Новите ни козметични похождения 42

• 69 250
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Torino,IT
Gadamer честита пудра, аз скоро на съм ходила по магазините, къде са я пуснали? Дано да е в Сефора Praynig
Честито на всички, страхотни неща видях Simple Smile

# 721
 Hug Meрси
Да, на Никол и аз се зарадвах Flutter Имаше хубави цветове.
Дано в дм да пуснат скоро и новият парфюм на Мадона, чакам го с нетърпение 1crib

# 722
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gadamer честита пудра, аз скоро на съм ходила по магазините, къде са я пуснали? Дано да е в Сефора Praynig
Честито на всички, страхотни неща видях Simple Smile

В Ринашенте я има. В Сефора не съм влизала, тук във Флоренция не съм попадала. Днес ще посетя Coin и ще видя там какво има. Но някъде в нета бях попаднала, че тази колекция вече е по магазините в Италия.

# 723
  • Torino,IT
Ясно, мен Ринашенте не ме устройва, в Сефора ще ми е по изгодно да я купя.
В Койнс има Мак, а вчера пуснаха Baking beauties в ит. онлайн магазин, може и да са я докарали вече по магазините.... питай Peace

# 724
имаше и на агилера намалени парфюми
видях, че има и 'никол фор опи' в дм вече

Да и на Кристина парфюмите са намалени, но имаше тестери само на 3 от тях и трите много ми биеха на спирт  Whistling Много по-зле ми се сториха ароматите от тези на Наоми  Rolling Eyes
Ще погледнаи тази Никол, че за непросветените, като мен е нещо непознато  Crazy

# 725
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сподели после каква е цената в Сефора, че ми стана любопитно. Иначе аз от МАС единственото, което трябва да купя е пейн пот за база, че моята свърши. Отказах се от скинфинишите, защото взех терра ората, ще купя и златното желе, а не искам да ми се трупат идентични продукти.

# 726
  • София
В ДМ и новият парфюм на Лейди Гага е намален. Черният. Mr. Green
Лично мен ме изненада аромата приятно, но и...цвета който пусна върху кожата... Joy hahaha

# 727
имаше и на агилера намалени парфюми
видях, че има и 'никол фор опи' в дм вече

Да и на Кристина парфюмите са намалени, но имаше тестери само на 3 от тях и трите много ми биеха на спирт  Whistling Много по-зле ми се сториха ароматите от тези на Наоми  Rolling Eyes
Ще погледнаи тази Никол, че за непросветените, като мен е нещо непознато  Crazy

на Наоми са по-хубави ароматите - трайност, аромат, развитие ...  Peace

Копче, аз не харесах парфюма на Гага и не съм го носила, но четох, че бил нетраен

# 728
 Lindita, в нашата Сефора я няма още тази пудра, а и в сайта им не е заредена още. Правило ми е впечатление, че в Ринашенте зареждат първи новите неща. Харесва ми, всяка марка си има консултант-гримьор, които между другото са много добри. В Сефора са около 3-4 момичета консултантки, но на всичко.
Скрит текст:
Забравям да ти кажа да си извадиш карта от Ринашенте, на притежалите на такава правят намаление нищожно е, от фиксираната цена. Сега и там има намеление от 20 % на всичко от козметика до домашните потреби. Пускат и смс за намеление, преди да са ги обявили официално. Заслужава си Simple Smile

Разлики в цената между Сефора и Ринашенте няма или е нищожно. В парафюмерия Гардения там са луди с по 5,6 7 евро повече от останалите.

# 729
Лак за нокти GABRINI Multivitamin

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 14:01 от krem-karamel

# 730
Това е  315 номер, нали?   Много красиво, унииверсално и елегантно розово, на което не съм намерила аналог от по- скъпите марки. Peace

# 731
  • София
Копче, аз не харесах парфюма на Гага и не съм го носила, но четох, че бил нетраен
Да, нетраен е, наистина.
Иска си подновяване непрекъснато, но с тая чернилка....мани, мани! ooooh!

# 732
Да, нетраен е, наистина.
Иска си подновяване непрекъснато, но с тая чернилка....мани, мани! ooooh!

При мен нито има нетрайност,нито има чернилка...да не ви е фалшименто нещо... Joy
Whistling

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 17:12 от *Pippi*

# 733
  • София
О, аз не съм го купила тоя сироп за кашлица. Joy
Но там където пръснах се полях в черно. Не знам, върху дреха ако попадне дали няма да петносва? Thinking

# 734
много е вероятно

Общи условия

Активация на акаунт