Пробвали ли сте Slimix за отслабване?

• 10 481
  • 13
  •   2
Отговори
Мами, има някакви хапчета за отслабване които уж били по-добри от ABC акайчето.
Ако сте ги пробвали дайте информация. Аз от АБЦ-то съм доволна но все пак ...

# 1
Мами, има някакви хапчета за отслабване които уж били по-добри от ABC акайчето.
Ако сте ги пробвали дайте информация. Аз от АБЦ-то съм доволна но все пак ...

А може ли да ми кажете колко свалихте с АBC-то и за колко време? Мерси

# 2
az sum swalila 6-7 kg za 2 meseca i bawno swalqm po 1-2  na mesec no weche sum 56 i towa me ustroiwa Simple Smile

# 3
az sum swalila 6-7 kg za 2 meseca i bawno swalqm po 1-2  na mesec no weche sum 56 i towa me ustroiwa Simple Smile

Което е най-добрия вариант за слабеене.Бавно,но сигурно Simple Smile И без йо-йо

# 4
При мен работят супер, малко ме замаяват, абц-тоакто чел ли е по слабо ... обаче с храна и вода Simple Smile) супер ефект мацки Simple Smile споделяйте и вие гледам че имат 600 фена във фейсбук все някоя ги е позлвала от вас?

# 5
Сега виждам, че има тема за тази добавка.
Някой скоро да ги е пробвал?
Мнения?

# 6
Здравейте, преди 8 дни си закупих въпросния Slimix. сутринта го изпих и след час се почна замайване на глава изтръпнаха ми краката,лицето и постоянно въртене на главата.И така цели 8 дни,като спираше и почваше и никакъв резултат и си пиех 3 литра вода и храна съм приела и сок и плодове както беше писано в указанията,пълен боклук!!!!Продължих да го пия тай като пишеше ,че така било първите дни,като надрусани бяхме с моята приятелка,утре ще Званя и връщам!извинявам се за правописа и пунктоациата,но е през телефона и не издържах и реших да пиша всички които четат форума да са наясно успех Simple Smile

# 7
Здравейте от къде поръчате Slimax от ТикТок ли? И аз си поръчах утре трябва да дойдат дали да ги взема изобщо  страхувам се!!

# 8
И аз мисля да ги поръчам, че вече не знам как да се справям с тия килограми. Спазвам режим стриктна съм и пак нищо.... Някой с прясна информация за тях ?

# 9
Здравейте от къде поръчате Slimax от ТикТок ли? И аз си поръчах утре трябва да дойдат дали да ги взема изобщо  страхувам се!!
   Здравейте!  Започнахте ли да ги пиете?

# 10
Имам отзив !!!!

# 11
Не приемайте това. Действа ужасно върху организма. Писах мнение в коментар под видео на въпросния, е блокира ме !!!

# 12
Не приемайте това. Действа ужасно върху организма. Писах мнение в коментар под видео на въпросния, е блокира ме !!!
Моля кажете повече!

# 13
Моля кажете повече!

Не ми се обяснява просто не го правете

Общи условия

Активация на акаунт