На вън е пролет... ама дъждовна, малката спи, манджичката къкри на котлона, а аз допивам сутрешното кафе..
Най-накрая се прибрахме и мога да кажа уверено, че по-хубаво от вкъщи няма.... ни хотели, ни роден дом... Настоящето ни семейно гнездо ми е най-най-приятно

Относно разделените родители... никак не е лесно, ние живеем на 150км разстояние, таткото всеки уикенд е при нас... ама вече стана страшно... до сега Ая не отбелязваше липсата му... но от вчера обикаля къщата, повтаря "тата" и ввдига рамене , че го няма
Варианта да ми гледат бабите детето ми е чужд.. никому не пожелавам да стига до такъв единствен вариант..
Оли, ние още сме с биберон.. Сега като се прибрахме, установих, че сме забравили хаБиб у майка ми, реших, че е идеалния момент да се откажем от силиконката, ама бързо се отказах аз от опитите ми
Изкарахме една нощ без биба, през цялото време бях дърпана за заместител (кърмим се, но тогава не пиеше мляко, а само бибосваше), 1 час игра с татко си през нощта, в търсене на биба... На следващия ден на обед заспа без проблем, НО след 30минути като си потърси бибата на сън , хвана пак мен и така 40минути не мога да мръдна от леглото... Отидох и й купих нов биберон, както е на година и половина... Нямам търпението и не смятам,че е по-добре да махнем бибата, за сметка на заспиване на гърда и не пускане на тази гърда, още повече, че бибата се ползва само за сън, нито я търси през деня, нито я иска
Та така с нашето бибосване, чудя се кой е по-пристрастен, тя или аз Отдавна се храни сама... така де , от самото начало, но вече се справя добре и с прибори... и течни храни яде без проблем
Днес след обед ние ще им ходим на гости.

Аз и казвам, че е на работа и така се разбираме.

Новият хит е, както не искаше да носи шапки, сега ми носи една от нейните да й я слагам и си стои с шапката у дома, освен това ми краде чехлите. Обува ги и почва да шляпа с тях из апартамента

Браво за успеха с памперса. Аз имма чуството, че или ние с ММ сме много нехайни, или са ни се паднали някакви странни деца. Започнах редовно да предлаам гърнето на Грахчолан, но той го яхва на обратно и язди като конче.
). Но като количество не мога да ти кажа, 2 детски купички юфка изяде вчера, понякога и половин не яде