Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 176
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Момичета търся лампа за комари. Дори не знам как точно да я нарека. Да привлича комарите и да не хапят, имаше преди, но сега в началото на сезона не мога да видя, нито се сещам къде мога да открия.
Май на руския пазар съм виждала .

# 451
  • Пловдив
Момичета търся лампа за комари. Дори не знам как точно да я нарека. Да привлича комарите и да не хапят, имаше преди, но сега в началото на сезона не мога да видя, нито се сещам къде мога да открия.

В магазините с градински принадлежности-Практикер,Баумакс,Бриколаж

Здравейте, искам да попитам от къде мога да си купя зехтин 5 л. в метална тенекия внесен от Турция или Гърция? Бях си купила такава от Одрин и съм много доволна, но да ходим пак до там за един зехтин не си струва. Предполагам че внасят и продават и тук такъв но не съм виждала  newsm78

”Дани 2001” ООД
Пловдив, бул. ”Брезовско шосе” 180, склад 413    тел./факс: 032 942 399
тел.: 0898 639 128 , 0898 528 893 http://maslini.com/
Обади се да питаш дали имат такава разфасовка зехтин и цена.

# 452
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам от къде мога да си купя зехтин 5 л. в метална тенекия внесен от Турция или Гърция? Бях си купила такава от Одрин и съм много доволна, но да ходим пак до там за един зехтин не си струва. Предполагам че внасят и продават и тук такъв но не съм виждала  newsm78
Онзи ден гледах такова магазинче до Четвъртък пазара, на малката уличка където са магазините втора употреба. Има магазинче за гръцки зехтин и маслини и на ул. Петко де Петков, под дългия блок, в който е и Бейбиленд. Оттам съм купувала, доволна съм.  Peace

# 453
  • Пловдив
Благодаря на Ели и bugaboo  Hug

# 454
"Джъмбо" работи ли днес? И до кога евентуално?

# 455
  • Пловдив

до 20 часа,защото е неделя
през седмицата+събота са до 21 часа

# 456

до 20 часа,защото е неделя
през седмицата+събота са до 21 часа

Благодаря!   bouquet

# 457
  • Пловдив
п.п. Някой ако срещне оферта за детски РД/някава промоция/ да свирка.Мерси!

Тъкмо попита и хоп, появи се оферта  Wink http://grabo.bg/chasa-detsko-parti-za-rojden-den-s-vkliucheno-me … 3697723/?dc=17730
Ама е до 11,06 и не знам дали ще ти свърши работа.

Ееее,мерси ама ние сме на 15 Grinning Peace

# 458
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, момичета, препоръчайте ми обущар, който да подменя токове на обувки. Имам едни сандали, на които не харесвам тока и искам, ако може да ми ги сменят. Обущарите до Медикус Алфа дали ще се справят с тази задача?
Другото нещо, за което искам да попитам - продават ли още агнешко месо по магазините и къде?   bouquet

# 459

Другото нещо, за което искам да попитам - продават ли още агнешко месо по магазините и къде?   bouquet

В събота видях агнешко в магазина на НовоМес на колелото на панаира

# 460
  • Пловдив
Скрит текст:
По темата - Капитан Райчо е синя зона. Ако спрете и не платите на ръка на чичката с синята жилетка или не пратите СМС ще дойдат да ви сложат скоба. Която се сваля срещу 20 лв.
Като спирате му мислете, кое ви излиза по-евтино.

Ако влизате от към Родопи, табела няма!
Ако спрете някъде покрай Евмолпия, табела че е синя зона няма да намерите, нито номера на който трябва да пратите СМС.
Чичката може и да не го видите, щото хора не достигат и може да някъде надолу където става навалица.

Табелата била по посока на движение, ще я видите ако идвате от Гранда. А ако идвате отдолу и спрете до Евмолпия значи сте пресекли осовата линия, която е само в главата на служителите от ОП "Паркинги и гаражи".

Само два дни след като споделих възмущението си с Вас табелата (така жадуваната) е вече налична. А това безумие продължаваше повече от година.

# 461
Аз съм бясна на новия градустройствен план, в Кършияка е безумно. Натовариха излишно едни улици за сметка на други. С това ми е трудно да се примиря.  Sad

# 462
  • Пловдив
Поточе,къде да го водим този нов градоустройствен план

miraluba,това с новата табела не е случайно да знаеш.Някой чете темата ни

# 463
Момичета,благодаря за изказаните мнения за климатиците  bouquet

за лампи за комари-Практикер,Бриколаж

# 464
  • о`майна лунна нощ е
Ако наистина я четат да вземат да се раздвижат и предвидят асфалтиране на ул. "Жеравна" пред номера 1 и 3, а не да се оправдават, че това НЕ БИЛО улица?! Как да не е като там административно са регистрирани 2 входа на блок с по 14 апартамента всеки?!

Общи условия

Активация на акаунт