Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 979
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • Нейде из лудите гори...
Тони, не се безпокой за Кали, щом са й харесали нека яде. Айчето хрупа ядки от годинката и много ги обича  Peace  Банския струва 20 лева Wink И горнището е двулицево, кеф ти точки, кеф ти райе  Wink
Звездичке да ти завиди човек с всичкото палаткуване.   Blush

Слава богу, след падането си останах само с уплахата, обаче ще взема да си похваля момичето...

Освен, че махнахме бибата и памперса набързо, от 3 дни кара само с 1 кърмене за лека нощ  Sunglasses Това е ГОЛЯМ напредък за нас, виждам му края и съм много хепи  Mr. Green

# 436
Здравейте  Hug
И аз много хепи днес - на Яна като й се допиша си събува гащите  Party пък аз тичам за гърнето  Joy
До обяд изкарахме с един сух памперс. Вече мисля дали да не пробвам памперс-гащите ако е по-лесно само да ги смъквам да я слагам на гърнето и после да ги вдигам, без да я събличам цялата от кръста надолу. Само не знам с това малко дупе, дали няма да текат  Thinking
С акенето в гърне, обаче нямаме напредък. Тя се крие като ака и ако я сгащиш ти се кара и ти маха с ръка да се разкараш.
Друго хубаво нещо за нас е, че вече почна и да се позавива сама. До сега спеше в чувал, щото обикаля цялото легло и вечно е отвита. Обаче става топло, тя се научи да излиза от чувала и сега спи по боди, клинче и чорапи - отвита. Ама като й захладнее, търси чаршаф да се увие  Flutter
Иначе си е диване голямо. В парка не се спира да събира боклуци и вече като няма къде да слага - ги тика в пазвата си  ooooh!

В събота се видяхме със Смехоранка в мола. Аз да ви кажа, веднага я познах, обаче нямаше да я видя ако не ми се беше обадила, понеже съм като кон с капаци, особено пък в мола - очите ми шарят само по закачалките  Joy Ама тя познала Яна и се запознахме вече и на живо  Party Каза, че са добре, тя почнала нова работа и е много заета, затова не драсва в темата. Свекърва й гледа малката.
Ние направихме малък шопинг - малък, понеже докато се доберем до мола и те нещата са се изобрали. Едвам намерихме бански и то не какъвто исках, ама да имаме все пак някакъв. Има си и горнище, което направо ме разбива, то по-изрязано от мойто  hahaha В Карнавал кидс имаше с горнище тип тениска, но нямаше останали номерца и не съм сигурна, че е с филтър. Принципно бих взела, защото все пак тази материя съхне по-бързо от обикновена тениска, ама както казах нямаха номера, пък и 20 лв. не ми се даваха. Нашия го взехме от Уайкики за 10 лв., но и там се бяха изобрали имаше само още един модел за момиче и беше 17 лв. В НМ има някакви ама не бяха намалени. В За за има долнища по 8 лв. Ние решихме ако ни потрябва да й купим от морето втори.
Взехме й чорапи и две блузи с дълъг ръкав - то друго не намерих, а да и една рокля й купихме плетена - голяма е, но много ни хареса и беше само 10 лв. тя и без това ще порасне  Laughing

В ДМ са пуснали плодови пюрета в тубички за смукане. По-скъпи са 1.4 за 90 гр. ама взех две за проба. Удобно е ако сте на път и се научи да ги смуче. Като пробваме Яна с тях ще пиша дали ги харесва  Laughing

# 437
Здравейте и от мен   bouquet

днес набързо си пописахме със Съни /качила съм 3 снимчици на близначетата във албумчето/.
Били са на психолога и той им е казал същото за Али,че ревнува,че иска внимание и т.н. Съни каза ,че овладявали положението със метода на Шеметчето-като я гъделичкат.
Имате специални поздрави от нея всички   bouquet

иначе за нас: добре сме.аз малко съм на инджекции,ама кашлям вече 3та седмица и не минава и затова ми изписаха изнджекции.никога до сега юли месец не съм била болна,ама то такъв хладен юли не си и спомням скоро да е имало.
Ивайло расте с пълна пара,мъчи се да говори,подражава,всеки ден ме изумява все повече и повече.слуша като му кажа да ми донесе еди какво си,всичко ми носи и први/ако не на кеф/
Днес следобед бях в кухнята а той спеше,и наспал се човека и чувам; " мамоооооооу,мааааамууууу"  hahaha
Стягаме кръщене на 15.08 мислим да е живот и здраве,мислим да е извън Хасково и се надявам всички да мине както си представям.
това е в общи линии около нас,с памперса още сме до никъде ,не ми остава никакво време/а съм само с едно дете!!!! / сутрин закусваме и излизаме на разходка до към 12-13ч после спим/в повечето случаи и аз с Иви/ следобедите пооправяме удома/доколкото ми позволи Иви/ и като си дойде татко му пак излизаме и той деня минал...
ааа успях да прочета на Дан Браун най-новата книга-АД и мн ми хареса/може да се каже ,че това е времето дето си отделям на мен,ако не дремна на обед чета книжка.../  Mr. Green
ами толкова от мен   bouquet
тия дни ако успеем да се чуем със Съни пак ще ви пиша как са те...
лека вечер мили мои   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 438
Как се справяте с миенето на зъбите?
Яна до едно време даваше и беше лесно, обаче сега като види четката и почва да мучи и да се бори, а не може да я оставяме с мръсни зъби - в чудо сме се видели  ooooh!
Пробвахме метода да гледа аз като си мия зъбите, обаче тя ревна за моята четка  ooooh!

# 439
Как се справяте с миенето на зъбите?
Яна до едно време даваше и беше лесно, обаче сега като види четката и почва да мучи и да се бори, а не може да я оставяме с мръсни зъби - в чудо сме се видели  ooooh!
Пробвахме метода да гледа аз като си мия зъбите, обаче тя ревна за моята четка  ooooh!

Ние нямаме проблем с четката, в смисъл иска си я, но не четка зъбите. Обаче... за една седмица два пъти гледа ей този епизод на Маша и когато Маша я заболява зъба, Ая започва да реве и да си търси четката  Mr. Green Може да пробваш , като обясняваш, че зъбите като не се мият започват да болят.

# 440
Всички епизоди на Маша ги знаем на изуст и от тях попиваме само белите. Яна най-много се кефи на епизода, където Маша терори вълците, а другия й любим е където терори малкото мече  Mr. Green
Иначе тя и Яна си иска четката, тя да си я държи и да бърка с пръст в космите й, обаче сама не си търка зъбите, а точно това е проблема - как да й ги мием  Sad

# 441
И ние сме фенове на Маша и мечока. Миа се е научила на Айпада - сама го отключва, сама си намира youtube и си пуска Маша и мечока. А как се смее точно като Маша...И  е същото дребно Laughing За зъбите Миа много обича да ги мием.

# 442
  • Варна
Здравейте момичета! На мен през лятото въобще не ми стига времето. Днес обаче бяхме на консултация и да се похваля колко е пораснала моята принцеса- 10кг и 350г и 84,5см. за зъбите на нас също ни помогнаха "Маша и мечокът", но серийките в които мечо си мие зъбите, защото тя е по-скоро фен на мечо и иска да прави нещата които той прави. А иначе,  вечер винаги я къпя в коритото, където играе поне половин  час и в самото начало и давам да си измие зъбите. Може би и пастата има значение, откакто ползваме на Чико, иска по няколко пъти да и слагам. за банските съм и купила съвсем обикновенни долнички- един от Джъмбо и два от квартални магазинчета. В морето я къпя гола, а на пясъка и обличам тънки ризки. Тя стои само под чадъра, седнала на подложка и си копае, но се напикава и затова са и толкова бански. Днес на консултацията споменах, че ходим на плаж и педиатърката не беше очарована. Попита ме на кой плаж я водим, одобри го, но каза да не прекаляваме. Шест пъти сме ходили за по един час и още долу-горе толкова до края на лятото ще отидем.
И един въпрос: Някой водил ли е детето си на зъболекар? Моето момиче има само осем зъбчета, но единият е излязал накриво.
Лек ден, момичета!

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 14:07 от olly

# 443
И ние нямаме проблеми с миенето на зъби и изобщо с миенето. Мили сме си зъбите двете едновременно, а понякога ги мие и само тя, или в банята, много обича да стои там, или в нейната стая, ей снощи търка усърдно с 4етката, смее се и гордо=гордо ни показва.
Анбибиан= не се притеснява, продължавай да и предлагаш, просто може би и трябва време.
Смуси = представям си какъв образ е Миа като си вклщ4ва сама филм4ета, те сега малките нау4ен исе раждат просто Hug

# 444
И на мен Ая ми прилича на Маша - дребна, с руса коса и зелени очи, даже снощи се шегувахме с майка ми, че за хелуин ще й купя лилава забрадка  hahaha
От няколко дни е станала по-палава от всякога, а аз супер нервна, днес чак й дадох биберона, за да заспи без да ме дърпа, защото усещах, че дръпне ли ме ще изригна  Blush ПМС ли е , какво е, ама да минава, че не обичам така да са ми опънати нервите без причинно  Crossing Arms

Оли, аз мисля скоро да заведа Ая на зъболекар, до нас има дентална детска клиника, та на там съм се насочила  Peace

# 445
Привет!
Много добре понасят моите деца фестивала-много им харесва не само заради песние и танците, ами и за това, че по тревните площи на летния театър, в който са концертите, тичат и танцуват много деца, с които да ираят Party

Анбибиан, честито за шопинга! И аз понапазарувах тези дни покрай намаленията и дори спечелих ваучер от Лий Купър и днес се бзаведох с блузка от там. Най-горда съм със сандалките Nike на Юлия, които са страхотни, с голям намаление и тя свикна с тях веднага! Сега направо ми и два да и изям крачетата с малките пръстчета, които се показват от сладките сандалки Heart Eyes
За миенето на зъбите не се тревожи,че не успявате! Важното е Яна а си тика четката в устата, да изгражда навици! Постепенно ще я научите какви са точно движенията  Peace При нас Лили просто казва: "Хайде Юли да си мием зъбите!" и така става!

BlackKiss, права си за подражаването-така се учат децата! Ако можете да го използвате и за гърнето, ще е супер! При нас интересът към пишане и акане извън памерса го събуди Лили, като прост направи показно как се ходи до тоаоетна. И Юлия нали все на кака си подражава, започна и тя "Ита пиша! Ита ата!" Е, вярно,че веднъж търчим напразно, уж,че ще пиша, а друг път се изишва на паркета, след като няколко пъти е пробвала да свърши тази работа на тоалетната, но важното е, че процесът е започнал! Весело изкарване на кръщенето!  Party

Намерихме занималня за Лили. Баща и каза, че трябва да проявим твърдост и тя ЩЕ ходи! Това е добра идея, понеже тя наесен ще е предучилищна в училище, но ще е на полудневно обучение и ще продължи със занималнята, където ще учи и английски по неформален и неофициален начин. Та сега искаме първо да свикне със занималнята и след това-с училиището, за да не и се съберат много нови неща едновременно......В замяна сме и обещали телефон и джобни Blush

Лятото се завръща с високи градуси, валежи не се очакват и по парковете започнаха да пръскат срещу кърлежи, бълхи и комари! Пожелавам весела игра на децата, сладки приказки на сянка на мамите и да няма повече инциденти с насекоми Praynig

# 446
dessy encheva от кой магазин са сандалките, ако е някой дето го има в София да ходя да душа за сандали  Laughing Честито за покупките и наградата и от мен  Grinning Ние имаме същите проблеми с обувки като вас. Носи едни и други не ще да види. Вече стана жега, тя излиза с чорапи и платненки. Днес исках да й обуя санадли - не дава, да й обуя платненки без чорапи - не дава, а краката й заврели вътре  Tired
Отделно какъв цирк ми спретна днес, понеже не може да ми набара гримовете и четките - 1 час се дра  ooooh!

# 447
Много приятно раздвижване има тук, радвам се за постиженията ви с гърнета, некърмения и други подобни. Аз с нищо не мога да се похваля, освен с една рана на дясното зърно, дори на чаршафа имаше кръв. Какво да го правя това дете, не ще да яде  ooooh! Освен да се скрия някъде и да я оставя с някоя баба, т.е. с майка ми  Mr. Green Иначе е голям инат, когато е гладна, което е почти постоянно. Бански имаме и ние обикновен от НМ, потниче с гащи, ако успея ще кача и снимка, не толкова заради банския, той си е съвсем обикновен, но отдавна не съм. Ние почти не сме ходили на плаж - два пъти май само, мъжът ми е все на работа. Въобще не ми е весело това лято.

Хариелка, благодаря ти, аз се опитвам да съм честна пред себе си, обаче не знам дали съм наистина, или просто се оставям на чувствата си, които коренно се променят в дните преди МЦ. Тогава не само кооперативите и яслите,  но и най-милото гласче с меденото Мамо, и най-скъпата ръчичка, която се вкопчва в моята и я подръпва, за да видя нещо, всичко много ме дразни  Mr. Green Всичко и всички, и като ми дойде и ме залива една топла вълна на успокоение, вече всичко и всички разбирам, харесвам, въобще - женска му работа. Дали и на мен могат да ми помогнат противозачатъчните, ако някой знае нещо по въпроса, ще съм му благодарна - за каквито и да е идеи.

Съни, аз дълго време си мислех, че ще се разминем с ревността, но явно няма начин - при Ники се появи късно, в 7-мия месец някъде. Играчки и бонбонки може на всеки друг да даде, само не и на Стела. Когато успея да намеря време само за него, да сме сами, да се зареди от мен, колкото му трябва, след това и той се радва на Стела. Така че това мога да ти препоръчам, въпреки че сигурно е трудно и няма как да оставиш Иви и Лили на някой.

Анбибиан, дано да ти подействат тези хапчета. Аз винаги съм имала пъпки, сега като по чудо нямам от доста време. За мен да нямам е да имам 3-4, де  Mr. Green И за продължителността също, изтощително е. Като написах поста отидох да разгледам снимките - за какви пъпки говориш не знам, изглеждаш прекрасно, много сте хубави с Яна.

Деси, лятото добре ви се отразява, мисля чрез вас да го изживея  Mr. Green Много са ми приятни постовете ти.

Ендира, добре завърнала се  Hug

Нуриии, Флучия, Цеца, Фифи, Смехоранка се губят.

Нещо не ми се пише, скучно ми е, на Стела също, тук в селото няколко дни си игра с едно момченце, но и то се загуби. Циганче, много красиво, с едни зелени очи и гъсти вежди, сигурно колкото Ники, ама сам самичко кръстосва селото открай докрай. И така се раздва на Стела като я види, затичва се към нея, кляка и я прегръща през кръста с едно нежно: Стелаааа - и тя му се радва, и после - Ти ко прайш, ма  Mr. Green

Звездичке, честита прическа на Коклин, много е хубав. Сладко се е наспал на палатките  Heart Eyes

Малките слънца на Съни са пораснали, приличат си май, много са хубави.

Аз също качих, ама снимките с банския не съм свалила от апарата и сложих една по-стара.

# 448
Зелда благодаря за комплимента  Blush Всъщност фон-дьо-тена, четките и коректора правят чудесата по снимките  Blush Иначе въпреки хапчетата ми дойде по-рано  ooooh! по-слабо беше, но не като друг път като съм пила хапчета и имам 3 пъпки на челото, които ми бодат очите като циреи  Twisted Evil По-въпроса ти дали ще ти помогнат - не се знае, но може да помогнат. Естествено като всеки, трябва да ти кажа, че първо трябва да се консултираш с доктор, ама съм 100 % убедана, че като си кажеш оплакванията ще ти връчи рецептата, а всички хапчета, които са по 21 бр. и на които се сетих да проверя съдържанието са с еднакви хормони. Има някакви нови с 24 хапчета и 4 плацибо, които ми ги препоръча доктор след раждането, ама вместо рецепта ми тръсна едно календарче, на което дори не пишеше името на лекарството  ooooh! Гугъл ги откри  Grinning Но предпочетох да заложа на старите дето и преди съм ги пила.
Това лято и на мен ми е скапано. Даже на море не ми се ходи. Още нищо не съм резервирала никъде. При мен проблема е, че съм се нагърбила с няколко дини под едната мишница и просто ми идва в повече. Като се върна на работа октомври, сигурно нещата ще се поуспокоят.

Да се самоизложа  Mr. Green как изтървах момента с гърнето. Яна ми го носи и настоява. Аз й събувам гащите и я слагам на гърнето, ама тя скочи и дойде да си гушка голото дупе в мен. Викам айде памперса преди да ме напикае или да ме наака, че вече ме е страх. След малко пак пристига с гърнето и ми го връчи. Аз викам ахаааа - кого будалкаш ти?!! Тоя път няма да се вържа и тя отиде зад спалнята, клекна, скара ми се, че я гледам и след малко замириса  Crazy
Викам си - тю! Детето иска да ака в гърне, а не право на паркета, пък аз да не му повярвам  ooooh!

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 23:32 от anbibian

# 449
Здравейте,
да ви питам и аз какво мислите да правите с дрехите, играчките и другите неща /колички, ванички, бънджи, проходилки/ от децата?
Аз съм се замислила на тази тема и мисля количката да я пусна за продажба, както и бънджито може би, а част от останалите неща да даря на един дом за деца. Сега има кампания на списание 9 месеца за даравяне на дом за деца до 3 години и затова съвсем се размислих и реших да ви питам и вас.

Общи условия

Активация на акаунт