Новите ни козметични похождения 42

• 69 341
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Майка Зайка, моля за отзиви за палитрата  Praynig

Много съм доволна от палитрата. Цветовете са наситени трайни и в същото време нежни и ненатрапчиви. Позлвам основата за сенки на Гош. За съжаление на съм ползвала оригинала и не мога да ги сравня. Когато имам повече време ще ги суочна на ръка да се видят цветовете Peace

# 121
Всичките и Dior Addict Extreme in Spring Ball Extreme. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 122
  • Варна
Страхотен размах, Дени! Със здраве  Heart Eyes

# 123
Страхотен размах, Дени! Със здраве  Heart Eyes
Мерси да се връща.  Heart Eyes Hug  bouquet Чудих им се от вчера кои точно да са и като видях сега по две бройки, реших бързо.  Mr. Green

# 124
# 125
# 126
  • Somewhere far away
Това на Балеа за какво е ?

# 127
  • Стара Загора

Като гледам картинката със сешоара вдясно и надписа креме долу, предполагам е термозащитен крем. Laughing

# 128

Термозащитен крем за преса и сешоар.По принцип е за изправяне,но аз ползвам само като суша косата.Много е добър. Peace

# 129
Всичките и Dior Addict Extreme in Spring Ball Extreme. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

[
Бреййй, то бива, ама това направо ме изкара от ритъм  smile3511 smile3511 Честито, със здраве да си ги ползваш Simple Smile Установих, че Colorburst 006 на Ревлон е идеален за Dior 643.

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 14:50 от unterdenlinden

# 130
  • София
Майка Зайка, моля за отзиви за палитрата  Praynig

Много съм доволна от палитрата. Цветовете са наситени трайни и в същото време нежни и ненатрапчиви. Позлвам основата за сенки на Гош. За съжаление на съм ползвала оригинала и не мога да ги сравня. Когато имам повече време ще ги суочна на ръка да се видят цветовете Peace
Много благодаря. В сайта са им дали суочове, но ще съм любопитна за мнението ти   bouquet

# 131
Много са хубави Диорските лакове  Heart Eyes с кеф да си ги ползвате момичета  Hug

Гласовете на Ревлон преди имаха доста гаден вкус и аромат, сега как са?

# 132
Много са хубави Диорските лакове  Heart Eyes с кеф да си ги ползвате момичета  Hug

Гласовете на Ревлон преди имаха доста гаден вкус и аромат, сега как са?
Току-що проверих органолептичните качества Simple Smile Нанесен на устните няма аромат, а вкусът е мноооого леко/незабележимо/ сладникав, обаче ако помиришеш от четката - вярно има нещо остро-химично.

# 133
с  не особено големи очаквания от сета.

# 134

MAC Powder Blush Peachykeen

Общи условия

Активация на акаунт