Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 162
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • о`майна лунна нощ е
666, в никакъв случай не те упреквам. Знам, че даваш тази информация в помощ на тези, които нямат друг вариант. Но за мен това е ужасно несериозно, да не кажа опасно, защото по никакъв начин не се гарантират правата на декларатора и най-вече това, че няма никаква сигурност, че този, който изписва фактически декларацията, има ценз за това. На държавата не й пука кой я е написал, а от чие име е и кой си е сложил подписа отдолу.

# 256
  • Берлин
Момичета, знаете ли къде в Пловдив има магазини на фирма Роска и още - къде може да се намерят сутиени големи номера?

# 257
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде в Пловдив има магазини на фирма Роска и още - къде може да се намерят сутиени големи номера?

Магазините са тук http://www.roska-fashion.net/magazini.php

Сутиени за голям бюст-удобни,красиви,неразвличащи се от Триумф.

# 258
  • Берлин
Благодаря  Hug

# 259
Къде да подам молба за партида за ток в Кършака ?
А може ли и в друг ( на адреса ) квартал да се подава ? И ако да -  къде да го направя в Тракия ?

# 260
  • Пловдив
Къде да подам молба за партида за ток в Кършака ?
А може ли и в друг ( на адреса ) квартал да се подава ? И ако да -  къде да го направя в Тракия ?

Ще ти отговорят на телефона им за инфо  0700 1 7777.Според мен това се прави само в централата има на Заимов

# 261
Благодаря , ще звънна    bouquet
Миналата седмица откривах партида на апартамент с адрес в Кичука в офиса до парка Белите брези. Би трябвало и в Кършиака да има офис за тази цел ?

# 262
  • Пловдив
Здравейте!
Може ли някой да ми каже някъде в Кичука продават ли бебешки пюрета Сънвал и къде? Предварително благодаря!

# 263
  • Пловдив
Предстои ми да купувам обувки на бебето.Може ли да дадете идея за магазини с цени около 20-ина лева.Все още не може да ходи сам без опора и мисля,че няма нужда от по-скъпи обувки.

# 264
  • Пловдив
SINEICKA,точно сега има нужда от хубави и качествени обувки,защото му се формира крачето.Трябва обувката на петата да е висока и твърда,хубаво да обхваща глезена и да го държи здраво.На КК буйките са около тази сума.Иначе евтини обувки има в Денди,китайските магазини,Илиенци.Нещо намалено и хубаво може да намериш в Мечо Пух Кичука.В Дайхман също може да има

# 265
  • Пловдив
И на Капчица обувките са хубави за прохождане

# 266
  • в сърцата на децата <3
Предстои ми да купувам обувки на бебето.Може ли да дадете идея за магазини с цени около 20-ина лева.Все още не може да ходи сам без опора и мисля,че няма нужда от по-скъпи обувки.
В аутлета на Чико са горе-долу толкова. Магазина е в уличката срещу Мечо Пух на главната.

# 267
Здравейте!
Търся счетоводител за попълване на декларация по чл.50 от зддфл, без ангажимент за входиране в НАП. Казаха ми, че покрай НАП на ул."Скопие"предлагали такъв тип услуги. Някой дали е запознат?   bouquet

# 268
  • в сърцата на децата <3
Ами честно казано аз не се доверих... Опасно си е някой си да ти ги попълва тия неща все пак твоя подпис стои отдолу и ти си носиш наказателната отговорност. Една дама от форума ми обясни кое къде се попълва и си я направих сама. Между другото не е трудно, никак даже. Ако искаш пиши ми на лични  Peace

# 269
Ами честно казано аз не се доверих... Опасно си е някой си да ти ги попълва тия неща все пак твоя подпис стои отдолу и ти си носиш наказателната отговорност. Една дама от форума ми обясни кое къде се попълва и си я направих сама. Между другото не е трудно, никак даже. Ако искаш пиши ми на лични  Peace

♥snow_angel♥, много благодаря за предложението, но липсата на време е причината да търся професионална помощ. Миналата година сама я попълвах, но тази година просто не разполагам с никакво време, а също така се оказа и, че нищо не си спомням. Simple Smile
PS-В крайна сметка ако до петък не открия професионалист, може и да ти драсна някое ЛС за помощ.

Общи условия

Активация на акаунт