Къде в Пловдив? - 42 тема

• 54 906
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми къде в Пловдив да заведа 7г момче да играе на открито (заведения , площадки, детски басейн и др.)да му е интересно на него, а аз да пия кафе:)
http://www.rio.bg/oferta/2242/karay-kanki-na-led-za-edin-chas-za … za-malki-i-golemi

П.С.Пропуснала съм условието на въпроса " на открито" Blush

Предлагам ти в кафето на Новотела. Можеш да си пиеш кафето, да си гледаш детето как си играе, а и нещо много важно за мен- плочките не са циментови, а от тези меките. Сигурно и удобно!

За 7 годишно момче мисля, че ще му е скучно там, ако не влезе вътре да играе боулинг. А и през деня много пече там и тази гумена настилка така се напича и излъчва топлина.....

Момичета, ходили ли сте на пикник някъде около река Чая? Много ми се ходи, но мъжа ми ме плаши, че на хубавите места се събирали цигани на тумби и правели проблеми...
Вярно ли е? Или просто ме мотае, защото не му се ходи до там Rolling Eyes...

Не съм ходила, но като сме минавали винаги има много хора, ужасно много. Цигани не съм виждала. Но като е толкова населено, според мен някак си се губи идеята на пикника, природата и спокойствието.
Ние ходим на пикник на х. Здравец. Също преди манастира Св. Георги в Белащица има една поляна с пейки, също става.

# 691
Даам, и аз искам да е по-уединено, да не са 100 маймуни на куп...Явно ще трябва да пообиколим.

# 692
Момичета, днес слушах по новините на Нова, че започват безплатни прегледи на щитовидна жлеза в 12 града, между които е и Пловдив. http://novanews.bg/news/view/2013/05/24/50791/%D0%B1%D0%B5%D0%B7 … 0%B0%D0%B4%D0%B0/
Знае ли някой в коя болница или ДКЦ?
http://www.dnevnik.bg/zdrave/2013/05/27/2068834_bezplatni_pregle … eza_zapochvat_ot/
Ето една статия,но за съжаление аз съм с открито Хашимото и май не мога да се възползвам. Sad

# 693
Здравейте!
 Искам да ви попитам има ли някъде склад за пердета в Пловдив?Примерно на Брезовска?Или някъде другаде?Може и по разни пазари да е /руски,цигански  Laughing /
Трябват ми пердета,но да са евтинки,примерно като тези из продавлника/между 5 и 10 лв на линеен метър с ушиването/.Но да не са от бабешките дантелени,а примерно органза,воал...
Ако успея да намеря нещо такова тук в Пловдив би било супер.

Предварително благодаря!   bouquet

# 694
  • Пловдив
Здравейте!
 Искам да ви попитам има ли някъде склад за пердета в Пловдив?Примерно на Брезовска?Или някъде другаде?Може и по разни пазари да е /руски,цигански  Laughing /

Пердета на 7 лв линеен метър съм взимала от магазина на кръстовището на църквата Св.Петка.Ушиването влиза в тази цена
На руския пазар има пердета,в циганския мол в Изгрев също.Не са дантелени.Има воал и органза,но с прекалено богата окраска,така да го кажа  Laughing.Разни златни пришивки и блестящи истории.Трябва да гледаш дали нещо ще ти допадне

# 695
Здравейте!

Пердета на 7 лв линеен метър съм взимала от магазина на кръстовището на църквата Св.Петка.Ушиването влиза в тази цена
На руския пазар има пердета,в циганския мол в Изгрев също.Не са дантелени.Има воал и органза,но с прекалено богата окраска,така да го кажа  Laughing.Разни златни пришивки и блестящи истории.Трябва да гледаш дали нещо ще ти допадне

А къде се намира този цигански мол  Thinking И цените там как са?Нямам проблем с пришивките  Blush Все трябва да има и нещо по-дискретно.

А тези за 7 лв с ушиването от магазинчето на Света Петка какво представляват?

# 696
Аз не останах впечатлена от разнообразие в циганския мол. Едно две магазинчета мернах с много лъскотни пердета.
Една.....дама  Wink ме светна че там са скъпи и ме прати на пазара в Столипиново,където са с безплатно ушиване,но не стигнах до там.

Като заговорихме за онзи регион да кажа за праховете- влязох доста навътре в екзотиката и и купих прахове от там- турски на доби цени.За който има смелост да ходи. Има и по напред магазинчета и срещнах много бели хора  Laughing

Ох незнам напоследък сме се завъртели около ромски тематики само ....да не си пратят някоя комисия по доскриминация  Crazy

# 697
Ооо,Муки...аз съм много смела и ще се набутам из дълбините,щом трябва  Laughing

# 698
  • Пловдив
Пердета в магазинчето до Св. Петка има и по 6 лв и са много красиви даже, същите или поне много подобни купихме преди години за 14 лв на метър. А в магазина за спално бельо и хавлии на кръстовището на ул. Родопи и бул. Независимост има и пердета на Тач и разни други по 5 лв (или 5,50 беше  newsm78), но са от цветна органза, твърде лъскавки за мен, но пък на някой може да му свършат работа.
Ходенето в Столипиново си е приключение, ама като има и на по-нормални места същите стоки, не виждам защо да се ходи дотам. Но пък за търсачи на силни усещания сигурно е яко  Laughing

# 699
  • Пловдив
Момичета,интересувам се за добра школо по бойни изкуства за моя 7г. юнак Rolling Eyes Ще ми е по-удобно в Тракия,но...Ще ми трябва за есента евентуално след у-ще.

# 700

Ходенето в Столипиново си е приключение, ама като има и на по-нормални места същите стоки, не виждам защо да се ходи дотам. Но пък за търсачи на силни усещания сигурно е яко  Laughing

Laughing

Сърдено благодаря на Елфита,Муки и Бугабу за отговорите!   bouquet
Ще взема да ги преслушам тези магазинчета преди да се впусна в приключението Изгрев... Laughing

# 701
  • Бг
Момичета, кажете ми надеждна и по възможност не скъпа лаборатория за хормонални изследвания. Знам че имаше доволни от Хронолаб, исках да погледна ценоразписът им, но нещо не го намирам в нета. Благодаря на отговорилите ми   bouquet. Хубав ден.

# 702
Глас за Хронолаб Peace работят и с направление,зв хпънни и питай за цена най-добре Peace

# 703
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Някой знае ли от къде в Пловдив мога да купя аква обувки?

# 704
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Някой знае ли от къде в Пловдив мога да купя аква обувки?

Вчера гледах в Джъмбо,около 10лв.Преди имаше и в Кауфланд-а. Peace

Общи условия

Активация на акаунт