Новите ни козметични похождения 42

• 69 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Нямам нищо ново тези дни, чудя се на Инишалистето на Керастаз и на едпи кремчета...

# 61
  • Canada
Gosh extreme art eyeliner, тюркоазената  Heart Eyes

# 62
  • София
Записвам се с един шампоан за възстановяване на щетите от така хвалената професионална козметика за коса: Афоджи. #2gunfire
Какво е станало?С протеина ли си причини нещо?

maksimka,освен за серумчето на Керастаз ще те помоля да споделиш впечатления от ампулката и бустерчето.

# 63
  • Пловдив

Rimmel 60 seconds - 305  Heart Eyes

2 минита -тоник и измиващ гел за проба от серията за мазна кожа:

# 64
aH~ ,ще чакам отзиви за лисиона на Авен  bouquet

# 65
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
BareMinerals eyecolor AZURE
BareMinerals lipstick Black Currant
Korres mango  lipstick #13 Natural Pink + Korres mango lipstick #45 Coral (без средното)

AHAVA gentle eye cream

Caudalie lip conditioner

Vichy Destock Stomach           

Illamasqua Powder eye shadow ANJA

Illamasqua Powder eye shadow Cancan

PHYTO phytonectar shampoo

# 66
  • Vienna
Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar

YSL Peach passion

Lancaster skin therapy set

# 67
Антицелулитно масло с лимон и розмарин.
Много е добро, след третото намазване се усеща стягащ ефект.
Балсам за коса -  възстановяване и плътност - без силикони, парабени и парафини. Взех го, заради подаръка - четка, която не е нещо особено.

# 68
 Питах в една друга тема за тази козметика, обаче или няма интерес или момичета действително нямат впечатления за нея, затова слагам снимка тук на моята нова придобивка и след време на който му е интересно да заповяда http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=711583.615;topicseen ще споделя мнение.

# 69
Скрит текст:
H1,4,6,7,8

# 70
# 71
  • София
- Jinx, Pussy Galore и Solatire - поръчани и вече пътуващи към мен  Crazy
подарък за РД от скъпа приятелка  Heart Eyes
- подарък от друга скъпа приятелка  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 02:20 от Графиня дьо Адри́

# 72
  • София

Скрит текст:

руж -
Скрит текст:

Скрит текст:

# 73
Скрит текст:
Farmasi №19

откъде я намери??

Тези сенки ги има из малките козметични магазинчета. Аз в момента съм гримирана с тях - много са хубави, страхотен цвят, добра издръжливост.

И нещо от миналата седмица:
http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%BB%D1%81%D0 … %D0%B3%D1%80.1000
Мирише  малко като домашен сапун, но се свиква. Мия си и лицето понякога с него - не изсушава въобще кожата.

обиколила съм всички малки и големи магазини с евтина козметика, които срещнах по пътя си , откакто адри я показа за първи път, но в никое не ги продават...а магазинчето на дондуков така и не разбрах къде е точно Blush..не че не мога да мина и без тези сенки, но ми харесаха много  на първо четене... Mr. Green

адриии, страхотни придобивки ! не ми казвай,че пигментът е ванила, аз съм влюбена вече в този цвят и за под веждата и в ъгъла , откакто го имам, не съм сложила друго.... от пясъците ми ахресва много и тъмно лилавия, аз бих го избрала първи:) ...а за ту фейсд хайлайтера пък думи нямам Heart Eyes Heart Eyes Изобщо, гложди ме благородна завист ! Hug

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 00:53 от te_dda

# 74
  • USA, Steak State
Orly- Frisky  Orly- Sapphire silk

И едно инди Candy lacquer- Surfer girl

Общи условия

Активация на акаунт