Новите ни козметични похождения 42

• 69 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
kopche, само за тази спирала ли важи намалението или за всички на Лореал, че съм хвърлила око на архитекта?  Mr. Green

Иначе от вчера:
Скрит текст:

и лак Essie - Exotic Liras

# 691
  • София
В ДМ специално само на тази-да.
И на Макс Фактор -2 от спиралите им.
Но аз на тази и бях хвърлила око отдавна, та..така. Simple Smile

# 692
# 693
Аз принципно не пиша в темата, но няма как да не се похваля с това: Laughing

И това:

# 694
  • Отвъд алеята зад шкафа

# 695

MAC In for a treat & NARS Orgasm

gadamer честито!!! Кажи като я пробваш дали е много лъскава, оранжева или каквото друго се сетиш Hug

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 10:59 от Jackie Lynne

# 696
gadamer честито!!! Кажи като я пробваш дали е много лъскава, оранжева или каквото друго се сетиш Hug

И аз ще чакам отзиви  Hug Каква й е цената?

# 697
Момичета, имате ли отзиви за топ лака на Еси? Как е като трайност, блясък?   bouquet

# 698
  • Бургас

Гел очна линия на Лореал и лосион за тяло KISS

# 699
  • София
Априлската ми Глосибокс   Heart Eyes
http://www.gingerbeautyblog.co.uk/glossy-box-april-2013/ - блогът не е мой, но кутията ми е идентична.  Peace

# 700
  • Отвъд алеята зад шкафа

И аз ще чакам отзиви  Hug Каква й е цената?

Не много лъскава, няма металния блясък на желетата. Няма абсолютно нищо оранжево. Много нежни цветове е, блясъкът също е много нежен, това е определението, което лепва на този продукт- нежно. Днес се гримирах  на очите в ъгълчетата сложих от светлото, на коста от по-тъмното, на лицето ссложих от тъмното под формата на тройка, на скулата с хайлатъа. Изобщо многофункционален продукт, много качествен, ситно смлян, красив и стои уникално на лицето ми. На устните сложих много светло  розово червило и цялостният ми грим е ето такъв:
http://www.polyvore.com/guerlain_terracotta_spring_summer_2013/thing?id=78969138

Цената е 56 евро.

# 701
  • Пловдив
gadamer ,със здраве! Hug Честито! голяма красота и голямо изкушение! Hug

# 702
  • София
gadamer, Жаки, страхотни покупки! Герленския бронзант ще го помислш още малко  Laughing

Момичета, имате ли отзиви за топ лака на Еси? Как е като трайност, блясък?   bouquet

На мен ми допада много този топ, суши бързо и има хубав блясък. За трайност, не съм критерий, при мен с почти всеки топ лака стои поне 4-5 дена. С този спокойно карам седмица.

# 703

Скрит текст:

# 704
  • София
YSL Rouge Volupte #27 Rose Paris  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт