Новите ни козметични похождения 42

• 69 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
 heydi , честито и от мен! Аз в момента търся точно някакъв прасковено-коралов цвят червило, което да не отива към прекалено оранж на устните, а да е дискретно това такова ли е? В Сефора ми предлагаха на Too Faced и на Сефора червилата , от първите си харесах един цвят, но незнам дали са хубави отзивите за тях като цяло...

От мен:
най-после се добрах до MAC Dainty  Heart Eyes ( други си е на живо да се види - в нета повечето суочове така са го представили-че нищо общо с това на живо- почти се бях отказала, понеже ми изглеждаше като по-оранжев, какъвто не искам  Naughty )

# 646
  • София

Чакам отзиви за продукта. Simple Smile

# 647
- 2бр ( на цената на един)

+ един много сладък подарък  + подарък 1бр тестер

# 648
  • Vienna
Armira, Коко Шайн са по-балсамести, подхранват много добре устните. От към трайност аз лично нямам оплаквания. На ИСЛ също са много хубави червилата, с по-наситени и пигментирани цветове, но подчертават несъвършенствата на устните. Новите Коко Шайн са по-пигментирани. Според мен най-добре ще е да ги погледнеш на живо и да видиш кои ще ти допаднат повече.
По темата:
Steampod

И трите кремчета за пресата

# 649
  • Пловдив
NoBaby,heydi ,благодаря ви момичета Hug

NoBaby,бързо казвай каква е тази преса? Hug

# 650
  • Vienna
Пресата е съвместен продукт на Лореал и Ровента. Изправя с помощта на пара и подхранва косата. Пробвала съм засега само в салон пресата, водят я терапия за коса. За дълготраен ефект не мога да кажа нищо все още, но съм чувала от познати само хубави неща.  Hug

# 651
Пресата е съвместен продукт на Лореал и Ровента. Изправя с помощта на пара и подхранва косата. Пробвала съм засега само в салон пресата, водят я терапия за коса. За дълготраен ефект не мога да кажа нищо все още, но съм чувала от познати само хубави неща.  Hug
Гледах клипче преди време и много ме впечатли тази преса. В български салон ли си пробвала и въобще оттук ли я купи? Не знаех, че е стъпила и на нашите ширини.  Simple Smile Heart Eyes

# 652
  • Vienna
В Българките салони я има още от зимата. От определени може и да се купи, но с голяма надценка. Аз я пробвах при позната фризьорка, после и във Виена ходих на такава процедура. Мога да дам още инфо, но най-добре на ЛС или в някоя подходяща тема, за да не ни се карат тук.  Hug

# 653
  • Стара Загора

# 654
  • Belgium
Малко на българска вълна - и от трите продукта съм много доволна  Laughing

# 655
  • Бургас
Веси и аз много и се чудих на тази очна линия на Лореал, дали е наситена, трайна , че тези в бурканче най- ми харесват. Днес ще отида да я преслушам  Grinning

# 656
Скрит текст:

И аз на българска вълна.  Mr. Green

# 657

И двата ружа са супер  Heart Eyes Единият е по-студено кафяво, като мляко с какао и леки шемърчета. А 4-цветния е с по-топли цветове и много хубав златист завършек. Най-светлият нюанс мисля, че ще е супер и за хайлайт  Peace

# 658
Тестер
Скрит текст:

Лятото избърза и трябва да се грижа за кожата на лицето
Скрит текст:

Зелено и лилаво
Скрит текст:

Много свеж аромат
Скрит текст:

# 659
  • Somewhere far away

и гъба за баня  Mr. Green