Къде в Пловдив? - 42 тема

• 54 932
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
На 1 юни ( събота) от 16,30 в офиса на ИМКА ще има срещи с родители,които проявяват интерес към лятната им програма  за деца

# 661
Благодаря, Mrs S!

# 662
Честит празник!

Кажете къде в Кючука продават катми или палачинки?

# 663
  • Пловдив

Май никъде

Поточе,Муки,благодаря.Тази до пеш мост не можах да я намеря.От същата верига имало и на В.Левски и нея не открих.На Иван Вазов пак е тях.Но там предполагам си стои.Май ще щурмувам тази в капана,срещу Адисата

# 664
Вчера най-неочаквано получих покана за пратка в пощата.Тъй като не очаквам нищо имам съмнения, че може да е някоя глоба от общината, а и в сайта за проследяване на Булпост ми излиза като изпращач община Пловдив. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо ? newsm78

# 665
  • Пловдив

Май никъде

Поточе,Муки,благодаря.Тази до пеш мост не можах да я намеря.От същата верига имало и на В.Левски и нея не открих.На Иван Вазов пак е тях.Но там предполагам си стои.Май ще щурмувам тази в капана,срещу Адисата
Ели, такъв магазин има в пресечката зад Историческия музей. И наистина се пада преди пешеходния мост.
Ако от 6ти септември завиеш в пресечката след Марешки, после подминаваш малкото кръстовище на Делови център, магазина се пада на 20 метра в дясно.

# 666
Моля препоръчайте ми къде в Пловдив да заведа 7г момче да играе на открито (заведения , площадки, детски басейн и др.)да му е интересно на него, а аз да пия кафе:)

# 667
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми къде в Пловдив да заведа 7г момче да играе на открито (заведения , площадки, детски басейн и др.)да му е интересно на него, а аз да пия кафе:)
Комплекс Гладиатори: http://www.facebook.com/gladiatori2/photos_stream
Ресторант Острова: http://www.ostrovaplovdiv.com/index.php/galeriya
Има детска площадка, но сигурно ще му е скучно на нея, но има басейн.  Peace

Никой ли не знае от къде мога да си купя филц?

# 668
А да знаете от къде мога да си купя филц?
На листове-магазин Дали ( джумаята) и  магазина за прежди с/у централния младоженски дом

Копирам от вчера

# 669
  • Пловдив
А да знаете от къде мога да си купя филц?
На листове-магазин Дали ( джумаята) и  магазина за прежди с/у централния младоженски дом

Копирам от вчера

ooooh! Уж чета наред, следя темата, а не съм видяла. Извинявам се за което и Благодаря!  Hug

# 670
Вчера най-неочаквано получих покана за пратка в пощата.Тъй като не очаквам нищо имам съмнения, че може да е някоя глоба от общината, а и в сайта за проследяване на Булпост ми излиза като изпращач община Пловдив. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо ? newsm78
Много е възможно да е някаква глоба....Баща ми получи така преди време известие по пощата за глоба по електронен фиш за превишена скорост, но от Община Пазарджик. Най-вероятно и от нашата община изпращат така....

# 671
http://www.rio.bg/oferta/2242/karay-kanki-na-led-za-edin-chas-za … za-malki-i-golemi

П.С.Пропуснала съм условието на въпроса " на открито" Blush

# 672
  • Пловдив
Здравейте.Може ли да ми кажете къде мога да намеря възможно най-малкият размер обувки за прохождане за дъщеря ми.Тя има много малко краче и всички обувки, които мерихме, са и огромни, дали в някой от известните фирми могат да се поръчат индивидуално.Благодаря ви предварително. Rolling Eyes

# 673
  • Пловдив
Здравейте.Може ли да ми кажете къде мога да намеря възможно най-малкият размер обувки за прохождане за дъщеря ми.Тя има много малко краче и всички обувки, които мерихме, са и огромни, дали в някой от известните фирми могат да се поръчат индивидуално.Благодаря ви предварително. Rolling Eyes

Като ти гледам лентата-8 мес. не ли малка за прохождане и обувки  Rolling Eyes Дъщеря ми проходи с обувки на КК номер 16. Ето има си малки номераМ http://www.k-k.bg/shoes/index.php?f=69
Виж в Мечо Пух на Никола Вапцаров. Има избор на обувки на КК, а и продавачката много помага при избора.
И все пак един съвет: не насилвай нещата и не бързай с прохождането и обувките.  Hug

# 674
Някой знае ли къде се е преместила галерията, която се помещаваше точно до шадраваните и дали все още съществува?

Общи условия

Активация на акаунт