ШЕСТИ КЛАС привършвам аз - тема № 35

• 44 861
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
А, да. Бях забравила момента с връщането на учебниците.

# 166
  • София
kopche, защо не го снимате? То и без това не остана до края на учебната година.

Русалката е време да си върне стария ник. Целия форум си я знае така. Как е на френски, английски или пък китайски "Пенсионирана Русалка"?

Изпълнявам.. Mr. Green Тоест малко по-късно.Само изискването за език няма да спазя,  ще го оставя временно на бг - това , докато разбера как е на някой по-екзотичен език.  Wink

Копче, живея в непосредствена близост до борса за учебници, при това добре снабдена по мои наблюдения. След малко излизам на пазар и ще мина оттам. Ако го има, да го взема ли?

# 167
  • София
Пиша ти ЛС.

# 168
  • София
Инди, явно заради операцията се притесняваш за спорта, важно е след като се възстанови да му се върне и желанието за спорт. Пожелавам му го. Моят син така миналата година прекрати "спортната си кариера" в баскетбола заради една счупена ръка. След като прекъсна за два месеца, изостана от отбора и като че ли и желанието му изостана. Жалко.

Но пък също свири на китара и има такова голямо желание, че не виждам как ще я зареже заради някакво си кандидатстване Mr. Green.

И аз мисля, че кандидатстването не бива да пречи на любимите занимания в спорта и изкуствата.

# 169
  • Пловдив
А някакви мнения и отзиви за школи и учители в Пловдив ?

# 170
  • Дива Индия
Днес много работа и забравих да дойда да кажа на Копченцето, че снощи минах през книжарницата, но такъв учебник нямаше. Съжалявам, че не свърших работа.
Вчера са казали резултатите от Кенгуруто по английски - синът бил трети. Е... не съм много доволна.

# 171
  • София
Днес много работа и забравих да дойда да кажа на Копченцето, че снощи минах през книжарницата, но такъв учебник нямаше. Съжалявам, че не свърших работа.
Вчера са казали резултатите от Кенгуруто по английски - синът бил трети. Е... не съм много доволна.
E, браво за Кенгуруто!
Как?! Това си е прекрасен резултат!

Момичета намерих учебника в Продавалника Hug! Днес пътува от Пловдив.
Момчето ми се обади преди час да ми потвърди, че го е пуснал. Имаше телефон, аз се обадих за обявата за да стане по-бързо и така!
Ето я и самата обява: http://prodavalnik.com/blgarski-ezik-za-6-klas-prosveta-2007-i14108447
Благодаря на всички за съпричастието и старанието ви да ми помогнете! Hug
Знам, че мога да разчитам на вас! bowuu  bouquet

# 172
Браво Копче!
3лв....направо удари джакпота. Айде, с доставката към 6лв. Супер сделка!

Продавалника е голяма работа. Аз, колко неща продадох! Party

# 173
А някакви мнения и отзиви за школи и учители в Пловдив ?

Аз имам наблюдения само върху работата на Академия 21 , ако те интересува нещо- пиши  Grinning

# 174
  • Дива Индия
Детето каза, че щом е на трето място на Лингвистичното кенгуру щял да продължи в следващия кръг. В сайта на Кенгуруто пише До участие в националния кръг се допускат първите пет участници с най-висок резултат, постигнат за страната, по всеки език и във всяка възрастова група.
Не мога да разбера това означава, че пет деца от цялата страна в тази възрастова група ли ще продължта напред или... нещо друго?

# 175
  • София
Инди, поздравления за детото!

До участие в националния кръг се допускат първите пет участници с най-висок резултат, постигнат за страната, по всеки език и във всяка възрастова група.
Не мога да разбера това означава, че пет деца от цялата страна в тази възрастова група ли ще продължта напред или... нещо друго?

Това се чудех и аз. Голямата участва в немския вариант, но резултати са им казали да чакат след 8-9 май  Confused Известни ли са вече класиранията за страната, щом детето е на трето място?

# 176
  • Дива Индия
Връщам се да редактирам. Вероятно това са резултатите от училището. Детето каза Аз съм на трето място и продължавам напред. Но кой-знае дали не е разбрал-недоразбрал...

# 177
Инди, поздравления за детото!

До участие в националния кръг се допускат първите пет участници с най-висок резултат, постигнат за страната, по всеки език и във всяка възрастова група.
Това се чудех и аз. Голямата участва в немския вариант, но резултати са им казали да чакат след 8-9 май  Confused Известни ли са вече класиранията за страната, щом детето е на трето място?
Както при всички Кенгура и тук:
" Окончателно решение за броя на участниците в националния кръг се взема от
Националната комисия “Лингвистично кенгуру”, която може да разшири посочените
граници само и единствено в интерес на състезанието и участниците в него".
 Grinning
Има училища, където резултатите са известни. Например МГ-Русе са ги качили на страницата си.

# 178
  • Дива Индия
Сега проверих в сайта на нашето училище - и нашите са ги публикували, а синковеца не е трети, а е втори.

Айде сега един виц по тоя повод:
-Иване, ти чул ли си, че Гошо от нашето село спечелил Лада от тотото?
-Не е Гошо от нашето село, а Петър от съседното, не е Лада, а Жигула, и не е спечелил, а го блъснала!

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 09:54 от Инди

# 179
Важни са точките, които е постигнало детето, както и какво означава възрастова група. Ако възрастовата група е 5-6 клас, то само в Русе до момента има два максимални резултата.

Общи условия

Активация на акаунт