Сядам да се разпиша и да си изпия с вас кафенцето преди да излезем на разходка. Мислим да водим Кали до Бистрица, или до Железница. Водили сме я на Бистрица вече и много и хареса, едвам си тръгнахме.
Разгледах албумчето, мнооого са хубави дечицата, всички!!!

Звездичке- не мога да си представя, че Коколинчо тежи 10 кг с дрехите,по-голям изглежда определено!!!, Аз ти вярвам, че е толкова, освен това съм го виждала и на живо, ама пак ми се струва невероятно
Палатката ви е супееер, вярно на къщичка прилича с дюшеците вътре, показах я на ММ и му казах: " виж, как хората са инвестирали в палатка
, и той я хареса. Ама вие по-честичко я ползвате, пък за такива пишман-планинари като нас, трябва да е нещо по-ефтинко, че я ще я ползваме един-два пъти на година, я не. Ще мислим по въпроса.Анбибиан - и Кали спи така. И тя е голяма фенка на миенето на ръцете, като види мивката и казва- мий-мий и протяга ръчички

Оли- и при нас първата лъжица е най-труда, върти се на всичк истрани, мърмори си нещо и след първата лъжица си яде нормално. Аз също я храня само на столчето и за хранене и само в кухнята, или навън. Не яде в другите стаи

Приятен ден на всички от нас
То схеми, то точки, то чудеса... 100% има хора, които хал хабер си нямат.
Пожелавам ти все пак на някое следващо класиране да ви вземат, че хич не е идейно да плащаш частна градина или пък да не работиш. Отделно в един момент децата вече имат нужда от повече контакти с други дечица. Впрочем Яна е голяма чаровница!
А ти интересувала ли си се за програмата "Отново на работа"? По принцип е до септември, но всяка година до сега са я удължавали. Все е някакъв вариант. Аз го имам предвид в случай, че по една или друга причина не ни приемат или пък се налага да спазваме някаква диета заради алергиите(не си представям в ясли и градини как ги пазят какво да не ядат). 
Извинявай, може да не отговаряш.
Пък дано скоро се похвалиш, че хапвате всякакви млечни.
Браво на Коколин за мерките, пък ако ще да са точни!
Храни се много чисто и въобще като се изцапа или нацапа около себе си, веднага настоява да бъде почистено-горката аз 

В чуденка съм каква е причината, след 3 дни сме на консулт да видим какво ще каже педи.. някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?
Яна верно е голяма кокона, а шапката й е от HM нали? Много ги харесвам, ама все нямат нашия размер... Водила съм Ая и в софийската, и във варненската зоологическа градина - впечатлява се от животните и определено й харесва 
Ние на 1г.3м. бяхме 9980гр., а сега на 1г.6м. - 11кг. 
Аз бях на 5 годиники, когато сестра ми си изгори ръката-тя беше на 1 годинка тогава-и то пред очите на майка ми и баба ми