Днес сме "режимни" , та си допивам сутрешното кафе
За готвенето - споделих, че в топлото никак не ми се готви, ама напоследък все има готвено у дома... май се мобилизирах
Но пък се изчерпвам от идеи... за днес имаме грах , миналата седмица правих ориз с коприва, картофени запеканки, леща, зеленчукови кюфтенца... оня ден картофена яхния... Всички бацили да напускат сладките дечица... и да не се връщат повече

Звездичке, представям си колко се вълнувате всички, от предстоящото училище...
Чак аз се развълнувах като те чета
Дано, нямаш пророчески умения и не се случи бъркотията, която си представяш за местата в училище, че само това му липсва ...
Да ви е здрав таткото

Оли, ужасна случка, сигурно много ти тежи, но станалото - станало. Дано бързо й мине изгореното
Ще споделя мнението на педи за ноктите (при една и съща педи сме
) Деси, странно защо кашля Юлето. Пробвали ли сте да отворите прозорец в друга стая, от където да идва хлад вечер, да не е прозореца на спалнята? Аз така правя за сега, че все се притеснявам да не я простудя...
Хариелка, евала! Отново! Надявам се до края на лятото и аз да успея да се похваля с твоите резултати (без памп и сукане)
СЛедете я, дано няма зачервявания
Те нашия парк го пръскаха против кърлежи, ама.... както влиза в тревата и рови къде ли не...
Радвам се, че не лапа
Няма ме дни наред и ей ме на сега с два поста за няколко часа.
Аз си изгорих четирите пръста на дясната ръка, като бях на 6г. Ама направо си ги залепих на ютията и не можех да ги отлепя, черни бяха. Спомням си че ми налагаха изгореното с листа от кисело зеле и за друго не помня с какво са ме мазали. Сега нямам дори точица от изгореното. Дано нищо да му няма на детенце.

И той е любител на тебеширите покрай кака си. На нея й рисуваме дама и тя скача ли скача, а той след нея се мъчи на едно краче, но без успех
Да ти кажа в чудо се виждам. Дано скоро му мине този мерак.