Нашето пътуване през уикенда мина идеално, много съм доволна. От София до Кермен не сме спирали изобщо. Кали се държа идеално през цялото пътуване. Пра-баба и се разплака като я видя. Водихме я на люлки в Ямбол, за пръв път я качихме на въртележка и аз се въртях с нея, много и беше забавно. Много хубаво си играха с единия и втори братовчед, който беше там.
Ноооо, сега вече сме си у нас, времето в София е лошо и в чудо се виждам с какво да я занимавам у нас. Приятелката и си замина тази седмица при баба си и няма с кого да я събирам. Сега ще отидем с ММ той да си свърши някаква работа и до Бриколаж, после за ДК и така. Ако и утре е такова смотано времето ще я водя на занималня.
Цвети- добре завърнала се
Разписвай се по-често. И аз се бях зачудила къде зачезна
Сигурна съм, че на Дарето и харесва разнообразието, което и п редлагате, при бабите, с кака, с мама и тати. Пък Катя трябва да я викам у нас да прави прически на Кали 
Деси- добра идея ми даваш с кукления театър. Ние с ММ си мислехме, че Кали е малка още, ама щом на Юлето и е харесало, може да се огледам какви постановки има в София и да заведа и Кали. Колко време продължи представлението?
Хубав ден на всички от нас
Аз за това се и отпуснах да пиша днес... Ама до раждането все ще ми е свито, явно...
Дори няколко пъти се случва, като не му дам нещо, да ми дърпа косата или да ме щипе, това доста ме притеснява.
И ние се инатим до постигане на целта и много много трудно успявам да го отвлека с нещо. Определено не забравя никак лесно.
и се завърнахме да пишем 

Дори да хареса някои с разни там зайчета и шаренийки, като реша да и ги меря, ги хвърля и бяга. Сега се подвизаваме с едни адски обелени отпред кожени обувки и едни скъсани на пръстите гуменки 

Ама за сега само ги мъкна. Айчето издържа по 3 часа без пиш, ама като се приберем първата й работа е да си вземе гърнето. Не иска да пиша навън, но се надявам да свикне скоро и с това. Днес дори на обед се събуди, за да пиша. Извика ме, събу си гащите и пак за гърнето тръгна 

За това че издържа по 3 часа, без да пишка и навън не иска, имах го този проблем със София. По 3-4 часа се стискаше, докато бяхме навън, само и само да си го донесе у дома. Притеснявах се, защото задържаше по толкова много време, това не е хубаво все пак, но нищо не помагаше. Обаче мина време и този проблем се реши от само себе си, трябва да си търпелива просто.
Днес Юлия направи такава сцена в парка, че едни момчета, по на 12-13 години, нали се сещате едни такива бунтарчета на входа на пубертета, се спряха и почнаха да я уговарят да стане от земята. В такива ситуации аз стоя на разстояние и след време тя сама става и идва при мен, но когато има публика, става простоооо.....
Аз на Лили външния памперс го махнах отведнъж и навън съм я изпишвала в тоалетната на някое заведение-държах я над тоалетната чиния. Тя бързо се начуи да стиска, а и ние не мерим улиците по цял ден-то в Търново няма много за мерене, а в Русе живеем на центъра на града и се прибираме много бързо, ако се наложи. Свекърите бяха решили веднъж да я изпишват в един от парковете на Русе, без тя да е подала сигнали,че и се пиша. Беше студено, пък те решили да заголват дупето. Изядох ги с парцалите после