Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 079
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
В ИМКА -Пловдив Ще се организират ( не разбрах в кои дни от седмицата)  целодневни занимания-до обяд различни дейности-плуване,езда,други ( не знам какви);обяд в ресторант;следобедни занимания в офиса им -английски,рисуване и т.н.
информация
 За цени не знам още,но може да попитате по телефона или мейла ( г-н Фичев).  

И аз за цените се разглеждах, но имаше обявени основно за езиковите и компютърните курсове. А точно тези за детските програми бяха представени само като занимания, но не и с това колко е цената им.

Аз довечера съм на курс там,ще попитам за цени и ще докладвам. Peace

Ако все още не си тръгнала и прочетеш - би ли ги разпитала по-подробно и относно организацията - всеки делничен ден ли са, когато прецениш и на каквото прецениш ли и въобще, каквото се сетиш   Simple Smile

razel_dazel, маркираш плащане в брой и плащаш в някой от пунктовете с Easy pay. Дава ти код и срок за плащане, обикновено до 48 часа  Peace

# 406
  • Пловдив
В сладкарница Мон Шери има промоция за детски рожден ден. Меню и торта с картинка за 10 деца- 69лв. Нищо друго не мога да кажа, така че ако се интересувате по-добре питайте на място.

# 407
Спешно ми трябва информацията от колко часа отваря кръводарителския център.

# 408
  • Пловдив
Спешно ми трябва информацията от колко часа отваря кръводарителския център.

Посочено е раб време на центъра в София от 8 часа.Предполагам се отнася и за центровете в другите градове.Може да попиташ утре 032/ 904 401.Макар че щом ти е за утре се обезмисля обаждането
http://bgblood.org/%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%86%D … 0%BE%D0%B2%D0%B5/

# 409
Цитат
...
Цитат
Ако все още не си тръгнала и прочетеш - би ли ги разпитала по-подробно и относно организацията - всеки делничен ден ли са, когато прецениш и на каквото прецениш ли и въобще, каквото се сетиш   Simple Smile ....

Здравейте,информация имало на сайта,но не съм я видяла - пдф файл най-отдолу
инфо с цени

Заниманията са съботни.Целодневни или полудневни.Обядът е в  р-т Рая  .

Може само следобед- 13,10-17,30 за 3 лв на посещение ( включва и занимания по английски).

Впечатления от мястото-в нова кооперация,чистичко . ПОзнавам само учителката по английски -тя е и психолог по образование и е прекрасен човек.

Предполагам,че ще ви отговорят на мейл или обаждане. Моля,споделете впечатления после,аз обмислям  идеята .

А къде ( и може ли изобщо) да се провери изтича ли бензин от автомобила?

# 410
От Енигма и аз съм доволна. Чудя и се на офертата.  Thinking Болезнено ли е? А как се плаща, защото аз плащам през ePay, но сега нямам пари в тази карта. Ако запазя ваучери, може ли по-късно да се платят.

Вакумът беше неприятен, но не е толкова болезнено колкото ръчен масаж.

# 411
  • Пловдив
Трапезица, благодаря   bouquet
Изпуснала съм това, че е за събота само  ooooh! Странно ми е, защото обикновено родителите са на линия тогава.

# 412

А къде ( и може ли изобщо) да се провери изтича ли бензин от автомобила?

Във всеки сервиз. На мен два пъти ми се е случвало, по различни причини.

# 413
С някакъв уред ли проверяват,или с нос ? Щото и аз мога да си душа около колата,при това напълно безплатно

# 414
  • Пловдив
От Енигма и аз съм доволна. Чудя и се на офертата.  Thinking Болезнено ли е? А как се плаща, защото аз плащам през ePay, но сега нямам пари в тази карта. Ако запазя ваучери, може ли по-късно да се платят.

Вакумът беше неприятен, но не е толкова болезнено колкото ръчен масаж.

Аз вече се купих ваучери. Ще дам отзиви.  Laughing Мъъъъничко ми трябва на мен, щото не мога да си мобилизирам волята за повече движение и ще пробвам по мързеливия начин.  Mr. Green

jul , Шайн , благодаря за отзивите.   bouquet

# 415
С някакъв уред ли проверяват,или с нос ? Щото и аз мога да си душа около колата,при това напълно безплатно
Ох, извинявам се, ама hahaha. Много ми развесели деня!
Елфита, благодаря ти  bouquet.
Да ме насочите къде оправят повреди по колите, става дума за неработещ климатик на кола, чиято гаранция току-що е приключила. Значи, има фреон, това е установено в сервиз, явно компресорът не тръгва. Не искаме да я караме в оторизираният сервиз, че яко брулят, а в момента финансово не можем да си го позволим ooooh! Tired. Т. е. тр ми сервиз, който се занимава с ел. части в колите.  Peace

# 416
  • Пловдив
Ох, извинявам се, ама hahaha. Много ми развесели деня!
Елфита, благодаря ти  bouquet.
Да ме насочите къде оправят повреди по колите, става дума за неработещ климатик на кола, чиято гаранция току-що е приключила. Значи, има фреон, това е установено в сервиз, явно компресорът не тръгва. Не искаме да я караме в оторизираният сервиз, че яко брулят, а в момента финансово не можем да си го позволим ooooh! Tired. Т. е. тр ми сервиз, който се занимава с ел. части в колите.  Peace

Знам за сервиз някъде в началото на Рогошко шосе.Виждало се ясно...Май някъде след м-н Брйт за боите.

# 417
Трябва ми КАКАОВО МАСЛО. Някой ако си е купувал или знае къде има да сподели.

Режело се и се продавало наливно, дали в Рефан ще има  newsm78

# 418
  • Пловдив
Да ти кажа при нас има един майстор ,където ми напълни и провери климатика но точно какво  направи не знам .Намира се в Тракия на последна спирка на 4,10 има една малка кооперация и той е от долу.Дано ме разбра ,ако има нещо пиши .

# 419
  • о`майна лунна нощ е
Панаир за занаятите на малката главна
http://marica.bg/show.php?id=103262
Миналата есен ги купих страхотни неща от това издание.

Общи условия

Активация на акаунт