Къде в Пловдив? - 42 тема

• 54 932
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Пощите ще работят ли утре?  Thinking

# 646
Аз съм на детски рожден ден и поръчката е кукла Кен, мъжа на Барби. От къде мога да купя оригинален или поне добра имитация?

# 647
  • Пловдив
Пощите ще работят ли утре?  Thinking

Не,на официални почивни дни не работят

# 648
Благодаря   bouquet

# 649
  • Пловдив
А да знаете от къде мога да си купя филц?

# 650
Аз съм на детски рожден ден и поръчката е кукла Кен, мъжа на Барби. От къде мога да купя оригинален или поне добра имитация?
В Хиполенд и Джъмбо има. Имаме тази, нядвам се че не е проблем да я покажа http://www.hippoland.net/barbie-princ-ken

# 651
В Хиполенд и Джъмбо има. Имаме тази, нядвам се че не е проблем да я покажа http://www.hippoland.net/barbie-princ-ken

Мимка благодаря! Утре отивам да я купя, надявам се да има и Кен с др цветове дрехи, че да паснат на роклята на Барбито smile3503

# 652
На листове-магазин Дали ( джумаята) и  магазина за прежди с/у централния младоженски дом

# 653
...
За праховете: имало магазинче до циганския мол в Изгрев,а на свекито човека й ги носел където й е удобно  newsm78 Сега ще звъни и ще се разбираме утре да вземем нещо и ще го разпитам.

Брей,в Пловдив мол до мола,мила моя майнольо  Laughing

Какви прахове купувате,видове,цени. Такава качествена и ценова разлика ли има  newsm78

# 654
На листове-магазин Дали ( джумаята) и  магазина за прежди с/у централния младоженски дом

А в Дали има ли тишу хартия? Не мога да открия на други места.

# 655
Не знам какво е това,но имаха някаква намачкана хартия .За магазин Дали говоря.По-добре провери на място,да не те объркам  Peace

# 656
Не знам какво е това,но имаха някаква намачкана хартия .За магазин Дали говоря.По-добре провери на място,да не те объркам  Peace

Благодаря!
Намачканата е креп, тишу е тънката, почти прозрачна, на по-малки листове.

# 657
  • Пловдив
Кажете ми има ли някой/фирма/, който да изкупува стари мебели? Става въпрос за комплект спалня /стара от масивно дърво/ и ъглови легла.

# 658
Момичета,благодаря Ви за отговорите за 1 юни   bouquet
Съжалявам, че пак съм повторила въпроса,но ми е невъзможно да се връщам назад 40 страници и да чета,както писах тази тема нещо съм я изтървала   ooooh! ooooh!

# 659
В Дали има тишу, вчера бях точно за това, останали са им обаче определени цветове. Аз търсих бял, но нямаха, жената каза, че не са зареждали отдавна. После проверих и в Джъмбо- там има доста евтино тишу, но бяло отново нямаше...

Кажете ми има ли някой/фирма/, който да изкупува стари мебели? Става въпрос за комплект спалня /стара от масивно дърво/ и ъглови легла.
Пусни ги в продавалник, дай линк и в темата за преправяне на мебели. Доста момичета се занимават с това като хоби, може да имате съвместна изгода. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт