Къде в Пловдив? - 42 тема

• 55 110
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, до каква възраст (или височина се гледа, не знам и аз) е длъжно да се вози детето на детска седалка в колата?

# 481
  • Пловдив
Момичета, до каква възраст (или височина се гледа, не знам и аз) е длъжно да се вози детето на детска седалка в колата?

до 15 кг.
след това може да тези малките седалчици+колан от колата
или питаш съвсем без седалка от кога може?

Търся майстор за основен ремонт на В и К - качествена и изгодна работа най-вече! Ако пък може и плочки да лепи ......  Hug

Не мога да ти препоръчам майстор,но от такъв дето прави ВИК и фаянс бегай.Поне според мен.Няма как да си еднакво добър и в двете.Сега са се навъдили някакви бригади от 2 ма,дето всички правят и само съсипват

# 482
Elfita ,за съвсем без седалка ми е питането?

# 483
1.40 m

# 484
Здравейте!Моля ви, споделете къде има добре заредена агроаптека или откъде мога да закупя препарат срещу хлебарки айкън. Благодаря.
Айкън- и ветеринарните магазини .

# 485
1.40 m

Мерси   bouquet

ninand благодаря и на теб  Hug

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 14:06 от vox

# 486
  • Пловдив
Откъде мога да намеря подобни пъзели: http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.15470 и по-възможност да са качествена изработка. Не ме вълнува толкова цената, колкото да е качествено направен.
Виждала съм в Джъмбо и в Евроленд на Главната.

до 15 кг.
след това може да тези малките седалчици+колан от колата
или питаш съвсем без седалка от кога може?
http://www.dnes.bg/redakcia/2007/06/30/mami-i-tatkovci-isteriasaha.38249
http://www.detski-sedalki.com/tag/%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD … D0%BB%D0%BA%D0%B8

# 487
Здравейте!Моля ви, споделете къде има добре заредена агроаптека или откъде мога да закупя препарат срещу хлебарки айкън. Благодаря.
ветеренарен м-н или аптека Peaceдоколкото не ме лъже паметта по Пещ.шосе май имаше

# 488
Дискът на лаптопа ми се е задръстил от някакви фрагментирани файлове, а уж нямам излишна информация - всичко ми е прехвърлено на външен диск. newsm78 Всичко на всичко ми остават свободни някакви си 4 ГБ, колкото и да се опитвам да се отърва от ненужната информация.

Доколкото разбрах единственият изход е спешно преинсталиране на Windows-а.
Да ми препоръчате надеждна фирма в Пловдив, където мога да си го занеса без притеснения, че ще ми го прецакат? Не съм прибягвала до тази процедура, така че всякакви съвети ще са ми от полза.
Благодаря ви предварително Hug

# 489
  • Пловдив
simpatikonia http://eshop.sit.bg/index.php?route=information/contact Ай Ти Сервиз

Агроаптека има и в Тракия до Полицията и зад Неделята на Сточна гара.Но дали имат този препарат не знам

# 490
# 491
  • Пловдив
Здравейте!
Да знаете някой магазин за платове, в който да се продава плат бархет? Чакаме бебенце и искам да си ушия спално бельо и пеленки.
Мерси предварително

# 492
  • Пловдив
Търся препарат за килими и дамаски TUBA, в жълта пластмасова тубичка-750мл. Ако някой знае къде да го намеря да сподели!

# 493
  • Пловдив
Здравейте!
Някой знае ли къде има зареждане на слънцезащитните продукти на
Carroten и по-специално техния  BB крем? ...
На Данаил Николаев първата пресечка в ляво - към паркинга срещу Office one - от дясно има едно магазинче за подаръци.

# 494
Момичета,в подлеза на гарата има ли магазинчета за обувки с прилични стоки?
Само веднъж съм минавала и видях много магазини,но изобщо не съм се загледала какви са и какво продават.Търся си пантофки,но по главната нищо не ми хвана окото.

Общи условия

Активация на акаунт