Новите ни козметични похождения 42

• 69 338
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
И на мен ми съобщиха, че вече са налични в Сефора лаковете. Нямам търпение да отида и да си взема.
Днес, към 14:30 в Сефора на Цариградско нямаше, беше свършил. Качих се на горния етаж и си купих Dior 643  от Pretty shop.

# 106

Lancome La Rose Deco Blush

# 107
И на мен ми съобщиха, че вече са налични в Сефора лаковете. Нямам търпение да отида и да си взема.
Днес, към 14:30 в Сефора на Цариградско нямаше, беше свършил. Качих се на горния етаж и си купих Dior 643  от Pretty shop.
Благодаря ти много, аз вече го купих.  Heart Eyes
Сега се чудя кои точно от другите да взема или направо всичките от колекцията.

# 108
  • София
Майка Зайка, моля за отзиви за палитрата  Praynig

# 109
# 110
  • Vienna
The Body Shop Kabuki Brush

Lancaster Beauty Sun Silky Milk SPF 15

Lancaster After Sun Tan Maximizer

Lancaster Infinite Bronze

# 111
# 112
Kiko Colours In The World Eyes Brush
Kiko Precision Foundation Sponges

# 113
  • Torino,IT
От мен

Heart Eyes Heart Eyes

Не можахме да се разберем с продавачката за глосовете и червилата от серията, или беше езикова бариера или тя не знаеше, защото упорито твърдеше че новите глосове на Диор нямали имена, а пък червилото специално за номер 343 беше в две разновидности, едната в сребриста опаковка, а другата в черна, и двете номер 343  Rolling Eyes Shocked
Помогнете с инфо Hug

No baby и аз съм поръчала кабукито, как ти се струва?

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 22:28 от Lindita

# 114
  • Vienna
Lindita, честит лак  Hug
Мисля, че си имат имена глосовете. Трябва да са поставени около лаковете, поне тук е така.... Може да е станало объркване, защото са заредени още повече от 10 глоса и да са решили, че търсиш някой от тях. Не съм ги разглеждала и не мога да ти кажа повече за тях. 
Кабукито е много хубаво, останах приятно изненадана от него. Космите са му меки и нежни, сладурско е като цяло. Едва ли ще те разочарова.   bouquet

# 115
  • Torino,IT
Мерси, отдавна го бях харесала Peace
Значи разбрах, глосовете си имат номера и имена, просто явно са били дошли наскоро защото явно не й се търсеше номера та избра набързо един който според нея си отивал на лака, спор няма, страхотни са всички цветове, но исках да съм сигурна че е спринг бола.
А за червилата, сребристата опаковка са Dior Addict,  а тези с черната Dior addict Extreme , като цяло за един номер много различни и като цвят и като наситеност в полза на екстрийма, но цвета много се различаваше от лака, а пък адикта беше прекалено блед Peace

# 116
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,глосовете имат и имена и номер.И Диор Адикт и Диор Адикт Икстрийм имат Spring Ball червила,но са различни като цвят.И другите се повтарят.

# 117
  • Пловдив

# 118
# 119
Keune Care Line Color Brilliance

Общи условия

Активация на акаунт