Къде в Пловдив? - 42 тема

• 54 951
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Попи, във Виа стил- в подлеза на Тримонциум.

# 601
  • Пловдив
Бижута Сваровски освен в Мол Пловдив другаде има ли?
Сити центъра-парфюмерията на главната срещу чешмичката.

# 602
Да сте виждали куфари? Не много скъпи? Миналия ден мернах едни в "Джъмбо", но така и не обърнах внимание на цената, а и не знам качеството как е. Ще се радвам да споделите.  Peace

Подлеза на Централна гара. Не знам нищо за качество обаче.

# 603
  • Пловдив
ra4eto_hi, пиши ми телефоните на л.с, моля!   bouquet
Цитат
Съобщението не може да бъде изпратено. 'meri 68' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Не искам да те излъжа с някакви имена. Като цяло всичките са им хубави и пресни, защото апартамента е направен на сладкарски цех, а едната стая е приемна и там има изложени торти и пастички.
Мисля, че сме взимали еклерова, шоколадова и карамелена. Последната не я ядох защото не ми харесва карамела, но мъжа ми и приятели я изядоха "на един дъх". Вчера моя комшийка взе една "детска торта" (така се казваше), мъжа и я беше поръчал преди това за някакво мероприятие в тяхната детска градина и е била супер!

Това мога да ти кажа.

# 604
Да сте виждали куфари? Не много скъпи? Миналия ден мернах едни в "Джъмбо", но така и не обърнах внимание на цената, а и не знам качеството как е. Ще се радвам да споделите.  Peace

Подлеза на Централна гара. Не знам нищо за качество обаче.
Илиенци - купувах за подарък от там, но преди година. Доста добри попадения имаше на съвсем сносни цени.

# 605
ra4eto_hi, пиши ми телефоните на л.с, моля!   bouquet
Цитат
Съобщението не може да бъде изпратено. 'meri 68' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Не искам да те излъжа с някакви имена. Като цяло всичките са им хубави и пресни, защото апартамента е направен на сладкарски цех, а едната стая е приемна и там има изложени торти и пастички.
Мисля, че сме взимали еклерова, шоколадова и карамелена. Последната не я ядох защото не ми харесва карамела, но мъжа ми и приятели я изядоха "на един дъх". Вчера моя комшийка взе една "детска торта" (така се казваше), мъжа и я беше поръчал преди това за някакво мероприятие в тяхната детска градина и е била супер!

Това мога да ти кажа.

bouquet   Благодаря ти ra4eto_hi - пощата е позачистена! Hug
Днес се обадих на собственичката и ми обясни къде се намира "Буратино".
Утре ще обиколя препоръчаните сладкарници!
  bouquet

# 606
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за бързите отговори   bouquet

# 607

Моя е точно от Джъмбо- лилавкия с цветчетата  Wink Доволна съм и цената е добра.Аз имам най-малкия размер.

# 608
  • Майничка
Издирвам кукла Уинкс, за предпочитане Блум, с що-годе приличен вид (в магазинчетата наоколо попадам на странни създания с паешки крайници и глави, които най-много по косата да докарат прилика с филмчето). Бих била изключително благодарна за някакви насоки!  bouquet

# 609
Издирвам кукла Уинкс, за предпочитане Блум, с що-годе приличен вид (в магазинчетата наоколо попадам на странни създания с паешки крайници и глави, които най-много по косата да докарат прилика с филмчето). Бих била изключително благодарна за някакви насоки!  bouquet
Хиполенд имат Уинкс куклите, но дали Блум я имат в момента, не мога да кажа  Peace

# 610
В Джъмбо има, но скоро не съм ги виждала. От там купвах на моята дъщеря точно Блум и доста добре изглеждаше.

# 611
  • Пловдив
meri 68, ако не е късно - Сладък рай в Тракия
От няколко години взимаме от там торти - винаги са пресни и вкусни, но абсолютен фаворит ми е "Хаус"-а им Heart Eyes

# 612
  • Пловдив
Малко деликатен въпрос, но някой ползвал ли е услугите на траурна агенция и да сподели впечатления, най-добре на лични?

# 613
Здравейте, до миналата година на ул.Царевец в Смирненски имаше един магазин-аутлет на една пещерска фирма за обувки. Обаче сега като отидох на негово място има друг за обувки по десет лева. Някой знае ли къде се е преместил тоя аутлет?

# 614
  • plovdiv
Аз да питам-къде в Пловдив има магазин за паралелен внос на перилни препарати, ако има и в Тракия-още по-добре?

Общи условия

Активация на акаунт