Къде в Пловдив? - 42 тема

• 54 898
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте и хубав ден на всички! Имам проблем с принтера у нас, а момчето, което ми подържа компютъра и всичко свързано с него, е извън града за известно време. Трябва ми интернет и принтер, за да разпечатам едни формоляри. Може ли някой да ме насочи, къде да отида, за да си свърша работата? Предварително благодаря!

# 721
  • Пловдив
Здравейте и хубав ден на всички! Имам проблем с принтера у нас, а момчето, което ми подържа компютъра и всичко свързано с него, е извън града за известно време. Трябва ми интернет и принтер, за да разпечатам едни формоляри. Може ли някой да ме насочи, къде да отида, за да си свърша работата? Предварително благодаря!

За кой район те устройва

# 722

За кой район те устройва
Няма значение района. Живеем на центъра.

# 723
  • ПЛОВДИВ

За кой район те устройва
Няма значение района. Живеем на центъра.
Мога да Ви дам идея: Да си качите формулярите на флашка/диск и да Ви ги разпечатат около Пловдивския университет.

# 724
Друга идея ( не съм пробвала, не ми се е налагало)-по Данаил НИколаев,влизаш от Руски,след втората пресечка от дясната страна на ъгъла има офис за интернет и поправка на компютри,принтери и др. Ако те устройва мястото,може да попиташ. ( Бих те поканила у нас,но и нашия принтер е повреден  Confused )

# 725
Много благодаря на всички Ви, ще помисля и ще видя какво да правя!

# 726
Привет на всички!
Някой знае ли дали и къде в Пловдив изкупуват бяла техника?
Става въпрос за готварска печка и хладилник.
Ако става дума за вторични суровини-сещам се за едно място до транспортна болница.
Иначе да ги купят като за втора употреба-защо не ги пуснеш в продавалника?

# 727
  • Пловдив
И аз се интересувам. Къде до Транспортна болница? Някакви координати? Че не ми е познат много района...

# 728
И аз се интересувам. Къде до Транспортна болница? Някакви координати? Че не ми е познат много района...
Не знам как се казва улицата Embarassed Като тръгнеш от Транспортна болница в посока един голям магазин тип железария,мисля,че се казва Маркита.Пада се по средата,не знам как се казва мястото,но сме минавали с колата и знам,че съществува.
Дано го намериш,че с моите обяснения Rolling Eyes

# 729
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук, но ми е необходимо изследване с отоскоп за едното ми дете на година и половина. Знае ли накой, къде в Пловдив може да се направи?

# 730
  • Пловдив
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук, но ми е необходимо изследване с отоскоп за едното ми дете на година и половина. Знае ли накой, къде в Пловдив може да се направи?

Всеки ЛЛ има отоскоп.Вашия също трябва да има

# 731
Момичета, някой забелязал/видял/ ли е фин жълт прах по тересите си, и по мебелите извадени на терасите?

# 732
Не се притеснявай от финия жълтеникав или кафеникав прах, това се носи от вятъра от Сахара, колкото и да е далече тя. Когато завали, този прах се отлага по автомобили, тераси и прониква навсякъде.

http://news.plovdiv24.bg/434889.html

# 733
  • Пловдив
Момичета, някой забелязал/видял/ ли е фин жълт прах по тересите си, и по мебелите извадени на терасите?

Забелязахме и как. Колата тази сутрин не приличаше на себе си.

# 734

Забелязахме и как. Колата тази сутрин не приличаше на себе си.
И при нас колите са опрашени (Кършиака)  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт