Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 072
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря ви, момичета, търся проверен сервиз. Peace
Трябва ми КАКАОВО МАСЛО. Някой ако си е купувал или знае къде има да сподели.

Аз си го поръчвам от www.iherb.com . Имам им по-голяма вяра от това, к се придава тук, пък излиза доста по-евтино.  Peace

# 421
Момичета,привет Hug

бихте ли ми препоръчали фирма за климатици,не става дума за ремонт Stop
става дума за купуване и монтаж,ако имате и лични впечатления още по-добре

# 422
Момичета,привет Hug

"Марси" - бул. Освобождение 57, тел. 032 588 069 и 0886269863. Купили сме два Дайкина от тях, от монтажа останах много доволна, викала съм ги след това в нас - отново бяха точни и коректни.

# 423
  • Пловдив

Режело се и се продавало наливно, дали в Рефан ще има  newsm78

Купувала съм миналото лято от един магазин за ръчен шоколад, намира се веднага след Пешеходния мост в Кършияка. Цена около 3,50лв за 50гр., мисля.

# 424
Момичета,привет Hug

Миналата година купихме също Daikin от тук: http://favorit-klimatici.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81/. Монтажа бе за около 40мин. и момчетата си свършиха добре работата.

С някакъв уред ли проверяват,или с нос ? Щото и аз мога да си душа около колата,при това напълно безплатно
Много духовито Simple Smile. Хората във всеки сервиз знаят от какво обикновено може да се получи теч и проверяват съответните системи по метода на изключването. Не с нос.Добре е, че на теб все пак ти е направило впечатление, че мирише, а това не е нормално и трябва да се провери.

Скрит текст:
При мен единия път се беше отчупила една тръбичка от бензиновата помпа, която се намира под задната седалка. Бензина е оливал там и просто миришеше без видима причина, като махнаха седалката се видя, че е мокро и залепиха това парченце, без да се налага да купувам нова помпа. В другия случай, когато пак ми изтичаше бензин - щом заредях повече и започваше да тече под резервоара. Някаква дупчица е имало на една тръба и я залепиха и нея .

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 18:38 от Greene

# 425
Цената на пълномощно  bouquet

# 426

Режело се и се продавало наливно, дали в Рефан ще има  newsm78

Купувала съм миналото лято от един магазин за ръчен шоколад, намира се веднага след Пешеходния мост в Кършияка. Цена около 3,50лв за 50гр., мисля.

Няма вече в това магазинче. Най-добре отиди в био магазин, аз сбърках и си купих от аптека - не съм доволна.

# 427
Не знам къде има био магазин . А това от аптеката какво не му харесахте и от коя аптека, че питах в няколко и нямали?

п.с. Аз не искам да го ям, а да се мажа  Wink

# 428
  • Пловдив
Момичета,някоя от вас да си е носила iphone-а за ъпдейт,нека да сподели къде го е занесла   bouquet

# 429
Не знам къде има био магазин . А това от аптеката какво не му харесахте и от коя аптека, че питах в няколко и нямали?

И аз за мазане, де. Crazy
 Ами от една аптека срещу Маркет центъра на Кап.Райчо, до градинката.
Иначе за био магазин харесвам - Зелен.

# 430
  • Пловдив
Извинявам се за тъпия въпрос ,но какво го правите това какаово масло ?За какво и как се ползва ,какво прави ?Благодаря !Аз за първи път чувам Crossing Arms

# 431

В мола има Балев био маркет, провери там трябва да има  Naughty

# 432
  • Пловдив
п.п. Някой ако срещне оферта за детски РД/някава промоция/ да свирка.Мерси!

Тъкмо попита и хоп, появи се оферта  Wink http://grabo.bg/chasa-detsko-parti-za-rojden-den-s-vkliucheno-me … 3697723/?dc=17730
Ама е до 11,06 и не знам дали ще ти свърши работа.

# 433
  • Пловдив
Момичета,привет Hug

Най-доброто е Дайкин - малко по-скъпи са, но си струват. Ако ще си взимаш такъв най-добре от Атаро Клима, защото те са им представители, всички останали препродават от тях с надценка.

И да ви поканя на Парцал фест на 1 юни за децата, ще има много работилници, подаръци, игри и изненади Simple Smile
https://www.facebook.com/events/124710714394468/

А на 19 май отново ще има безплатен пазар пред Клуб Мароко в Стария град, ако имате излишни вещи, които искате да подарите на друг или да откриете някое съкровище, това е вашето място Simple Smile
http://ailiakbutik.blogspot.com/

# 434
Момичета,Търсят се излишни детски  седалки за коли . Не знам какви точно.

копирам от тук

Скрит текст:

"Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания" към КСУ Олга Скобелева

Настанени 11 деца на възраст между 8 и 12 години. Имат нужда от детски седалки за автомобили. Децата се транспортират всеки ден до специализирани дневни центрове и училища, но поради различните им заболявания / включително психическти/  и малкото персонал , трудно се удържат с обикновенните колани, а седалки не са им подсигурени.
Ако някой може да помогне може да ги отнесе директно в КСУ Олга Скобелева и да каже , че са за центъра или да се свържи с някой от доброволците на ДБМ звено Пловдив, тъй като от известно време посещаваме и този център.

http://www.--reklamen-spam--/video/2013/03/01/390-dom_za_nashite_detsa_video

За детския център по-горе от ваучерите питах в другата тема преди време-цените били доста високи за останалата консумация.

Общи условия

Активация на акаунт