Новите ни козметични похождения 42

• 69 289
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Здравейте,

имам една молба към вас и ще съм много щастлива ако някой се съгласи да ми помогне.
Има ли някой съгласен да му поръчам едно червило от М.А.С и когато минава от там да ми го вземе и после да ми го прати по Еконт с наложен платеж. Всичко това разбира се да стане съобразено с неговите планове и свободно време.  Peace

Този уикенд бях в София и отидох до мола за червилото, но точно този цвят който търся го нямаше.   Tired И сега не знам от къде другаде мога да го намеря. При поръчка от интернет ми излиза двойно. Whistling

# 77
  • София
* Guerlain Météorites Pearls - 01 Teint Rosé   Heart Eyes Благодаря на когото трябва Hug

# 78
  • София
Записвам се с един шампоан за възстановяване на щетите от така хвалената професионална козметика за коса: Афоджи. #2gunfire
Какво е станало?С протеина ли си причини нещо?
Aми всеки път се опитвах да не си внушавам, че не той ми причинява сърбежи и пърхут и колкото пъти го сложа- да ок, костата е хидратирана, но на коса като моята, на която всичко и е ОК, не и трябва много Wink. Но със сърбежите и пърхута не мога да се примиря. Naughty
 И се появяват всеки път след него.
Лошото е и, че след като си взех Макадамията и тя не ми облекчи сърбежите и не повлия състоянието на скалпа.

А от този Давинес съм супер доволна, още от тестера, който ползвах. Hug
Вчера измих косата с него, ами просто дава разлчино усещане на скалпа и косата. Косата се усеща мнгоо жива след него. Става една такава по-въздушна, по-лесно я изправих със сешоара. А бе-много ми харесва шампоанчето! Hug Има ужасна миризма обаче и цвета е  Sick жълто -оранжев.

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 11:45 от kopche

# 79
подарък от Графинята Hug

# 80
# 81
  • София
* Valentino Valentina Set

# 82
  • Стара Загора
Записвам се с един шампоан за възстановяване на щетите от така хвалената професионална козметика за коса: Афоджи. #2gunfire
Какво е станало?С протеина ли си причини нещо?

maksimka,освен за серумчето на Керастаз ще те помоля да споделиш впечатления от ампулката и бустерчето.
Серума ще го пробвам в неделя,а концентрата и бустера мисля към края на месеца.Обаче във фриз.салон са ми слагали от същия концентрат и бустер.Не мога да твърдя със сигурност,но като че ли самия косъм стана по-загладен и малко по-плътен.Така си мисля.Надявам се ,че не си въобразявам.А иначе мисля в края на месеца да си направя направо като протеинова терапия - с шампоан,концентрата,маска,цимент термика и накрая двуфазния серум и ще видим какво ще се получи.Ще дам отзиви в темата за проф.продукти за коса.

# 83
Скрит текст:

Много добра покупка.  Simple Smile Няколко лета по ред ползвах пудрата и нито петънце, нито изгаряне, нито нищо. И то при ежедневен плаж. Миналата година купих този крем. Предпазва, но с консистенцията нещо не си паснахме. Това лято ще се връщам на пудрата.

# 84
  • София
E това не е ли, по-скоро, като компактен ФДТ?
Аз съм го виждала и на живо и ако е това, което си мисля, с четка не се нанася или бъркам? Thinking

Ел-Мем уцелваш ме в сърцето направо с тая Валентина! Mr. Green Crazy
Много я харесвам! Честито! Hug

# 85
Скромно се разписвам с

# 86
  • Belgium
Check Please , мерси,  а най-хубавтото е, че всичко ми е подарък от събитие  Laughing

Kopche
, още не съм я пробвала, но като гледам си е пудра  Thinking

# 87
# 88
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Guerlain Terracotta Khol Kajal 01 Black Frida       

Lancome Color Design Infinité#500 Enduring Vert

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 15:00 от Coquelicotta

# 89
  • София
Скрит текст:
Скромно се разписвам с