ШЕСТИ КЛАС привършвам аз - тема № 35

• 44 885
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Дидева, днес прочетох нещо тревожно специално за НПМГ, ето го (видях, че се интересуваш за НПМГ)
http://www.bgmathcafe.com/1/post/2013/04/nom2013_final.html

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 10:08 от peppia

# 181
  • Дива Индия
За кенгуруто максималния бр. точки е 200, при нас 1-во място е 180, а детето - с 165. Сега ще му скърша хатъра, че ще ходи в София.  Simple Smile

# 182
  • София
peppia, според мен това едва ли е нещо тревожно, така си е от край време - силните математици
в София отиват в СМГ, най-малкото защото повечето от тях вече учат там от 5 до 7 клас.
Но това едва ли означава, че в НПМГ преподаването е слабо. На олимпиадите по
природните науки са сред най-силните сред всички възрастови групи.
А новата паралелка с информатика и на мен ми е интересна  Wink

Инди, 165 точки май няма да стигнат за национален кръг. Тази година Лингвистичното кенгуру е извън
програмата на МОМН, интересно колко деца като бройка ще допуснат до финала.
Моята девойка е с прогноза за три грешки (едната толкова глупава  Crazy) и също не вярвам да е
дори близо до финалната селекция.

# 183
  • Дива Индия
Здраве да е  Grinning!

# 184
Дидева, днес прочетох нещо тревожно специално за НПМГ, ето го (видях, че се интересуваш за НПМГ)
http://www.bgmathcafe.com/1/post/2013/04/nom2013_final.html
Не аз, детето се интересува.  Grinning
Всъщност паралелката, по която се е запалил не е математическа и я разкриват за първа година. Ще поживеем, ще видим, де. Има цяла година дотогава. Все ще се разбере дали нещата стоят така, както ги е описал сисадминът на НПМГ в тяхната тема.  Simple Smile А и честно казано, преди да вземем подобно решение ( училище в друг град) трябва доста неща да премислим.

# 185
Здравейте, момичета, някой да може да ми каже резултати от областния кръг на олимпиадата по география за Бургас?

# 186
Цитат
Всъщност паралелката, по която се е запалил не е математическа и я разкриват за първа година
  Коя е  тази паралелка ,в НПМГ,Дидева ? Благодаря!

# 187
Roo, май ставаше въпрос за паралелка с информатика.

Похвал: Днес беше финалния мач от Столичното първенство за девойки 5-7-ми клас по баскетбол.
Отборът на СМГ е заел пъро място и отива на Републиканско.
Моята девойка е особена щастлива с поредния медал.
Днес най-сетне седна да реши и някоя друга задача.

# 188
  • дядовата ръкавичка
Браво на девойката и на отбора! Много са ценени тези победи  Simple Smile

# 189
Цитат
Всъщност паралелката, по която се е запалил не е математическа и я разкриват за първа година
 Коя е  тази паралелка ,в НПМГ,Дидева ? Благодаря!
Фран вече ти е отговорила.
Първоначално прочетохме това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=710553.msg24718527#msg24718527

А вече излезе план-приемът за София, в който паралелката фигурира официално. Ще чакаме отзиви през следващата година, дали нещата са такива, каквито са описани в горния пост.

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 10:49 от Анонимен

# 190
Лелее, този сисадмин на НПМГ откъде ги изрови тези заплати в тези водещи фирми >3К $ (€) или може би не говори за БГ  newsm78
Предполагам че не иска да каже, че след завършване само не една гимназия ще се уредиш с такава заплата или може пък да гадае че докато завършат децата някакво по-читаво образование заплатите ще са такива Wink

# 191
Лелее, този сисадмин на НПМГ откъде ги изрови тези заплати в тези водещи фирми >3К $ (€) или може би не говори за БГ  newsm78
Предполагам че не иска да каже, че след завършване само не една гимназия ще се уредиш с такава заплата или може пък да гадае че докато завършат децата някакво по-читаво образование заплатите ще са такива Wink
За БГ говори предполагам, стигат такива числа заплатите в сектора, но изобщо не говорим за стартова заплата след гимназия.  Над 1000 лв за старт трудно се взима. Иска му се, така да се каже Simple Smile)))

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 14:49 от peppia

# 192
  • Русе
  Здравейте на всички!
Децата май се умориха доста тази година и е хубаво, че предстои една мини ваканция.
Вече са насрочени датите за класните работи до 15,05 , че да има време и за поправка на оценките. Wink
  Приятни и ползотворни почивни дни на всички!

# 193
  • София
Мами и татковци, в седмокласната тема се коментираше вариантът да има отделна тема за решаване на задачи по математика, за да се избегне разводняването на темите по класове. И тази тема вече е  налична.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=717093.0#new  Hug

# 194
  Идеята е чудесна!Ще е ползотворна такава тема! Hug

Общи условия

Активация на акаунт