Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 103
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Смолян
Здравейте на всички
може ли да ми дадете мнения за доктор Троянчев,кабинета му е в Тримонциум така разбрах,и как най-лесно и бързо да се придвижа до там идвайки от посока Асеновград.Благодаря предварително.

# 511
Здравейте на всички
може ли да ми дадете мнения за доктор Троянчев,кабинета му е в Тримонциум така разбрах,и как най-лесно и бързо да се придвижа до там идвайки от посока Асеновград.Благодаря предварително.

От сточна гара тръгвате по бул. Цар Борис ІІІ, на светофара преди Тримонциум свивате в ляво и търсите къде да паркирате. Медицинския център е точно на кръстовището, ще го видите, има големи надписи. Колкото до доктора - добър избор, макар че съм ходила при него преди много време, имам много добри впечатления.

# 512
  • Пловдив
Предстой ни първи рожден ден и се чудя от къде да поръчам торта .Искам е най-хубавата и най-вкусна !Да ми кажете впечатления .Гледах тортите на чичо Чарли ,на Дейзи ,но още се чудя къде  newsm78
Моля да споделите ,ще съм ви благодарна   bouquet

# 513
  • Пловдив
Здравейте на всички

От сточна гара тръгвате по бул. Цар Борис ІІІ, на светофара преди Тримонциум свивате в ляво и търсите къде да паркирате. Медицинския център е точно на кръстовището, ще го видите, има големи надписи. Колкото до доктора - добър избор, макар че съм ходила при него преди много време, имам много добри впечатления.

д-р Троянчев е в нов кабинет, не е в Тримонциум вече. По-добре се свържи по телефона.

# 514
Предстой ни първи рожден ден и се чудя от къде да поръчам торта .Искам е най-хубавата и най-вкусна !Да ми кажете впечатления .Гледах тортите на чичо Чарли ,на Дейзи ,но още се чудя къде  newsm78

Тортата   за нашия Първи Рожден Ден беше от Мон Шери-много,много вкусна и красива Rolling Eyesпрепоръчвам от сърце Peace

# 515
Момичета,къде има хубави бански на сносна цена? Blush

# 516
  • в сърцата на децата <3

Тортата   за нашия Първи Рожден Ден беше от Мон Шери-много,много вкусна и красива Rolling Eyesпрепоръчвам от сърце Peace

В Чочко тортите са страхотни, поръчвали сме за племенничката - остана възхитена! Цените са добри, а тортите са вкусни. В Неделя имат най-хубавите откъм качество (по мое мнение де) торти, но цените са прекалено високи...

# 517
  • Пловдив

В Чочко тортите са страхотни, поръчвали сме за племенничката - остана възхитена! Цените са добри, а тортите са вкусни. В Неделя имат най-хубавите откъм качество (по мое мнение де) торти, но цените са прекалено високи...

На Неделя много отдавна не държат на качеството. Имаше доста оплаквания от тях в последно време.
Чувала съм за Попимони добри отзиви.
Чочко работят с готови платки и сухи смеси за кремове... говоря за тортата, която опитах на последният РД.
Амели имат също хубави торти - те поне пекат блатовете.

# 518
  • Пловдив
Някой да е виждал къде продават Кленов сироп?А какъв му е вкусът newsm78 Горчив,сладък...

В ДМ на Кап.Райчо, при биохраните. Клас С - 375 мл - 20лв
Сладък е............

Момичета,къде има хубави бански на сносна цена? Blush

Тази година не съм ходила, но предишните няколко винаги намирам това което търся в един магазин в Кършака, точно на кръстовището бул. България и бул. Руски, мисля се казваше Заза или нещо такова.......... Освен новите колекции има и от стари колекции на много приемливи цени..........

# 519

На Неделя много отдавна не държат на качеството. Имаше доста оплаквания от тях в последно време.
Чочко работят с готови платки и сухи смеси за кремове... говоря за тортата, която опитах на последният РД.

На Амели блатовете не знам дали ги пекат, но тортите, които съм яла от тях са много зле. Със сигурност използват сухи кремове. А за качеството на Попимони не искам дори да коментирам, след като знам как приготвят тортите си...

# 520
  • Пловдив
Здравейте на всички

www.4dbebe.com/‎
Това е сайта на д-р Троянчев. Ако идвате от Асеновград минавате под тунела правите обратен завой, влизате в капана и завивате първата в ляво. Право напред без да следвате извивките на улицата има паркинг. Къщата най-близо до тунела, от лявата страна на уличката е кабинета.

# 521
  • Пловдив

На Амели блатовете не знам дали ги пекат, но тортите, които съм яла от тях са много зле. Със сигурност използват сухи кремове. А за качеството на Попимони не искам дори да коментирам, след като знам как приготвят тортите си...

Амели може и да са влошили качеството- не бяха зле преди. За Попимони казах, че съм чувала, а не опитвала.
Аз сама си правя тортите и рядко ям, а още по-рядко от някоя фирма- само споделих чуто и от това, което съм опитвала.
Иначе последната торта на Чочко беше вкусна- спор няма, но с готови платки и крем от суха смес.

# 522
  • Пловдив
Чочко са вкусни, да, НО ме дразнят, защото две години подред отивам и казвам с какво иска дъщеря ми торта, а те ми отговарят, че могат да направят само това което имат в каталога.  Crossing Arms А във Фейсбук страницата им съм виждала различни торти, но явно само в Хасково приемат различни поръчки да изработват торти не по каталог.  Rolling Eyes
Аз и преди съм писала, но да се повторя-довлна съм от Захарно петле. Даже миналата година като ми изработиха тортите с това което исках ми излезеха малко по евтино от торта по каталог от Чочко.

# 523
  • до Пловдив
някои знае ли къде и какво ще има за 1 юни

# 524
  • Бг
Ето нещо организирано - "По повод 1-ви юни Радио KATRA FM организира празник на детето "ВЪЛШЕБНО ЛЯТО". За магията на празника ще се грижи Мистър Кристел, който ще забавлява най-малките с невероятните си фокуси, а децата от публиката ще са негови асистенти. Специални гости са малките танцьори от първото в България студио за свободни танци "DANCE TO THE MAX" и балерините на клуб "Пантера". За всички участници в игрите са подготвени страхотни подаръци и награди, а на финала всеки, закупил и попълнил талонче за томболата ще има шанса да спечели голяма награда – велосипед, спа почивка за цялото семейство и др.
Събраните средства ще дарим на сдружение "Паралелен свят" за деца с двигателни увреждания.
Очакваме ви на 31-ви май 2013 година, петък от 18:00 на площад "Стефан Стамболов" пред "Община Пловдив". Когато нещо започне вълшебно, то със сигурност ще завърши много забавно!", от страницата им във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт