Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 990
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Anbibian- дано успееш да ме прочетеш днес! Когато си подавала кандидатурата на Яна за първо класиране си постъпила ПРАВИЛНО!!!! Необходимо е да  заявиш работното си място по адрес на регистрация на фирмата, в която работиш!!! Когато приемат детето на ясла, ти ще трябва да докажеш това предимство със служебна бележка, която се издава от вашият отдел Човешки ресурси и е с техен подпис и печат. На тази бележка изрично се упоменава адресът за кореспонденция с фирмата. Ако ти работиш от вкъщи, това не означава, че седалището на фирмата ти е у вас!На практика, ако ти си заявила предимство за месторабота с адрес у вас, пък на служебната ти бележка, ще пише разбира се друг адрес на фирмата, защото седалището и се намира на друго място, това предимство не би трябвал ода бъде зачетено! Стискм ти палци да се наредят нещата и да приемат Яна. Hug Hug Hug

# 181
  • Куциндрел
Anbibian- дано успееш да ме прочетеш днес! Когато си подавала кандидатурата на Яна за първо класиране си постъпила ПРАВИЛНО!!!! Необходимо е да  заявиш работното си място по адрес на регистрация на фирмата, в която работиш!!! Когато приемат детето на ясла, ти ще трябва да докажеш това предимство със служебна бележка, която се издава от вашият отдел Човешки ресурси и е с техен подпис и печат. На тази бележка изрично се упоменава адресът за кореспонденция с фирмата. Ако ти работиш от вкъщи, това не означава, че седалището на фирмата ти е у вас!На практика, ако ти си заявила предимство за месторабота с адрес у вас, пък на служебната ти бележка, ще пише разбира се друг адрес на фирмата, защото седалището и се намира на друго място, това предимство не би трябвал ода бъде зачетено! Стискм ти палци да се наредят нещата и да приемат Яна. Hug Hug Hug

Анбибиан, после преговаряй с чов. ресурси или счетоводството да ти напишат месторабота твоя адрес. Wink

# 182
Всъщност това за месторабота у дома го знам от колегата на една приятелка, който също работи хоум офис. Те са с анекси, в които е написано, че освен в офиса на фирмата имат право да работят и в къщи и точно с такава бележка са приели детето в детската градина.

# 183
  • Куциндрел
Всъщност това за месторабота у дома го знам от колегата на една приятелка, който също работи хоум офис. Те са с анекси, в които е написано, че освен в офиса на фирмата имат право да работят и в къщи и точно с такава бележка са приели детето в детската градина.
Всичко зависи какво пише в бележката. Да ти кажа гледат изх дата на издаване, изх дата на трудовия ти договор и адрес на местоработата ти. Така, че да ти пишат, че работиш на домашния ти адрес.

# 184
Ами аз на домашния адрес си работя наистина  Grinning
Но съм убедена, че не по регистрация на фирмата, много фирми са регистрирани примерно в селата, за да ползват разни преференции и програми от бюрото по труда например, обаче местоработата и офисите са в по-големите градове и в системата на детската градина си пише месторабота, а не адрес на регистрация на фирмата  Peace
Та в този ред на мисли, Тони, местоработата ми е у дома, а не в апартамента на шефа  Wink

# 185
Анбибиан- важното е да приемат Яна на ясла, пък каквото ще да пише на бележката! Късмет още веднъж от нас с Кали и стиснати палци  Hug Hug Hug

# 186
анбибиан, успех на класирането! Ние шанс нямаме. Никъде не влизаме в граничната група, само на едно място освен 2 места има и 1 текущо незаписал се, и понеже има 2 деца с много точки евентуално едната свободна бройка ще я разиграят на лотария за 69 деца.  Sick

# 187
Аз съм много разочарована от тая глупава система. В 18 часа и 1-2 минути заключиха системата. В нашия район имаше 8 места свободни. Влизам сега и виждам, че са 28 местата т.е. след заключване на системата са обявили още 20 места!!! В две от яслите шанса ни щеше да е по-голям, тъй като от 4 свободни места има 4 деца с 8.2 т. - с Яна 5, а едната ясла е съвсем близо до вкъщи  Crossing Arms

# 188
Привет, момичета,
Зелда, мерси за песента Simple Smile Сега си я изслушах с кеф Simple Smile Домочадието спи и аз имам минутки за себе си. Джоджи напоследък заспива в 21ч и аз имам време после да изчистя, да измия чинии, да изгладя, да простра, а мъжът ми готви, та у дома вече не е Бейрут Simple Smile
Звездичкова, много хубава палатка Simple Smile
Анбибиан, права си за хоум офиса. По принцип се прави с анекс към трудовия договор, но тези анекси никъде не се декларират, така че ако нямаш такъв и ви приемат просто да ти го направят със задна дата и няма да имаш проблем. А свободните места са от текущо незаписнаите деца. Трябва да следиш бройката им и според това да избираш коя градина да ти е приоритет  Peace Никоя майка няма да се яви при директорката за записване в 17.49 в петък и ако има 3 текущо незаписани деца това за теб е сигнал, че са още 3 свободни места. Дано имате късмет.

# 189
Флучия  Hug благодаря за разясненията. Жалко, че всички тия тънкости на системата ги научаваме в последствие и така си губим шансовете, можеше още на първо класиране да ни приемат  Sad Но пък каквото е писано - ще стане  Hug
Моето диване днес ми вдигна голям скандал, след като видя баба му да излиза сама от апартамента. Не я е срам да ходи в парка без нея  hahaha

Пак не са ни приели в градината, а щяха ако знаех тънкостите за ония обявени след часа места 18, щото номерчето ни започва с 3, а пък приетите там започват с 8 и 9  newsm45
И определено не съм с пророчески наклонности, цяла нощ сънувам как получавам мейли, че сме приети  newsm45
Ами кво остава - да следя редовно джобс.бг и да си търся по-добре платена работа, че да плащам за частна детска градина щото държавата ни е  #Cussing out
А да си пусна 3тата година майчинство и да работя на черно! Щом няма място за моето дете в детската градина аз осигуровки на тия няма да им внасям  #Cussing out

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 09:25 от anbibian

# 190
Здравейте и от нас  Grinning
анбибан, и нас не са ни приели, но то си беше ясно, при 1 място за 69 деца не съм си и мислила, че ще се получи. Но много ме е яд, че при вас не стана, особено пък като разбирам, че с допълнителната подточка със сигурност сте могли да влезете.  Cry Hug Дано да успеете някак да се организирате с гледането на Яна.
Момичета, днес е "Ноща на музеите", така че, ако имате мераци можете да посетите някой/някои интересни за вас места.

# 191
  • Варна
Здравейте момичета!       Анбибиан съжалявам, че  пак не са ви приели. Няма ли следващи класирания, все пак до октомври има доста време?    Аз също много искам малката да тръгне на ясла, въпреки че за сега нямам намерение да се връщам на работа.  Вчера ходихме за първи път в зоопарка и макар че той не е кой знае какво, тя беше много впечатлена, особено от маймунките. Мисля тия дни да я заведа и в аквариума... Мира може би при вас лактозната непоносимост е в по-лека форма. Аз периодично предлагам по нещо млечно, но веднага се появява слуз в а*ото. Въпреки това много се надявам да я израсте, защото вкъщи много обичаме млечни продукти. за сополите аз вече не ги чистя с помпичка. Пръскам със Стеримар и след това ги издухваме в салфетка. А за хрема давам едни хомеопатични капки за пиене, които се оказаха изключително ефективни, казват се Еуфорбиум композитум S. за слънцзащитния крем използвам на Нiрр и уж има минерален филтър, но за два часа напълно попива и няма нищо за отмиване. за хранителния режим- това е едно от нещата, с които не мога да се справя и все още я храня като бебе. За закуска изяжда около 200ml плодово-млечна каша, в 11часа-  120-130ml кисел, в 14часа- около 200ml каквото съм наготвила, в 17часа-  1-2 гризини и четвърт банан и в 19:30- около 150ml плодово-млечна каша. Мляко, сок или чай не пие, не се кърмим и храна между яденетата не давам. Храня е само на нейното столче или в количката ако сме навън. И при нас първата лъжица е най-трудна, но и за следващите сама устата си не отваря затова през цялото време и отвличам вниманието с нещо.  за зъбите-има само седем, три от които току що избили Съни вероятно сега ти е много трудно, но и сигурно си много щастлива да сте всички заедно.    Лек и приятен ден, момичета!

# 192
Следващото класиране е на 31.06, но се съмнявам да има останали места, така като гледам в нашия район, всички са влезли на първо желание, едва ли някой ще се откаже. Ама ще следя пак и така  Confused

Да взема и да се похваля, стига съм се жалвала само  Mr. Green Майка ми днес си тръгна и с Яна пак сме само двете  Sad Хубаво е като е тук да помага, но и тя работи. С Яна от две седмици не сме ходили двете в парка, все майка я води, сега отиваме и о, чудо! Като се наигра и налюля, протегна ръце, гушна се в мен и доброволно се настани в количката  Shocked  Нямаше писъци, нямаше ритане, направо майка ми е направила някакво чудо с нея.
Ръцете си ги мие вече почти сама, слагам пред мивката стъпалото от Джъмбо, взема си сапуна, ама трябва да го спася от нея, щото го прави на каша и после търка ръцете и изплаква  Flutter
Със зъбите все още не е станало по-лесно, с 300 зора я омайвам да ми даде да търкам малко аз, после ми взема четката и я гризка, ама днес гледам и в ушите си бърка с нея  Rolling Eyes

И още нещо - ако някой търси хубави сандалки 21 номер, в борсата до нас има. Ама почти същите като Суперфит са, висока затворена, твърда пета, отворени пръсти, регулират се на две места, естествена кожа, само дето са бели. Бели ама 20 лв.  Crazy и няма нашия номер  Sad
Та някой ако се интересува да ми пише на лични да му дам адреса на магазинчето. Имаше и друг модел - малко по-изрязани пак естествена кожа, 20 лв. 20ти номер само. Има и на Беко отвън изкуствени, вътре естествени, затворени пръсти, под 20 лв. бяха, ама не ми хареса подметката. От плат има всякакви модели - 10-15 лв.

# 193
Хайде и аз набързо да се разпиша. Дарчето е болна, лекарката каза, че е вирусна инфекция и си откарахме една седмица със сополи, кашлица и температура. SadСега е малко по-добре, но все още не е напълно здрава. Почти не се храни и кара само на кърма. ooooh!
anbibian, и ние не сме приети. SadНо все пак имам макар и малка надежда, че следва трето класиране, а след това има и текущи.  Praynig
Хубав ден на всички!  Nature Sunny

# 194
Аз пак да помоля за паролата на фотоалбума ни, че не мога ни да вляза ни да кача снимки, след като си преинсталирах браузъра и загубих паролата  Sad

Мерси Шанти - отивам да гледам и да качвам, че позата ни за сън не е за изпускане  hahaha

Леле, Звездичкова, Коколинчо наистина е пораснала много - нищо бебешко вече няма, малко момченце  Heart Eyes Страхотни снимки, аз пак недоразбрала - къде сте били на палатки?

Алина с пастата е трепач просто  Joy Joy Joy

Йона и той много се е променил, косата му е пораснала доста, още по-сладък е. За Дани и Ая в количката нямам думи  Heart Eyes

Всички са толкова пораснали и толкова хубави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 13:46 от anbibian

Общи условия

Активация на акаунт