Къде в Пловдив? - 42 тема

• 54 928
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Някакви изисквания за квартал?

# 61
Няма значение - най-добре център/широк център, но и из кварталите пак става

# 62
  • Пловдив
Да питам дали в Тракия пред бившето Сани карат още мляко в поч. дни?

Сани - вторник, четвъртък и неделя 8.30-13ч.
Тракия (пазара) - сряда и петък 8.30-16.00ч.
Това е за Тракия, Екопродукт Хисар.

# 63
  • Пловдив

А някой знае ли кога са на пазарчето на Брезовско шосе?

# 64
Относно шивачка ,препоръчана ми е жена, чието ателие се намира срещу кино Гео Милев. Мисля, че на втори етаж се намира - в сградата отсреща. Дадени са ми само препоръки. Ако някой даде още предложения, аз също може да се възползвам, защото на мен ми трябва за балетен костюм, до края на другата или следващата седмица.

# 65
  • Пловдив

А някой знае ли кога са на пазарчето на Брезовско шосе?

Брезовско шосе - понеделник, сряда и четвъртък 9-16ч.

# 66
Препоръки за почистваща фирма newsm78 Трябва ми за измиване на прозорци двустранно и качествено изпиране на гарнитура.

# 67
kekykey, скоро мои близки шиха сума ти рокли за сватба, мисля, че резултатите бяха страхотни, но най-добре лично да си прецениш. Намира се ателието в Кичука, точно до фитнес "Рефлекс". Ще потърся котакти и ще пиша пак.

# 68
  • Пловдив
Явно никъде не правят кори за лазаня.  Tired Жалко, защото сестрата на мъжа ми, в София, взима отнякъде, но логично не питах откъде, защото не ми върши работа. Тя казва, че става бързо и много вкусно. Мислех, че и в Пловдив може да има такова място.......ама явно много пак надцених обстановката. Може ли тогава някой да препоръча кори, които не искат предварителна обработка, а само нареждам и пека, макар че това е извън темата.  Rolling Eyes

# 69
Явно никъде не правят кори за лазаня.  Tired Жалко, защото сестрата на мъжа ми, в София, взима отнякъде, но логично не питах откъде, защото не ми върши работа. Тя казва, че става бързо и много вкусно. Мислех, че и в Пловдив може да има такова място.......ама явно много пак надцених обстановката. Може ли тогава някой да препоръча кори, които не искат предварителна обработка, а само нареждам и пека, макар че това е извън темата.  Rolling Eyes

Аз вчера купих едни на промоция от Кауфланд  Peace получи се перфектна лазаня без да обработвам корите... Peace Ползвала съм и гръцките, които също нямат нужда от обработка...

# 70
  • Пловдив

PrimoGusto, Barilla и К-Класик (марката на Кауфланд)
Ползвала съм и трите вида- разлика не намирам. На К-класик са по плътни и сякаш ми допадат най-много. В нас се готви лазаня веднъж на 2 седмици, че големият ми син я обожава, и все с К-класик я правя напоследък.

# 71
В нашето семейство се използват само две марки паста- Барила и Дивела. Всички продукти сме готвили- прекрасни!
Тъй като ние консумираме почти винаги изцяло прясна паста (мъжът ми е кулинарен гений), знам че доста добра, не домашно правена, но прясна и вкусна, продават в Лекси. На щанда с яйцата и майонезите понякога се намира. Казвам понякога- защото доста бързо свършва. А аз лично съм я промотирала на доста от приятелките ми, та може и аз да съм виновна за липсата й по щандовете...  Joy

# 72
  • Пловдив
Имам и въпрос: някой ходил ли е в ресторант Българската къща на "Съборна", дали става за дневно организирано мероприятие?
Да се самоцитирам. Някой ходил ли е във въпросния ресторант? Понеже ще кръщаваме малкия в Св. Богородица и се чудя дали там става за обедна почерпка. Кухнята става ли, цените дали са прилични и дали има открита част?

# 73
  • Пловдив
В нашето семейство се използват само две марки паста- Барила и Дивела. Всички продукти сме готвили- прекрасни!
Тъй като ние консумираме почти винаги изцяло прясна паста (мъжът ми е кулинарен гений), знам че доста добра, не домашно правена, но прясна и вкусна, продават в Лекси. На щанда с яйцата и майонезите понякога се намира. Казвам понякога- защото доста бързо свършва. А аз лично съм я промотирала на доста от приятелките ми, та може и аз да съм виновна за липсата й по щандовете...  Joy

Ще питам в "Лекси" задължително и другите ще пробвам. Предполагам с повечко сос заливате и отгоре с фолио печете. Аз до сега съм правила с едни кори, които първо варя, после измивам със студена вода, после редя и така 100 часа.  Crossing Arms Благодаря за всички предложения.   bouquet

# 74
  • Пловдив
Препоръки за почистваща фирма newsm78 Трябва ми за измиване на прозорци двустранно и качествено изпиране на гарнитура.

Не съм ги ползвала за в къщи, но офиса ни го чистят от Верди М (всъщност вече не мога да им хвана разделенията), доволни сме. Ако те интересува пиши ми на ЛС да ти дам телефона на момичето, което отговаря за офисите и апартаментите.

Общи условия

Активация на акаунт