Re: Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 15

• 37 646
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Да,и изборът на бебето е важен,ама майката на кучетатат ли да я хвърлим,а?Тя ако не се чувства добре,неприятно и е,кърми с нежелание,реве докато кърми,това дали се отразява добре на бебето?!

[/quote]
Това е само в началото.После вече не боли,даже е приятно и става все по-приятно и за майката,обаче мъничко търпение се иска и жертвоготовност за най-скъпото ти...
[/quote]

Аз не говоря за физически неприятно усещане,но няма значение... Wink
Лека вечер ви пожелавам момичета и не се впрягайте кой какво ви говори отстрани за кърменето-само сие и бебето сте важни в този случай! Wink
Съжалявам,ако съм разбунила духовете!  Simple Smile

# 676
  • София
Да,и изборът на бебето е важен,ама майката на кучетатат ли да я хвърлим,а?Тя ако не се чувства добре,неприятно и е,кърми с нежелание,реве докато кърми,това дали се отразява добре на бебето?!

[/quote]
Това е само в началото.После вече не боли,даже е приятно и става все по-приятно и за майката,обаче мъничко търпение се иска и жертвоготовност за най-скъпото ти...
[/quote] Ами приятно е, но не всеки. Аз кърмя, ноне ми е приятно, а адски досадно.

# 677
Извинете,но кое точно е досадното в кърменето...гушнал си малкото човече,то те гледа с любов...

# 678
  • София
Извинете,но кое точно е досадното в кърменето...гушнал си малкото човече,то те гледа с любов...

Това са моите усещания, хваща ме съклет. Хората са различни  Peace Hug.

# 679

Номинация!  Peace

# 680
Приемете, че не всяка кърмеща жена изпада в умиление и екстаз от кърменето.

# 681
  • София

Номинация!  Peace

Party Hug Joy

# 682
  • Плевен
Аз когато кърмех когато беше бебе се запасявах с дистанционното на ТВ-то,телефони,храна,книги.И не ме хващаше съклета.Сега вече се справя доста по-бързо,има няма 10 минути-но пак дистанционното е до мен.Все за 10 минути ще намеря какво да ми задържи вниманието на ТВ-то.Или пък сядам на компа и чета,а малчо суче. PeaceОбаче проблема ,че след като се насуче,аз пък не мога да стана от компа  CrazyКраста  Mr. Green

# 683
Сега ако обясните и думата "съклет"?!  Thinking Joy Аз си я преведох като "нервно ми е".  Peace

# 684
Сега ако обясните и думата "съклет"?! 
На какъв език искаш да ти я преведем?  Joy

# 685
  • Плевен
съклет аз си го превеждам като нервност,или да не те свърта на едно място,да нямаш търпение да станеш и да се захванеш с нещо друго.Аз приемам кърменето като почивка,до преди това съм тичала да чистя,готвя за детето и за нас,да наблюдавам къде се катери,къде пипа.А като седна се отпускам че нищо не може да му се случи докато суче в мен  Peace

# 686
  • където мечтите се сбъдват
Да кърменето е почивка и още как!Признавам,че понякога съм я слагала на гърда само и само малко да си почина  Embarassed Може да ме номинирате  Sunglasses

# 687
Всеки приема нещата по различен начин. Аз минах през много периоди, в началото не ми беше приятно кърменето, защото адски ме болеше, но пък психически се чувствах удовлетворена, нямах търпение до следващото кърмене, въпреки болките. След това вече стана наистина приятно, сучеше бързо, по-късно за 5 мин. се наяждаше. Сега обаче и мен ме хваща съклета, няма какво да си кривя душата. По 10-15мин. суче, и то не активно, ами просто се лигави, вече не ми е толкова приятно. Но го правя заради нея, и ще го правя докато сама се отбие. Не е пристрастено кърмаче, ако не и дам няма и да се сети да суче, но не съм си и помисляла за отбиване, въпреки, че наистина вече ме хващат нервите, не знам защо  Blush А и съм сигурна, че ще ми липсва тази близост с нея.  Heart Eyes

# 688
  • София
Сега ако обясните и думата "съклет"?!  Thinking Joy Аз си я преведох като "нервно ми е".  Peace

Да, и-
Цитат
съклет аз си го превеждам като нервност,или да не те свърта на едно място,да нямаш търпение да станеш и да се захванеш с нещо друго.

# 689
съклет:  Mr. Green
м., само ед. Разг. Мъка, притеснение, досада. Хваща ме съклетът от чакане.
(същ.) притеснение, подтиснатост, угнетение, угнетеност, мъка, скука, отегчение, тягост, досада, досадливост, тегота.

В този случай скука, отегчение.

Общи условия

Активация на акаунт