Къде в Пловдив? - 42 тема

• 54 917
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, днес слушах по новините на Нова, че започват безплатни прегледи на щитовидна жлеза в 12 града, между които е и Пловдив. http://novanews.bg/news/view/2013/05/24/50791/%D0%B1%D0%B5%D0%B7 … 0%B0%D0%B4%D0%B0/
Знае ли някой в коя болница или ДКЦ?

# 676
  • Майничка
Някой знае ли къде се е преместила галерията, която се помещаваше точно до шадраваните и дали все още съществува?

Съществува си, но сега е на първия етаж на същата къща, има звънец.

# 677
Момичета, знаете ли дали има работещ Money Gram в неделя?

# 678
  • Пловдив
Момичета, днес слушах по новините на Нова, че започват безплатни прегледи на щитовидна жлеза в 12 града, между които е и Пловдив. http://novanews.bg/news/view/2013/05/24/50791/%D0%B1%D0%B5%D0%B7 … 0%B0%D0%B4%D0%B0/
Знае ли някой в коя болница или ДКЦ?

+1 И аз се интересувам . Naughty

# 679
  • Пловдив
Здравейте.Може ли да ми кажете къде мога да намеря възможно най-малкият размер обувки за прохождане за дъщеря ми.Тя има много малко краче и всички обувки, които мерихме, са и огромни, дали в някой от известните фирми могат да се поръчат индивидуално.Благодаря ви предварително. Rolling Eyes

Като ти гледам лентата-8 мес. не ли малка за прохождане и обувки  Rolling Eyes Дъщеря ми проходи с обувки на КК номер 16. Ето има си малки номераМ http://www.k-k.bg/shoes/index.php?f=69
Виж в Мечо Пух на Никола Вапцаров. Има избор на обувки на КК, а и продавачката много помага при избора.
И все пак един съвет: не насилвай нещата и не бързай с прохождането и обувките.  Hug

Мерси за съвета, но понякога нещата се диктуват и от децата.Дъщеря ми е на 8 месеца наистина, но вече се изправя на кошарата.След месец-два аз очаквам тя се опитва да ходи,съответно аз да се погрижа това да стане с подходящите обувки.Проблемът е,че тя е дребна за възрастта си и номер 15 и е доста голям, но ще проверя и в Мечо пух.Благодаря все пак.

# 680
Вкъщи е най-добре да проходи боса, по чорапки. Обувките са за навън, а един-два месеца са си време, в което и крачето ще порастне. А и моята госпожица се изправи на кошарата от седмия месец,проходи на 11, така че изчакай с купуването.
/Различните модели стоят по различен начин-при нас падаха от крака, но същия номер, от същата марка, но друг модел бяха перфектни/.
В Кючука освен Мечо Пух има и фирмен магазин на "Беко"-улицата срещу църквата, вървиш към парк "Белите брези" отдясно.

# 681
Някой знае ли къде се е преместила галерията, която се помещаваше точно до шадраваните и дали все още съществува?

Съществува си, но сега е на първия етаж на същата къща, има звънец.

Благодаря, намерих я Peace.

А някой знае ли как се казваше оптиката, която се намираше на втория етаж в МОЛ-а ,точно до Галдини?

# 682
  • Пловдив

[/quote]

А някой знае ли как се казваше оптиката, която се намираше на втория етаж в МОЛ-а ,точно до Галдини?
[/quote]
OPticlasa

# 683
Фирма или строителен магазин предлагащи перфоратор под наем дали има в Пловдив?

# 684
  • Пловдив
Момичета, знам че е обсъждано и преди, но не помня в коя тема точно беше. Въпросът ми е къде има качествени интериорни врати? Благодаря предварително за отговорите.

# 685
Фирма или строителен магазин предлагащи перфоратор под наем дали има в Пловдив?
На Руски преди хотел Експо ( идвайки от Марица,от дясната страна) под блока имаше точно таква фирма.Не съм се заглеждала скоро,но ако искаш ми пиши на ЛС какво да ги питам утре Simple Smile

Момичета, знам че е обсъждано и преди, но не помня в коя тема точно беше. Въпросът ми е къде има качествени интериорни врати? Благодаря предварително за отговорите.
Диадора,Аказа ( Последните-срещу МОЛ Пловдив)

# 686
Моля препоръчайте ми къде в Пловдив да заведа 7г момче да играе на открито (заведения , площадки, детски басейн и др.)да му е интересно на него, а аз да пия кафе:)
http://www.rio.bg/oferta/2242/karay-kanki-na-led-za-edin-chas-za … za-malki-i-golemi

П.С.Пропуснала съм условието на въпроса " на открито" Blush

Предлагам ти в кафето на Новотела. Можеш да си пиеш кафето, да си гледаш детето как си играе, а и нещо много важно за мен- плочките не са циментови, а от тези меките. Сигурно и удобно!

# 687
Момичета, ходили ли сте на пикник някъде около река Чая? Много ми се ходи, но мъжа ми ме плаши, че на хубавите места се събирали цигани на тумби и правели проблеми...
Вярно ли е? Или просто ме мотае, защото не му се ходи до там Rolling Eyes...

# 688
  • Пловдив
на хубавите места се събирали цигани на тумби и правели проблеми...

И според мен е така.Ако ги изпреварите,те ще седнат около вас.Започват да викат,да пускат силна музика.Проблеми не са ни правили,но не е приятно да си на пикник с тях.Все пак не пречи да опитате.Малко или много е въпрос на късмет кой ще седне до вас

# 689
Незнам дали циганите или водните змии ще ме притеснят повече,но пък идеята е чудесна за пикник

Общи условия

Активация на акаунт