ли някой да ми каже как се казва керамик центъра в кичука , в пер дните теми я имаше някъде но не можах да я намеря . някъде зад рилата се намирал... Rolling Eyes
Зад магазин Рила е склада на ТУЛС.

# 217
  • Пловдив
Момичета, трябва ми дърводелец, който да направи 1 пръчка за преграда на кошара - трябва да работи с дърво, не с ПДЧ и тем подобни  Praynig

# 218
Халат с качулка с уши да сте виждали някъде? На Иван Вазов към гарата ,преди сладките има един магазин,другаде?
Срещу централни хали нямат.
Благодаря!

# 219
Здравейте,

Благодаря Simple Smile
Залата на Дунав срещу детската градина имат художествена гимнастика и аеробика. Танци мисля, че в Кършиака няма.

В Омега колеж на Колю Фичето 7а има латино танци

# 220
  • София
Халат с качулка с уши да сте виждали някъде? На Иван Вазов към гарата ,преди сладките има един магазин,другаде?
Благодаря!

В магазина за хавлии в Маркет центъра, преди съм вземала от там.

# 221
Благодаря!

Благодаря,ще го преслушам  Hug

# 222
# 223
  • Пловдив
Благодаря!
Нашият халат е с уши и е на Яна Панагюрище. Техни неща съм виждала в Метро.

# 224
  • Пловдив

Благодаря,ще го преслушам  Hug
[/quote]

Магазин за хавлии в Маркет центъра отдавна няма - сега там е Карфур. Магазинът се премести в Гранда, но не мога да кажа къде точно, май на първия етаж в коридора в ляво от входа се пада. Детски халати с качулка и уши гледах преди около месец в магазина за спално бельо и хавлии на кръстовището на бул. Мария Луиза и ул. Родопи.

Общи условия

Активация на акаунт