Новите ни козметични похождения 42

• 69 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

Дълбоко почистващ шампоан Schwarzkopf Hair

балсам иноа с арган

# 661

Веднъж да ми уцелят подаръка без подсказки.  Heart Eyes

# 662
И аз вчера си го взех. Дълго мислих дали да си взема арганово масло Икаров или Био арганово масло Лакме, но вчера като мярнах това в Кауфланд и думите ми бяха: :Защо да давам толкова много пари като и това ще върши работа."  Grinning

# 663
  • Somewhere far away
и аз мн се чудих... имаше и някви по- скъпи кристали на сери, но не помня дали бяха добри... после пък видях че има и само арганово масло на същата марка Виктория, чисто... но беееше 10 и нещо! еми не мерси... а това беше към 4лв и веднага си реших него да си взема. дано да е добро и да има ефект на моята коса, която доста се заплита и горния пласт е някъв такъв... перушинест, хвърчащ, много ме дразни! ще пробвам и с домашни маски със зехтин и масла, но след  миене на косата ще си слагам и кристали вече. пък дано помогнат!

П.С. вече си сложих два пъти /вчера и днес - просто нямах търпение веднага да ги пробвам! /и това което  усетих е че миришат много приятно и хубаво!  Grinning

# 664
  • София
Тестер

Лятото избърза и трябва да се грижа за кожата на лицето
Скрит текст:

Виши не е лоша марка, но слънцезащитните им кремове са мног тежки. Поне за мен и кожата ми.

# 665
  • София
За малкия:

http://apteka.framar.bg/30012686/%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D1%81 … %86%D0%B0-spf-50-, но не на такава абсурдна цена.  Whistling

# 666
# 667
  • USA, Steak State
Хайде и аз в кюпа  Mr. Green

# 668
  • Пловдив
С Райчо (демек слънцето Mr. Green) нещо хич не се долюбваме и смятам да се пазя от горещите му лъчи с това кремче за лицето на Биодерма и лосиона за тяло на Виши:

# 669
Привет момичета   bouquet

Следя ви редовно, но от много отдавна не съм се включвала. Сега ще се запиша с няколко покупки от последните няколко дни:

Скрит текст:
към очната линия си взех и четката
- № 304
№ 130 How do you dare to ware?  Crazy (първия от дясно)

# 670
  • Отвъд алеята зад шкафа

Много хубав шампоан, но капачките на тази марка са потресаващо неудобни за цената, която струват:

Гъст, много добре измива, мирише много свежо на лимон, трева, мента, с 5 етерични масла, оставя косата гладка

Маска за коса, също с етерични масла, отново съм много доволна:

# 671
  • Стара Загора

- номер 2

# 672
  • Somewhere far away
тази жълтата спирала беше хубава нали? аз я гледах, че е на 10 лв сега - та мисля да си я взема, защото от онази глупост Рокет изобщо не съм доволна!

# 673
  • Стара Загора
Мисля,че за тази цена си е добра.На няколко пъти си я купувам.

# 674
  • На остров
Здравейте,

Аз също рядко се включвам, вчера си купих серум и тоник на някаква фирма Make up Store, чували ли сте ги дали са прилични като продукти, тук ги продават, но аз никога не съм чела нещо за тях или ползвала Rolling Eyes
това е серума http://www.makeupstore.se/sesv/products/skincare/serum/brightening_serum и това е тоника http://www.makeupstore.se/sesv/products/skincare/toner/refiningtoner.

Общи условия

Активация на акаунт