Новите ни козметични похождения 42

• 69 319
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора

# 616

- нюансът е L.O.L

# 617
Момичета, знаете ли нещо за тези червила Ellis, и къде могат да се намерят.
Аз поне не съм ги засичала по козметичните магазини.

# 618
- най-добрият  Heart Eyes

# 619
Момичета, знаете ли нещо за тези червила Ellis, и къде могат да се намерят.
Аз поне не съм ги засичала по козметичните магазини.

krem-karamel, нищо особено не са - пробвала съм няколко нюанса на ръчичка в козметичен магазин - съвсем, съвсем обикновено червило - марката е тип GR, Flormar - този клас.

peperuda333, явно не си ме захванала от първия ми пост за Bell - вчера бях в Карфур в мол "Галерия" - нямаше нищо - 10 червила на кръст, 5 лака, един вид спирала.... TiredБеше празно, празно... Извинете за офф топика.

# 620

Тези лакове на Есенс никак не са лоши. Трайността им е прилична за тези пари, а цветовете им са страхотни.

# 621
  • Пловдив
Веси, може ли малко повече инфо за ФДТ - виждам, че си доволна: с каква кожа си, каква му е покривността и изобщо сподели впечатления, моля те Peace Мерси предварително!  bouquet

# 622
Ами кожата ми е нормална към комбинирана. Макар, че напоследък доста ми намаля омазняването в Т-зоната, откакто ползвам кремчето на Биодерма  Peace Покривността му мисля, че е средна към по-плътна, но пак си зависи колко ще сложиш. Удобен е за нанасяне и стои естествено. Аз лично много време търсех ФДТ, който да ми пасне и с този най-накрая стана  Peace Сега ще видя как ще се държи лятото, но мисля, че въпреки всичко това ще е моят ФДТ  Wink

# 623
  • Бургас
Бронзиращи перли Oriflame:
http://prikachi.com/images/697/6139697i.jpg

Био сапун с масло от шеа и бадем:
http://prikachi.com/images/698/6139698n.jpg
http://prikachi.com/images/699/6139699u.jpg

# 624
  • Пловдив
Ами кожата ми е нормална към комбинирана. Макар, че напоследък доста ми намаля омазняването в Т-зоната, откакто ползвам кремчето на Биодерма  Peace Покривността му мисля, че е средна към по-плътна, но пак си зависи колко ще сложиш. Удобен е за нанасяне и стои естествено. Аз лично много време търсех ФДТ, който да ми пасне и с този най-накрая стана  Peace Сега ще видя как ще се държи лятото, но мисля, че въпреки всичко това ще е моят ФДТ  Wink
Благодаря за инфото!  bouquet
И аз съм в издирване на летен ФДТ за смесена и чувствителна кожа и доста се колебая дали да не избера точно Фейсфинитито. А кой крем на Биодерма ползваш? Извинете за спама Embarassed

# 625
  • Стара Загора
Ами кожата ми е нормална към комбинирана. Макар, че напоследък доста ми намаля омазняването в Т-зоната, откакто ползвам кремчето на Биодерма  Peace Покривността му мисля, че е средна към по-плътна, но пак си зависи колко ще сложиш. Удобен е за нанасяне и стои естествено. Аз лично много време търсех ФДТ, който да ми пасне и с този най-накрая стана  Peace Сега ще видя как ще се държи лятото, но мисля, че въпреки всичко това ще е моят ФДТ  Wink
Благодаря за инфото!  bouquet
И аз съм в издирване на летен ФДТ за смесена и чувствителна кожа и доста се колебая дали да не избера точно Фейсфинитито. А кой крем на Биодерма ползваш? Извинете за спама Embarassed

От ФейсФинити и аз съм доволна, но мисля за лятото ще е тежък. Покрива добре и зимния сезон е неговото време или поне за моята кожа. Вчера си взех ББ-то на Гарниер за комбинирана/смесена към мазна кожа понеже имах възможността да го тествам 10 дни и смятам да ползвам него през лятото. Много е лек и в същото време има добра покривност, изравнява тена, кожата изглежда свежа и сияйна. Peace

# 626
  • Пловдив
Ами кожата ми е нормална към комбинирана. Макар, че напоследък доста ми намаля омазняването в Т-зоната, откакто ползвам кремчето на Биодерма  Peace Покривността му мисля, че е средна към по-плътна, но пак си зависи колко ще сложиш. Удобен е за нанасяне и стои естествено. Аз лично много време търсех ФДТ, който да ми пасне и с този най-накрая стана  Peace Сега ще видя как ще се държи лятото, но мисля, че въпреки всичко това ще е моят ФДТ  Wink
Благодаря за инфото!  bouquet

От ФейсФинити и аз съм доволна, но мисля за лятото ще е тежък. Покрива добре и зимния сезон е неговото време или поне за моята кожа. Вчера си взех ББ-то на Гарниер за комбинирана/смесена към мазна кожа понеже имах възможността да го тествам 10 дни и смятам да ползвам него през лятото. Много е лек и в същото време има добра покривност, изравнява тена, кожата изглежда свежа и сияйна. Peace
Ивче, мерси за включването и полезната информация!  bouquet

# 627
# 628
Веси, и аз бих искала да знам за кремчето. Ти много го хвалиш, а аз имам като твойта кожа и мисля, че сега лятото ще е още по перфектно.
И аз се извинявам за спама Embarassed

# 629
  • Бургас

като към кремчето на Биодерма имаше подарък мини мицеларна вода(зелената)
Доволна съм вече една седмица го ползвам , матира в Тзоната

Общи условия

Активация на акаунт