Къде в Пловдив? - 42 тема

• 54 880
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Да,благодаря ви.Аз искам просто да платя данъците за тая и миналата година но ще изчакам малко да мине срока на отстъпката.После няма толкова хора. Simple Smile
Ако е за "Местни данъци и такси" на Радецки - има опашки за касите по стълбите отвън.  Същите могат да се плащат и в районните кметства.
И във връзка с данъците за автомобилите да споделя парадокс. В сервизите за годишен технически преглед искат платен данък на автомобила за текущата година. А по ЗМДТ, същите са изискуеми до 30 юни на текущата година/ платен 1/2 част/.  Законът е в противоречие на наредба на ДАИ ooooh!

# 46
Значи ли това,че данък сгради и автомобили могат да се плащат в кметствата по район ?

РЕД.Благодаря ,meri 68    bouquet

# 47
Значи ли това,че данък сгради и автомобили могат да се плащат в кметствата по район ?
Да. Peace

# 48
И аз тук!
Не помня кой ми препоръча преди време Англиа скуул, хиляди благодарности   bouquet
Очарована съм до сега!

# 49
  • Пловдив
  bouquet  за Елфита!

И пак да питам...ако някой знае къде продават насипно сухо мляко Rolling Eyes

Насипно не съм виждала, но в Била имаше опаковки от 1 кг преди време.

# 50
  • Пловдив
За данъка за автомобили да ви кажа, че ако е платен по банков път, после в сервиза при ГТП искат документ от НАП, че нямаш задължения. Тъй че - него в брой!
За магазина за сребро, наистина е в тази пресечка на 6ти септември, по която завиваш към Младежка. И аз съм чувала, че е доста евтино.
Имам и въпрос: някой ходил ли е в ресторант Българската къща на "Съборна", дали става за дневно организирано мероприятие?

# 51
  • Пловдив
Да питам дали в Тракия пред бившето Сани карат още мляко в поч. дни?

# 52
  bouquet  за Елфита!

...още има   Grinning

# 53
  • Пловдив
  bouquet  за Елфита!

...още има   Grinning

А кога точно и в колко часа?И как е качеството?Че досега взимах от млекомата до нас,но нещо развалиха качеството...

# 54
Здравейте, интересувам се от спортни занимания или танци за детенце, момче, на 3 години Simple Smile Някакви идеи?

# 55
Момичета, къде мога да намеря перука на нормална цена?

# 56
За данъка за автомобили да ви кажа, че ако е платен по банков път, после в сервиза при ГТП искат документ от НАП, че нямаш задължения. Тъй че - него в брой!
За магазина за сребро, наистина е в тази пресечка на 6ти септември, по която завиваш към Младежка. И аз съм чувала, че е доста евтино.
Имам и въпрос: някой ходил ли е в ресторант Българската къща на "Съборна", дали става за дневно организирано мероприятие?
Ей, благодаря за тази информация. Чудят се как да ни затруднят само... #2gunfire

# 57
Знаете ли къде в Пловдив продават столчета за кола марка Cybex?
Благодаря ви!

# 58
  • Пловдив
Знаете ли къде в Пловдив продават столчета за кола марка Cybex?
Благодаря ви!
Магазин Касида.

# 59
Моля ви помогнете, спешно е. Трябва ми шивачка, която да ми ушие официална рокля бързо и качествено....мислех, че ще намеря по магазините нещо прилично, но съм в 8ми месец и нищо не ми става!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт