Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 104
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • в сърцата на децата <3
Момичета,в подлеза на гарата има ли магазинчета за обувки с прилични стоки?
Само веднъж съм минавала и видях много магазини,но изобщо не съм се загледала какви са и какво продават.Търся си пантофки,но по главната нищо не ми хвана окото.
По Иван Вазов погледна ли? От подлеза съм купувала на малката пантофки от магазина за детски стоки. Дрехи съм взимала за мен, но са завишени цените спрямо другите магазини в града.

# 496
Само веднъж съм минавала и видях много магазини,но изобщо не съм се загледала какви са и какво продават.Търся си пантофки,но по главната нищо не ми хвана окото.
По Иван Вазов погледна ли? От подлеза съм купувала на малката пантофки от магазина за детски стоки. Дрехи съм взимала за мен, но са завишени цените спрямо другите магазини в града.
Не,не съм ходила на Иван Вазов.Мислех да го съчетая с подлеза,все пак са близо Wink

# 497
  • в сърцата на децата <3
Не,не съм ходила на Иван Вазов.Мислех да го съчетая с подлеза,все пак са близо Wink
Между другото има два магазина в Кючука от които съм много доволна - пантофки си купувах за 10 лева и ми издържаха миналата година, сега пак ги нося. Единия е срещу Далията, другия е на бул. Вапцаров след кръстовището с Д. Талев. Ако искаш погледни и там, но тази пролет не съм ги преглеждала какво зареждане имат  Peace

# 498
  • Пловдив
Някой да е виждал някъде потник със Спайдърмен за 5-6 годишно?
Ако пък е в Тракия, равни няма да имате Mr. Green

# 499
  • Пловдив

Из Форума мернах днес, но за каква възраст не видях, освен това на пазара- до Форума , има един магазин (с вход от двете страни който е) там има потници доста размери и обикновено са и със Спайдърмен.

# 500
  • Пловдив
Някой да е виждал къде продават Кленов сироп?А какъв му е вкусът newsm78 Горчив,сладък...

# 501
Между другото има два магазина в Кючука от които съм много доволна - пантофки си купувах за 10 лева и ми издържаха миналата година, сега пак ги нося. Единия е срещу Далията, другия е на бул. Вапцаров след кръстовището с Д. Талев. Ако искаш погледни и там, но тази пролет не съм ги преглеждала какво зареждане имат  Peace

От този срещу ресторант "Далия" и аз съм много доволна. Всички обувки вече купувам само оттам. Много често имат зареждане на нова стока.

Някой питаше за преинсталация на лаптоп - ние ползваме услугите на фирма Адроит http://www.adroit.bg/index.php

# 502
Някой да е виждал къде продават Кленов сироп?А какъв му е вкусът newsm78 Горчив,сладък...
Със сигурност има в Лекси до ВХВП, също зареждат и в диетичните магазини, нали е много популярна диетата с него, та всичко живо от година-две зарежда. Simple Smile
Иначе е сладък- нещо средно между захар, мед и карамел.

# 503
Със сигурност има в Лекси до ВХВП, също зареждат и в диетичните магазини, нали е много популярна диетата с него, та всичко живо от година-две зарежда. Simple Smile
И в Метро има.

Благодаря на всички за отговорите  bouquet

# 504
  • в сърцата на децата <3
И в Лекситата в Гранда и до АГ Селена има също. В Билла НЯМА, в Кауфланд не съм проверявала, но ми се върти в главата, че имаше... Вкуса е готин, на мен ми прилича на леко карамелизиран мед.

# 505
Момичета, моля за читав магазин за чорапогащници, ама наистина качествени, за всекидневна употреба т.е класически, не говоря за по-специални, фигурални и т.н.
Вече два пъти купувам от МЕТРО и на второ обуване се късат.

# 506

Благодаря ви, момичета!  bouquet
На много удобно място е офисът, а и щом отзивите за фирмата са добри - ще ползвам техните услуги!

# 507
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, момичета, препоръчайте ми обущар, който да подменя токове на обувки....
Искам да похваля обущарското ателие отстрани на Медикус Алфа. Там ми смениха токчетата на сандалите с точно такива, каквито исках и са се справили просто чудесно. За пореден път двамата братя ме изненадаха приятно. Препоръчвам ги с двете си ръце.

# 508
  • Майничка
Дали някъде в центъра може да се плати ваучер от Грабо след 6ч. вечерта?

# 509
  • Пловдив

Из Форума мернах днес, но за каква възраст не видях, освен това на пазара- до Форума , има един магазин (с вход от двете страни който е) там има потници доста размери и обикновено са и със Спайдърмен.
Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт