Новите ни козметични похождения 42

• 69 255
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
 маска

шампоан

Графиня дьо Адри́, червилото е превъзходно. Такъв ли му е реалния цвят като на снимката?

# 706
напомня ми на един глос,който имах преди време.. как се казваше,нищо не помня...
от днес - 1 лак на флормар-червен,ествествено, гланц и балсам на нивеа

# 707
  • USA, Steak State

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 00:06 от TheBlackWidow

# 708

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 00:41 от Анонимен

# 709
  • София
gadamer, честито!  Heart Eyes Grinning Със здарве да си я ползваш!
Предполагам, че е от чужбина?

# 710
  • София
TheBlackWidow, ще ти бъда много благодарна, ако имаш възможност да направиш сравнение между червилото на YSL и това на Too Faced. Усещане върху устните, пигментация, трайност...  Praynig Влюбена съм в червилата на YSL, но и TF ме изкушават и се чудя дали са толкова добри.

# 711
  • USA, Steak State
TheBlackWidow, ще ти бъда много благодарна, ако имаш възможност да направиш сравнение между червилото на YSL и това на Too Faced. Усещане върху устните, пигментация, трайност...  Praynig Влюбена съм в червилата на YSL, но и TF ме изкушават и се чудя дали са толкова добри.

Задължително, от YSL се дърпах силно поради опасения за нетрайност, но сте ужасна секта и не издържах. Дано не ми е като Шанелските Шайн червила. Simple Smile

# 712
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, честито!  Heart Eyes Grinning Със здарве да си я ползваш!
Предполагам, че е от чужбина?

Мерси. Да, от Италия е, изненадах се като я видях, не очаквах да е в продажба.

# 713
  • София
Аз още нямам опит с Шайн серията на YSL. Поръчах си две и ги чакам тази седмица, но редовната им серия е просто разкош, имам 3 - плашещо пигментирани, силно овлажняващи и много по-трайни от Коко Шайн. Даже в момента си се подмотвам вкъщи с неонови устни, защото ми доставя огромен кеф да го нося и да си се оглеждам от време на време  Laughing

Замалко да забравя да отговоря на medissa. На моят тен седи една идея по-тъмно и две идеи по-неоново  Laughing Като хвана малко тен тези дни обаче мисля, че ще ми седи точно като на снимката.

# 714
Аз принципно не пиша в темата, но няма как да не се похваля с това: Laughing

И това:

Този Кашарел е  newsm44 мнооооогооо готин, обожавам го.

А по темата това си взех

# 715
Шайн червилата на ИСЛ са ми по-пигментирани и трайни от Коко шайн, но пък по-малко хидратиращи.

# 716
Възползвах се от намалението в ДМ  Wink

Много ми харесва аромата, но е много нетраен, както може да се предположи.

# 717
Веси, какво намаление има в дм и до кога? Аз на Наоми съм имала 2 или 3 парфюма и бяха много трайни, но този наистина е сравнително слаб. Най-траен ми беше Cat Deluxe At Night (повече от 12 часа го усещах много силно)

# 718
Ами не знам до кога е, но вчера видях, че са намалени парфюмите на Наоми, мисля всичките  Wink
И този нощния ми хареса, но е доста тежък, точно вечерен аромат, а на мен не ми трябват много такива и за това се въздържах  Crazy Розовия с пухчето също ми допадна, въпреки че е доста "захарен" и не е много характерен за мен.

# 719
имаше и на агилера намалени парфюми
видях, че има и 'никол фор опи' в дм вече

Общи условия

Активация на акаунт