Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 224
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Някой да знае телефон на 60-класното у-ще в Тракия Rolling Eyes
Мерси! Peace

# 166
  • Пловдив
Някой да знае телефон на 60-класното у-ще в Тракия Rolling Eyes
Мерси! Peace
Избери си ,което ти трябва  Mr. Green    Hug

СОУ "Димитър Матевски"   Тракия   ж.р. "Тракия", ул. "Съединение"   68-22-93   matevski@lycos.com
http://soumatevski.webnod
e.com/
Пловдив   СОУ "Св. Седмочисленици"   г.Пловдив   ж.к. "Тракия", ул."Съединение"   682 305    sou_sveti7@abv.bg
www.sou7.org
Пловдив   СОУ "Св. Софроний Врачански"   г.Пловдив   ЖР"Тракия"   68-26-90    sofrony@abv.bg
www.sofrony.net
Пловдив   СОУ "Черноризец Храбър"   г.Пловдив   ж.р."Тракия", ул. "Съединение"   682849   sou_4.x@abv.bg
www.cherhrab.dir.bg

# 167
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли координати (или поне име) на хомеопат - педиатър, или хомеопат, който би се занимавал с лекуване на деца?

Писах ти на лични

Е що на лични...нека да се знае Peace

Аз подозирам Юрукова...

д-р Хубенова се казва. Иначе първоначалният преглед е 30, а вторичния 15, ако е нещо дребно и 10 - абсолютно приемливи цени. Самата лекарка е мн приветлива и учтива, обяснява. Спасила ни е до тук от една гнойна ангина и многократно от зачервено гърло, хрема. Не е класически хомеопат, което ми харесва, не е твърдо против антибиотиците - ако е нещо мн сложно ми казва - пробваме 2-3 дни, ако не се промени към добре или се влоши - антибиотик, е до сега не се е случвало втория вариант - да чукна на дърво. Ходехме на ясла, сега сме на ДГ. След като взехме да ходим при нея малкия е пил само веднъж антибиотик и то се наложи, защото щяхме да вадим трета сливица, той имаше шум на сърцето и..... така. Вдига си винаги телефона и те съветва и по тел. какво да даваш, а не е някоя кожодерка, да държи при най-малкия проблем да ходите на място.

# 168
Момичета, знаете ли дали има някъде Money gram, който работи до късно. Повечето са в банки и затварят преди да съм свършила работа. Благодаря предварително  Hug

# 169
  • Пловдив
Момичета, знаете ли дали има някъде Money gram, който работи до късно. Повечето са в банки и затварят преди да съм свършила работа. Благодаря предварително  Hug
Пише че в офис на Тип топ куриер може ,така пише в сайта им.Също и в български пощи,но не съм ползвала.

# 170
  • о`майна лунна нощ е
В пощите имат гишета.

# 171
Момичета, знаете ли дали има някъде Money gram, който работи до късно. Повечето са в банки и затварят преди да съм свършила работа. Благодаря предварително  Hug

В Български пощи има със сигурност, но за съжаление всяка поща е с различно работно време. Не знам в колко свършваш работа, но нашата поща работи до 18:00 часа.

# 172
Здравейте, някой има ли координати (или поне име) на хомеопат - педиатър, или хомеопат, който би се занимавал с лекуване на деца?

Писах ти на лични

Е що на лични...нека да се знае Peace

Аз подозирам Юрукова...

д-р Хубенова се казва. Иначе първоначалният преглед е 30, а вторичния 15, ако е нещо дребно и 10 - абсолютно приемливи цени. Самата лекарка е мн приветлива и учтива, обяснява. Спасила ни е до тук от една гнойна ангина и многократно от зачервено гърло, хрема. Не е класически хомеопат, което ми харесва, не е твърдо против антибиотиците - ако е нещо мн сложно ми казва - пробваме 2-3 дни, ако не се промени към добре или се влоши - антибиотик, е до сега не се е случвало втория вариант - да чукна на дърво. Ходехме на ясла, сега сме на ДГ. След като взехме да ходим при нея малкия е пил само веднъж антибиотик и то се наложи, защото щяхме да вадим трета сливица, той имаше шум на сърцето и..... така. Вдига си винаги телефона и те съветва и по тел. какво да даваш, а не е някоя кожодерка, да държи при най-малкия проблем да ходите на място.
Моля, напиши ми номера на д-р Хубенова /където предпочиташ/.   bouquet

# 173
  • Пловдив
Каква е цената на прегледа при д-р Петров УНГ?

# 174
  • Пловдив

Беше 20.

# 175
  • Пловдив

Беше 20.

Скоро ли?

# 176
Трапезица, детско пиано ли?

# 177
  • Пловдив

Ами мин.година.Ето телефона и питай-032/66-44-53 и 0889/53-07-50 Peace
Преглежда Пет-Вт-Ср-Пон от 15-19ч.

# 178
  • Пловдив

Ами мин.година.Ето телефона и питай-032/66-44-53 и 0889/53-07-50 Peace
Преглежда Пет-Вт-Ср-Пон от 15-19ч.

Благодаря ти, имам всичката информация, само за цената на прегледа не попитах.

# 179
  • Смолян
Здравейте на всички мами от Пловдив
Бихте ли ми препоръчали добър АГ за фетална морфология,и цена поне информативно,за да знам с колко парички да тръгна,все пак не съм от Пловдив
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт