Щастливи заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '21

• 56 505
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Ани   bouquet за песента,много я харесвам.
Иве не съм сигурна какво точно пише,но снимката май е доста стара.
Славенка радвам се да те видя Hug

# 46
Славена Hug и бат Ресул остарял Simple Smile.
Скрит текст:

# 47
Да погледаме и послушаме талантливия ни красавец

# 48
 Hug Hug

Вярно,че е остарял...Максун остарява много красиво за мъж

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 19:28 от Slawena

# 49
Краля остарява красиво ама я какво оръжие  извадил бат Ресул срещу тези двамата #2gunfire Joy

Ще ги скрия да не ги застреля Grinning
Скрит текст:
Аууу сега виждам нивичката Б. можела и да се усмихва Rolling Eyes

# 50
  • София
Здравейте, дружки!
Поднасям извинения, ала не съм във форма, .... имам ужасен главобол .... и съответно ни ми е до Ниязи, ни до филми, та едва събрах желание да погледна и в темата.
То е ясно, няма къде да ходя, ще се съвзема, ама.... дано утре вече да мога да гледам.

За компенсация:

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/23003151.asp
След 45 години на белия екран
Исмаил Байрак
10 април 2013 г.
Филмът „Незавършен документ” (“Vesikalı Yarim”), който е направен през 1968 г. е обновен от оригиналния негатив за сдружението Център за кино и телевизия от проф. Сами Шекероглу от Университета за изящни изкуства „Архитект Синан” и се среща с публиката на 32. Филмов фестивал в Истанбул.
След реставрацията на филма първата прожекция бе направена предишната вечер в Центъра за кино и телевизия в Университета „Архитект Синан”. За представянето е било организирано мероприятие, на което са се присъединили актьорите от главните роли Тюркян Шорай и Иззет Гюнай, както и продуцента Шереф Гюр и сценариста Сафа Йонал. Шорай произнесе реч и каза: „Една част от турското кино, която години наред беше подценявана. Но аз, бидейки член на „Йешилчам” изпитвам гордост, че тези филми се възвръщат.”

И снимката - стара е - доколкото виждам статията е от 1995 г. (не си личи много ясно).
Под снимката на С. Саян и М. Кърмъзъгюл – заглавието на статията е „Седа и Махсун се ожениха тайно”

# 51
Още някой който остарява

# 52
И те остаряват...модерно...

Скрит текст:

БАБА НЕТКА
Чатке, как си ма, к'во праят децата?

БАБА ЧАТКА
Аа, не съм ги чула още днеска. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Требваше да рефрешна кочината на прасето и да изфърля рисайкъл бин-а. Цел ден сърфирам по двора. Ама надвечер че си пусна скайпа и че си чатна с моите.

БАБА НЕТКА
Ааа, добре че напраиш. Я па днеска цел ден стоим на компа. Требваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дедото, че му е утеснела. Ама намерих едно место в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах!

БАБА ЧАТКА
Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги вида и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дедото вече за нищо не става. Ептем му се е разхлопало флопито и рамът не му стига. А да не говорим, че харддискът му вече изобщо не е хард.

БАБА НЕТКА
Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така, както бех преди 40 години...

БАБА ЧАТКА
Ще ти копи пейстна една снимка откакто бех на 25 години. Знаеш ли ква красавица бех? Без никви бъгове! А тогава немаше фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал!

БАБА НЕТКА
Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама яз се сетих, че имам работа. Требва да компилирам един боб на дедото, че пак че ми пусне намръщена емотикона. Че ми услужиш ли с оная големата лъжица, че моите сичките са зипирани версии?

БАБА ЧАТКА
Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито.

БАБА НЕТКА
Не помня такова нещо, бе Чатке!

БАБА ЧАТКА
Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна.

БАБА НЕТКА
Нема такова нещо!

БАБА ЧАТКА
Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! К'во си позволяваш! Ууу, да ти се скапе скайпа дано!

БАБА НЕТКА
Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане!

БАБА ЧАТКА
Уиндоуса да ти се бъгне и сички да видат к'во криеш в Май Докюментс!

БАБА НЕТКА
Да качиш 30 гигабайта дано. Сичките на корема и бедрата дано!

БАБА ЧАТКА
Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето!

БАБА НЕТКА
Котка да ти изеде мишката!

БАБА ЧАТКА
Да ти се скапе антивируса и да ти влезат червеи в ябълките!

БАБА НЕТКА
Некоя невестулка да ти хакне кокошките!

БАБА ЧАТКА
Да ти се скапат драйверите на мотиката и с ръце да копаш земята!

БАБА НЕТКА
Дедото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си фане млада юзърка!

БАБА ЧАТКА
Лицето ти на пиксели да стане!

БАБА НЕТКА
Кучето ти на оптичен кабел да се обеси!

БАБА ЧАТКА
Сиди ром да ти улезне у къщата и да ти окрадне сички вещи!

БАБА НЕТКА
И компютъра ли?

БАБА ЧАТКА
И компютъра!

БАБА НЕТКА
Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече нема да права с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не сакам да ти чуем никнейма, да знаеш!

БАБА ЧАТКА
Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка...

(кълнейки се излизат)

Хубава вечер!  bouquet

# 53
Миленче, бързо възстановяване Hug. Аз завчера бях така, но пих сутринта и вечерта Ferweks и се оправих.
За снимката е ясно, че е стара, но тайната сватба е стигнала до вестниците Grinning.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 22:26 от Iva49

# 54
http://video.mynet.com/lacostediego/Mahsun-Kirmizigul-Yatma-Yesil-Dosege/1010161/?utm_source=fb&utm_medium=p&utm_campaign=sh&utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=fb

# 55
  bouquet  Вили , песента много ми хареса  Peace  Тази също

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 21:37 от vousetmoi

# 56
Ани  Hug
http://www.izlesene.com/video/mahsun-kirmizigul-bende-sizdenim-orjinal-klip-by-damarabeskc1/3415533?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=facebookshare

# 57
 Heart Eyes Peace Вили bowuu Как сега някой рошавичък да не ти дойде на гости?

че и брадясъл ама разбираемо -беше в плен момчето/ сигурно ти го плени? Laughing

# 58
Да идва Ани,чакам го.Нищо че е брадясал,аз така го харесвам още повече.

# 59
Mahsun Kirmizigül@Mahsun Kirmizigül
Her şeyin bir sonu olan dünyada insanlara akıl sır ermiyor. Hayat çok garip.
 9:50 AM - 10 Apr 13

По какъв ли повод е споделил отново това точно днес? Моля за превод на първата фраза, втората е ясна. А че животът е странен, и то много - това отдавна го е изпял.
Скрит текст:
Хубав е и колажът на Тара по "Hayat ne garip" (Колко странен е животът). Peace

Харесвам и този клип на "нашата" песен Sevdiğim, отново споделен във Фейсбук днес.
Скрит текст:

За снощния 23. еп. на НИЗМ ще отбележа, че МК уж е работил само над първите три епизода, но дългата му ръка на разказвач се е разпростряла върху всичките двайсет и три. В повече ми дойде страдалчеството и депресията на Ниязи. Както и викът "Öldüreceğim kendimi" ("Ще се самоубия"), изпят и изплакан в прав текст на лазки език. Дори се запитах да няма фамилна обремененост у Авджъоглу - след неуспешния опит на Нермин почти сме сигурни, че и този на Ниязи ще е такъв. Но по-издръжливата в тази двойка се оказа Буке. Бореше се за оцеляването на баща си, за собственото си (гонена ту от Ризе, от Карс), работеше. Ниязи беше спрял и да ходи на работа май. Бих искала да "чуя" думите на Ниязи в двете сцени - изповедта му пред Синан, посещението на Неджми; и предупредителните думи на Неджми към Буке по телефона.
Скрит текст:
Песента вик на Ниязи (в превод на турски)

Sevgili, ne gelir elimizden ...
sen veremezsin hükmümüzü.
Öldüreceğim kendimi
yazan yazmiş kaderimi.
Здравейте, хубава вечер и лека нощ! Hug

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 09:38 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт