Новите ни козметични похождения 42

• 69 245
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Поръчах я в магазинчето на beautycosmetic.biz в Младост 1, по принцип не предлагат сенките на Фармаси, но жената ми ги поръча на доставчика и след 2-3 дни дойдоха  Peace

В това магазинче има ли ги повечето продукти от сайта? Интересува ме конкретно оранжевата база на Гош.
Мисля, че ги има. Не всичко е изложено, трябва да попиташ  Peace

Благодаря!   bouquet

От мен https://www.google.bg/search?q=cottage+violet&hl=bg&tbm= … .html%3B147%3B299

# 46
  • Somewhere far away
Момичета, тези сенки дали могат да се намeрят в DM ?

http://4.bp.blogspot.com/-RgptLrSwY-8/UHBJ3DH88II/AAAAAAAA9Eo/AW … s640/IMGP9903.JPG

# 47
  • Бургас

ДА. В ДМ има щанд на Мейбълин.

# 48
  • София, Лагера
Аз да се поваля с Ланкомските червило и спирала от Грация  Party Heart Eyes

# 49
  • Somewhere far away
Цитат
ДА. В ДМ има щанд на Мейбълин.

Мерси. аз знам че има щанд по ппринцип, но питах, защото тези са малко по -различни colorama, не знам по -нови ли са, какви ли  и затова не бях сигурна. Wink Grinning

# 50

Плюс един куп лакове и много зелен лакочистител от Лили.  Laughing

# 51
  • София
Записвам се с един шампоан за възстановяване на щетите от така хвалената професионална козметика за коса: Афоджи. #2gunfire

# 52
  • GYM
Току що го пробвах Wink
Скрит текст:

# 53
Записвам се с един шампоан за възстановяване на щетите от така хвалената професионална козметика за коса: Афоджи. #2gunfire
Скрит текст:

Много хубави маски имах на тази марка, като имаш впечатления от шампоана, сподели моля.  Simple Smile
Мда, Афоджи ... И аз бях леко шокирана от ефекта на някои техни продукти върху косата ми. Явно не са за всеки.

# 54
  • Пловдив

Двойно действащ сух шампоан-спрей за обем със салицилова киселина.

# 55
Майка Зайка,може ли отзив за сенките и дебелата четка,аз и се чудих, поръчах с по-късата дръжка уж за фдт (ако става ),но за тази продължават да ме сърбят ръчичките,ти за какво ще я ползваш ?  bouquet

# 56
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

# 57
  • София
giga b- още утре ще пиша  Peace

# 58
  • Torino,IT
Двойната четка за грим са поръчала и аз, заедно с китайското менте за метеоритите, но нищо не идва #Cussing out #2gunfire ще помоля отзиви за нея и аз Hug Praynig

# 59
  • USA, Steak State
gadamer  Да, още на 2ри. Поръчах ги от Ибей, че нямам време да обикалям. Погледни там ако имаш навика да поръчваш от този сайт. Ти ме беше питала за новите Мак-ове, нали? Сложих снимки във темата за Мак и Сефора.

Общи условия

Активация на акаунт