Аватарно - велико любовна / Тема No 25

• 18 354
  • 716
  •   1
Отговори
# 690
  • КиТ
Софи 2-3 за мен не е вариант,исках всички,ама явно това е доста трудно постижимо  Thinking Crazy  Joy JoyJoy

Селен ти си ми мой представител,ако се съберете събота мое да направим едно конферентна връзка по телефона Crazy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Абе един колега ме амбицира,знам какво представлява и какви знания има(тоест хи не му се учеше и тип човек който не му пука за нищо),та набелязах едни неща и ги следя така от близо  Whistling Юни месец може и да дойда,след изпитите,та така от сега почвайте да стискате палци Peace Praynig Praynig Praynig Praynig

# 691
Ей, вярно Crazy ако стане срещата, ще ти се обадя от мястото на събитието, та да присъстваш поне от разстояние  Crazy hahaha
Не знам какво имаш наум, но ще стискам палци много силно  Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover

# 692
  • В Космоса
Оф, ми ако сме с децата с бирите как ще процедираме? Crazy Аз нямам проблем с това за пред моето, но вие как го приемате? Thinking

# 693
Ми как да го приемаме - важното е на теб да ти е комфортно. Аз рядко пия, та нямам този проблем, ама, ако ще се налага децата не биха ми попречили да изпия едно-две питието.
П.П. моите не смятам да ги водя, че ще ми дойдат множко. Баща им да си ги гледа.  Peace

# 694
  • В Космоса
Е, моя комфорт го забравям в името на това да не сметнете, че давам лош пример.  Laughing

# 695
Откакто загорих 2-3 тенджери се отказах доброволно от готвенето Embarassed
Не питайте с какво се храним Rolling Eyes

По темата-мъже-спортисти ми излиза ето това
Скрит текст:

Ти се шегуваш, ама аз се възхищавам на историята на този мъж Simple Smile Канили са го неколкократно да приеме американско гражданство, а той винаги е отговарял: "Чувствам се силен, защото съм българин!" ... Не знам ... аз въпреки държавата ни ... въпреки всичко ... съм луд патриот  Embarassed

Склуптората не ми допада,иначе респект към човека.

# 696
хахаха, ами, айде сега, ще го преживеем. Лош,лош, колко да е лош... Mr. Green

# 697
  • КиТ
Акаша веднага за бирата мисли  Crazy Joy Joy Joy Ние кат се срещахме не пихме бири  Crazy Ама виж Селен вечерта докато чакахме да се появи някой трябваше да ударим  Joy Joy Joy

Ей, вярно Crazy ако стане срещата, ще ти се обадя от мястото на събитието, та да присъстваш поне от разстояние  Crazy hahaha
Не знам какво имаш наум, но ще стискам палци много силно  Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover

Че как ще си подготвя един друг въпросник Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy Joy

Както се казва от сега съм един стокър,на едни сайтове Mr. Green Joy Joy Joy

# 698
  • София
Е, Акаша, хайде сега, чак пък да е
толкоз лош пример, не смятам!  Simple Smile  Hug

# 699
  • В Космоса
Акаша веднага за бирата мисли  Crazy Joy Joy Joy Ние кат се срещахме не пихме бири

Crazy Crazy

Ако нямам компания, ще ме досрамее. Не съм чак такова алкохоле.  hahaha

Маш, Софи, за някои е възмутително, за други не чак толкова. Опипвам почвата тук. Laughing

# 700
  • София
За мен не е възмутително.  Peace

# 701
Майола Бени да пише дали става за 13,05,2013г.,а КАТИ -да праща тортата още на 11 май Wink

# 702
Акаша, компания ще се намери Wink
Плами, не плаши хората отсега, че ще вземат да не дойдат hahaha

# 703
Ххахахха, най-обичам такива възмутителни майки  Crazy
Жалко, че съм далеч, че и на мен ми се припи бира. И аз не съм чак такова алкохоле, но вече 1 година някакъв сух режим ..

# 704
  • КиТ
Плами, не плаши хората отсега, че ще вземат да не дойдат hahaha

tooth tooth tooth  Искам да взема едни 5 лева  Joy Joy Joy
Ти е без това си свикнала,ще успокояваш малкия състав  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт