Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 974
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Привет от нас в този горещ ден, в който се разхладихме с един страхотен и спокоен пикник с Уинди и Макси  Heart Eyes

Анбибиан, сандалите са от Спорт Депо-сигурно има  в София! Отиваш, значи там, харесваш сандали, опищявате магазина, докато ги мерите, попадайки на толерантна продавачка, която също има деца, после плащаш на касата около 33 лв., прибираш се и скриваш всички останали обувки! Трябва да има успех този номер. Ако ли не-мяташ пищящото босо дете в количката, излизате навън и като се успокои и реши,че ще слиза от количката да играе, нахлузваш сандалите и сте готови Twisted EvilТе са толкова удобни, меки и гъвкави тези сандалки, че детето с удоволствие ще ги носи Peace

Смуси, утре и вдругиден тук се провежда една инициатива, в която мисля да участвам-в един парк след 18ч. Всеки ще носи каквото му е ненужно и ще го остави, за да свърши работа на някой друг. В същото време всеки може да си избере нещо друго-дрехи, играчки, книги, техника.....Със сигурност и в София има такива мероприятия. Иначе, в Търноо има единмагазин, иницииран и стоанисван от едни англичани, в който по всяко време можеш да занесеш ненужните си неща, както и да си купиш на символични цени, каквото си харесаш. Целта на инициативата е да се събират пари и вещи за хора в неравностойно социално положение. За домовете за деца знам,че са претрупани от дарения и приемат само нови неща-поне Търновските са така. Виж, някой отдалечен дом в провинцията може и да приеме даренията ти  Peace

Зелда, ако постовете ми са ти харесали, защото в тях проличава запазеният ми, въпреки умората, позитивизъм, бих била доволна Hug Не съм се скапала явно и още имам сили Mr. Green иначе за суката на село те разбирам! аз изкарах на вилата 10 дни с децата и свекърите, които хич не са забавни за тях. Накрая, като си тръгвахме, децата побързаха да се настанят в колата и там изчакаха да досъбера багажа Laughing

# 451
Здравейте, момичета!
Скоро не бях разглеждала албумчето със снимки- ей сега влязох вътре- очарована съм, децата са стърахотниииии, Съни-Иви и Лили мног оса порастнали, а Лили е със страхотен тоалет-истинска малка дама Hug
Смуси- нещата, които са ми останали от Кали мисля да използвам, живот и здраве, за братчето, или сестричето и ( още не знаем пола) Wink, освен това братовчед ми ще има момченце скоро и на него ще дам някои неща.
Деси- в страхотна инициатива си решила да участваш Hug
Седнах днес сутринта малко на лаптопа в другата стая, зачетох се в интернет и по едно време ми замириса подозрително на пръст Mr. Green Shocked, в същото време Кали мълчиии Shocked Mr. Green, не си пее, не мамосва Mr. Green Като се обърнах, къде мислите я намирам: рови пръст от съксията на палмата, която стои в единия ъгъл на хола и я пуска на пода,  беше облечена с бяло боди и розово гащеризон4е с къси кра4ол4ета- да ама само беще до тогава, защото цялата беше в пръст, веднага на 4ещмата в банята и я преоблякох- та такива ги свърши моята кокона тази сутрин. Сега преди да легне за обед я изкъпахме с ММ и я чакам да стане, да отидем да се видим с едно нейно приятел4е, 4удя се ве4е с какво да я занимавам- и на двете не ни се стои у дома.

# 452
Деси, аз я сгащвам здраво и нахлузвам сандалите докато реве - ама не ми харесва този подход и ще я оставя да се поти в платненките с чорапи  Sad Има Спорт депо, баш в мола дет хич не ходя  Joy Ама ще ида, аз ги гледах тия сандали точно там, знам точно за кои говориш ама бяха много скъпи и с ММ си казахме  Stop за гума. 33 лв по ще ги преживея  Grinning
А меренето е пълен цирк! Последния път като купувахме платненките я возихме из мола докато заспи и се върнахме да ги мерим като заспа  ooooh!
Смуси аз всичко си пазя, защото искам още деца. Пък ако нямаме, приятелките ми са неомъжени и без деца и ще им дам всичко като дойде време. Братовчед ми пък не е женен уж за деца не мисли пък от сега си е заплюл количката  hahaha

# 453
  • Варна
Хайде привет! Дано поспи,  че да си изпия кафето и да му измисля обяда на спокойствие. Дет се вика уредихме се и ние с режим вече. Преди хич не можех да му хвана спатиите, но сега поне знам, че става към 7-8 и заспива за обяд към 12ч. Днес хубаво се изморихме, ама то голям бой беше. Пфуу  ooooh! Не мога да го отуча да не удря и това е... Иска ли нещо дърпа от ръцете на децата и като решат да не дават се бие..  Embarassed  Sad Говоря, говоря, че не бива така, че така ги боли и няма и няма.. Дано скоро ме чуе.
Иначе вируса го преборихме точно за 2 дни. Единия следобед имахме разстройство, на другия ден Т и на следващия бяхме пушка.  Wink Ходихме малко на гости на баба и дядо. Голям кеф му беше. Цял ден на двора, цял ден някой му ходи по акъла, обаче ай ме е изпуснал от поглед и лошо, веднага почва "мамоо". Аман значи.  Stop И пак един суклив, мале, мале. Дала съм му срок до септември. Тогава ММ е отпуска 2 седмици и ако продължава да иска да суче през 10 минути, отбиването ни ще стане доброзорно от днес за утре..  Naughty Ами че и аз душа нося.. Не стига, че суче минимум 2-3 пъти нощем, задължително сутрин, задължително на обяд за заспиване, вечер след баня, ами и иска хиляда пъти между тези.  Whistling Tired
Блекче, ще си имаш малко християнче, супер! Не знам аз ние кога ще се наканим да се кръстим. Но ми се струва, че ще се случи много импулсивно и по време на някой пътуване ще влезем в някой манастир и ще се кръстим. Хич не си представям да организирам тържество тип малка сватба. За гърнето, номера е да го оставиш по гащи и това е. Какво значи нямаш време. Оставяш го по гащи и сменяш като се напиша/наака. Навън излизаш с 2-3-5 чифта и ще видиш как ще свикне.  Wink
Анбибиян със зъбките ни е мъка и на нас. Хич не дава, иска сам, а само изяжда пастата за зъби. Дано е достатъчно само желанието за изграждане на навици. Ще му пусна и аз Маша да гледа.  Laughing Трябва и аз да посетя намаленията.  Blush
Смуси Даниел е факир на таблета на баща си.. Мале, мале сам си се оправя в youtube.  Shocked За вещите - аз доста дрешки дадох на нашите кръстници, на брат ми и нямам кой знае колко останали. Количката още си я ползваме и принципно съм ОК и нея да дам на една приятелка, ама тя се притеснява да не я счупят. Викам като се счупи, счупи, ползвана е почти 2г. Иначе това, което съм сигурна, че ще запазя живот и здраве за следващото дете е кошницата  и стола на Maxi Cosi. И двете съм ги купувала на супер добри цени и са ми били супер полезни. Та всичко останало бих дала/продала. Някой неща както казах вече съм дала, други като проходилката, акт.гимнастика съм продала.
olly мдаа и на мен така ми реагираха за плажа. Думите и бяха точно "всички болни, които ми идват тук са от плажа".. Ама ето, че ние без да сме ходили на плаж последните 3 седмици пак си хванахме вирус.  Laughing Аз смятам да се пробваме отново, но този път късния следобед и ако не се обади уртикарията ни(нали се оказахме с топлинна уртикария) целия август ще сме редовни.   Wink А вие къде излизате? Би било хубаво да се запознаем.  Wink
dessy encheva наистина звучиш много ведро. Определено лъха позитивизъм от постовете ти. За сандалките на Найк, ако са тези, които мисля и аз мислех да купувам на Даниел. Ами че те супер леки, подметката много гъвкава, обаче се оказаха, че са му тесни. Ние ги пробвахме в мола, бяха на 60лв, но в спорт директ и в продавалника се намираха за по 35-40лв. Чак ме хвана яд. Сега има 3 чифта и ни едните не харесва. Обуваме ги, ама още щом пристигнем в парка, често си ги събува и шляпа бос. Mr. Green Laughing  Blush
Спирам, че без друго прекалих.

# 454
  bouquet Здравейте!

аз да ви се похваля с двустранен  синузит и бронхит посред лято.на сериозен антибиотик съм,ама вече запона и да ме боли глава от тоя синузит и така...
смуси аз нещата дето сме купили за Иви си ги пазя евентуално за второ дете,кошчето за кола съм дала на една приятелка да го ползват,но ще ми го върне после,че то си е от количката също така,дрешките и тях повечето съм и ги дала да ги носят,ама каквото им умалее ми го връща.смятам да си пазя нещата ,защото мисля за второ дете/вече hahaha/ ,а   ни беше доста трудно финансово и ако ги разпродам сега,един ден пак трябва да теглим дори минимален кредит за да купуваме нови неща.
мира накупила съм 15чифта пликчета и боксерки и утре се започваме.дано схване бързо,ама така се надявам,щом се сеща да затваря вратата ,когато направя забележка на ММ,значи схваща по-бързо от баща си hahaha Mr. Green
зелдамного се смях на разказа ти за циганчето,и как се радва на Стела.разписвай се по-често,че мн ми липсваш.пусни си вайбъра и виж какво съм ти писала и там Simple Smile
сега моите хора излезнаха на разходка по мъжки,а аз след малко си пускам филмче и ще полежа,че неска от 7;30 ч сме по доктори и честно казано,ако не беше мм да настоява аз нямаше да има.толкова да мразя да ходя аз по лекари.
ами толкова от мен,хубва вечер   bouquet

# 455
Добър вечер!
Влезнах да видя бебоците и аз, та реших да кача и някоя снимчица на Юлия! Много са сладурчести всички душици!  Heart Eyes  Hug

MiRa^ , с теб ще си даваме кураж за отбиването до края.....или поне всяка от нас ще се успокоява,че не е сама! На мен пак започна да ми капе косата, почти както беше след раждането, и се чудя дали това безразбоно цокане не е виновно. През дена гледам да и отказвам, освен за приспиване и събуждане! Иначе пък спим до късно с това цокане и поне за това съм доволна Mr. Green Слава богу, че лесно сте преборили вируса без последици Praynig

Днес бяхме на консултация-мерихме Лили и Юлия,че им е ред вече! Лили има Тетрарикс на 6 годинки, а на Юлия сложиха Синфлорикса, който не помня кога се слагаше, ама трябваше да е отдавна. И двете си пореваха, а ММ не можа да дойде да ми помогне, понеже целият град е разкопан и трудно се паркира около поликлиниката. Справих се, де  Wink
Юлия нищо не е наддала и даже и се губят грамове от предния консулт преди 3 месеца. Но тя много отслабна с боледуването и явно още наваксва. Сега е 11кг. и 86,5см.
Правихме и електрофореза на хемоглобин, понеже го поддържа нисък от доста време. Според мен, има таласемия, която е наследила от мен, и резултатите го показват. ЛЛ и педиатъра само се почесват и нищо не разбират,  обаче, и в понеделник сме на хематолог за разчитане на резултатиите-то като китайско писмо се оказа ooooh!

BLackKisSs™, направило ми е впечатление, че всеки път боледуваш сериозно-може би късно си обръщаш внимание като се разболееш или имаш нужда от засилване на имунитета Thinking Дано бързо се оправиш  Praynig Успех с гърнето-от снимките във ФБ личи, че Иви е голямо и схватливо момче Laughing

Лека нощ, момичета Hug

# 456
  • Варна
Здравейте момичета! Сега ми остана време да ви изчета и даже съм си легнала и пиша от телефона (трябва ми таблет, ама да видим кога ще отделя пари за да си купя). На нас отучването от памперса въобще не ни се получава. Вече близо два месеца откакто сме го махнали и тя не казва и не казва предварително. Говоря, обеснявам и като я попитам: "Ще ми кажеш ли когато имаш пиш?", тя ми отговаря категорично "не" и казва веднага след като се напиша. Ние имаме 35 чифта пликчета  и едвам ми стигат, а пера през един или два дни.
за косопада
една позната ми каза да пия фолиева киселина и аз съм решила да пробвам, но все забравям да си купя.
Мира
аз живея във вилната зона на града, така че излизаме всеки ден на различно място (така или иначе пътувамев с автобус). Сега обаче е горещо и затова следобяд сме в Морската градина и поне половин час скача на батутите, а след това каквото поиска това правим- площадка, тебешири...въобще тя решава, аз само я следвам.
Дрешките и другите неща които ни остават мисля да подаря на някого, но не съм открила на кого. Не съм много контактна, нямам  много приятели, там където живея няма ромски семейства... Знам, че пролетта в близкия квартал събираха дрешки, които след това се продават на символични цени от 5-10ст, така че ако науча, че има такова нещо ще ги занеса. А количката ми вече е толкова раздрънкана, че ме е страх да не се разпадне някъде и да ни остави на пътя. Ще я използвам докато може и след това ще я хвърля.
   Албума не съм го разглеждала, защото не зная паролата, но съм сигурна, че всички малки слънца са прекрасни. Хайде стига толкова, че стана много дълго (а уж щеше да бъде накратко, защото е от телефона и вече е късно).      Лека нощ!

# 457
Здравейте, моми4ета!
Чакам ММ да се прибере от работа към 20 часа, 4е да идем на пицария.
Ние във вторник отиваме в Рим за една седмица и живот и здраве като се върнем мисля да по4вам с отучването от памерса. Не се надявам на кой знае какво, защото Кали напоследък стачкува на гърнето, става и вика пампу. Да видим каква ще я свършим.
Лелеее, Деси- сама с двете деца в поликлиниката си е голямо изпитание Hug
Блекче= пожелавам ти бързо въстановявамне и наистина трябва да си обръщап внимание при първите симптоми, за да не се стига до усложнения HugнПък от кръщенето на Иви ще чакаме богат снимков материал Hug

# 458
Здравейте  Hug
Ние имахме ден изпълнен с приключения, за които ще ви разкажа като имам повече време  Laughing
Почнахме опитите да приучим Яна да спи в нейното легло. Махнахме няколко решетки да може да влиза и излиза, когато иска. Почвам да й давам млякото само в леглото, за да се научи и се надявам като й стане жега, да проумее, че е по-добре да си спи в нейното легло. Омръзна ми да й лапам нощес босите крака или да ме подритва в лицето  Mr. Green
Струва ми се, че нямам да имам успех с това приучване. Тя нощно време се мести и ми спи като кученце в краката, но по някое време става, слиза от леглото и пристига до мен и иска да я гушкам  Crazy

# 459
Тази вечер като михме зъбите на Яна - което става насила и с рев, й прокървиха венците.
Сега се чудим дали е защото не ни дава да ги мием и се е събрала плака или е от четката.
Четката е на Мам и за втори път я купуваме.
Май ще купя пак четка на Чико.
Някой знае ли дали и къде в София има добри детски стоматолози?

# 460
  • Нейде из лудите гори...
Анбибиан според мен са прокървяли заради миенето "насила"
 Peace

Пиша от телефона, за това така телеграфно, но вече сме в София. Само за днес. Преди обеда ни е фрии и ще сме в запазен парк, ако на някой му е близо да пише.

Ая пътува чудесно.  докато влезе в колата и заспива Simple Smile Утре продължаваме към Рила. Мм вчера скочи и вече мисли за абонамент.. А като питаме Ая "ще скачаш ли?" тя отговаря "дааа"  мшнаваме през софийския университит и я питаме "ще учиш ли тук", а тя "неее"  hahaha ще я видим що за лудетина  ще израсте Mr. Green

Баай

# 461
А не - пет пъти питах ММ дали натиска и той каза не. Аз й държа ръцете и тя като се разреве отваря уста и ММ много бързо, но без да натиска минава всички зъби и й даваме четката и тя веднага млъква и се заема да чопли четката.
Знам ужасно звучи и чак ми се реве  Cry обаче не мога повече да я оставя така, аз виждам плаката, особено на единия й кучешки зъб, в близост до венеца имаше доста натрупвания и точно там прокървя, така че аз мисля, че е от плаката и не миенето на зъбите това кървене. Но ММ твърди, че четката на МАМ била по-твърда от четката на Чико, така че днес отивам да купя друга четка и силиконов показалец да се пробвам пак с него, макар че преди време ми го вземаше и не дава вече да й бъркам в устата като преди.

Да ви разкажа набързо за приключенията на Яна в събота. По-нататък и за неделя  Mr. Green
Яна посети Съева дупка и вътре се държа като тазманийски дявол. Това й е обичайното поведение напоследък - Таз ряпа да яде  ooooh! Там на доста места е равно, има и стълби, обаче наша Яна като се развика и почна да бърбори, не млъкна докато бяхме в пещерата. Бяга насам ната, слиза и качва стълби с наша помощ разбира се, само по едни метални стръмни я носихме и хита беше в Концертната зала като се пльосна по дуте на земята, понеже вече уморена, ама не ще да я носим иска да поседне. Седна и почна да се върти и да търка с дупе пода на пещерата  Joy Хората се попикаха от смях, пък аз много доволна, щото върху белия й клин бях обула анцунг и си знаех, че на вън само свалям анцунга и сме пак мадами. Там търча като ненормално, даже буташе хората по краката да може да мине между тях.
После ходихме до Гложенски манастир, там вече се скофти, понеже огладня. И аз вадя пюрето на Бейбилов в опаковките дето се църка, обаче те много голяма дупка му направили и Яна като го грабна и го стисна и то като фонтан се изпльока. В крайна сметка пи мляко и я преоблякохме с рокличка. Аз пак много доволна,че нося чифт резервни дрехи.
Отиваме в Тетевен и сядаме да ядем. Там побесня голям рев удари, защо никой не разбра. Поклатих я в количката и се успокои и си поика от моето кюфте. Аз й дадох, тя много щастлива ми изяде цялото кюфте. Обаче последното парче вече така се разлигави, че вместо да го сдъвче, почна да си го премята в устата и да пее, естествено са задави и върна цялото кюфте в преработено състояние.  ooooh!
ММ я води да я мие в тоалетната, мен не ме искаха, щото аз съм й дала кюфтето, демек аз съм виновна  Mr. Green ама като се върнаха го питам, добре ли я изми- даааа. Да ама след малко почнах да вадя кюфтета от пазвата й и вече не бях толкова доволна, понеже не носех трети чифт дрехи, тя просто би всички рекорди на мизерии, поразии и т.н.  ooooh!
Та туризма с Яна понякога става доста екстремен.
Следващото ни ходене ще е до Седемте престола, къщата на баба Илийца и Околчица и се надявам да се държи по-възпитано  Tired

# 462
Здравейте момичета  Grinning
Ние си изкарахме екстра на палатките. Коколинчо започна да се изпъпчва на втория ден и успя да изкара половината от карантината на варицелата на въздух сред природата без да се налага да стои затворен вкъщи. Аз съм много доволна, че и двамата я изкараха. Сега се стягаме в петък и събота да ходим на Мусала със Зори, че отдавна сме й обещали. Малко ми е притеснено и гузно за Коколинчо, че за първи път ще го оставяме да спи сам с баба си. Те със сигурност ще си изкарат екстра двамцата, но на мен ми се щеше да е с нас, но за момента няма как.
Тони, радвам се, че динята е дала резултат. То в твоето полжение няма как да станат чудеса, но все пак е нещо.  Grinning В Рим викаш ще ходите. Дано да си изкарате мноооого хубаво.
Марси, браво на вас за бибата и пампито. Ние сме мноооого далече от отказване и от двете. Ама за пампито и аз съм за бой де.  Embarassed Определено не съм от най-сериозните по въпроса.
анбибиан, браво и навс с напредъка по отношение на пишкането. И за акането ще стане работата, само малко реме трябва. С миенето на зъбите не се справяме много добре. С четка не се получава, откровено си играе човека. Сега го тормозя с един силиконов накрайник и така аз четкам, че имам повече усет какво точно правя. Обаче пък Коколински ме хапе, и товсем не леко  Close, та малко е тагава работата. Ама позатърквам нещо.
Блекче, мерси за новините от Съни. И бързо да оздравяваш. Hug
olly, браво за хубавите мерки.
Деси, мернах ги твойте кукли в албумчето. Страхотни са. Браво и за гърнето. Аз май съм най-мързеливана в това отношение.  Embarassed Ама и Коколински се дърпа и реве на гърнето. после си го обръща и си го язди като конче с най-голям кеф. Но да седне както трябва е направо абсурд.  Close Успех с привикването към занималнята. Дано на Лили да й хареса. И аз се чудя Зори как ще е на есен по цял ден в училище. И като знам колко малко физическо имат и как трябва да седят само по чиновете децата и бяс ме хваща. Пък после дебели били, не знам си какви били.
Зелда, Стела е многого сладка.  Heart Eyes Аз за Коколински имах някои притеснения как ще изглежда като му вземем бебешката косица, ама и на мен ми харесва новата му визия. То нали знаеш...."Мойто гардже най-убавото"  hahaha
Смуси, аз дрешките общо взето ще ги дам на една приятелка...каквото от тях е останало читаво. Че след интензивна употреба от двете деца са или раздърпани, или лекьосани, или избелели, и не са много тези, които стават за нещо.
Мира, успех с опитите за плажа и дано уртикарията да не се вясва пак. Браво и че така добре сте се справили с дрисливия вирус. Викаш поразреждате и вие сукането. Ние май съвсем на отбиване  тръгнахме, само сутрин суче активно и с желание. През другото време я суче, я не, а ако благоволи е съвсем като да отбие номера. Та май ще изчакам да минат жегите и преди зимните вируси явно ще приключваме.
Малеее, Марси, как съм те изпуснала, че си в София. Тюхххх.
анбибан, не знам защо ви се натрупва толкова плака. Аз слагам по малко паста на Ненедент и не знам дали си въобразявам или не, ама ми се струва, че добре чисти тази паста. Детски зъболекар за малки деца не знам къде има, но предполагам, че по-големите клиники предлагат такава екстра.
Ставам сега да излизаме със Зори, че Коколинчо още е под карантина заради варицелата и последните 3-4 дни си стои вкъщи. ама утре му свършва изолацията.  Mr. Green

# 463
Привет от прохладно Търново!

Звездичкова, браво за хубавото лагеруване на палатка! И честито,че сте го отметнали този зор с варицелата! За гърнето хич не се тревожи,че си най-мързеливата! При нас всичко се случва естествено и с променлив успех-в понеделник, например, Юлия се съблече чисто гола, без "папи и даши (гащи)" и припикаваше в гърнето през 15 минути, след което искаше да плицка в него и не даваше да го изхвърля  Crazy Вчера пък си настояваше за "папите"-памперсче. аз хич не си го слагам на сърце, защото има два варианта за тази работа-или започваш да подготвяш детето по-от рано, или като наближи двете годинки с две приказки му обясняваш за какво става въпрос и това е Peace С Лили така процедирах и не сме имали нито един инцидент, докато нейни  приятелчета, които бяха приучвани на гърне от 9-месечна възраст, пълнеха памперсите до 4-годишна възраст Sick

Анбибиан, аз също си мисля,че в суматохата сте наранили венците на Яна, колкото и да си мислите,че не сте натискали с четката. Чувала съм венци да кървят от зъбен камък, но не и от плака Peace Другата причина може да е липса на витамини Peace Дано сте намерили зъболекар, който да ви успокои по въпроса с хигиената на зъбите Praynig Аз се сещам само да пробваш да измиваш зъбките с твоето пръстче, на което да сложиш малко паста Peace

Успешни пътешествия на всички! И ние планираме едно такова, но колата нещо не ще да ни вози и постоянно дърпа от семейния бюджет за ремонти #Cussing out

# 464
Ще пробвам с пръст и накрайник, но в кварталните аптеки не намерих, утре евентуално ще ходя на кино и ще потърся в мола. Но при накрайника проблема е, че Яна го иска и го взема и гризе силикона, затова отдавна нямаме такъв. Днес я инсталирах вързана в стола за хранене пред банята да ме гледа как си мия зъбите. Дадох й нейната четка. Тя ми предложи да си ги сменим. Аз не се съгласих. Като приключих с миенето и си прибрах четката, тя ми предложи да продължа да си мия зъбите с нейната. Накрая я лапна, ама изтърка един два зъба сигурно и я метна на земята  Tired

Иначе имаме нов хит - пишкаме в коритото преди баня. Толкова обича да се къпе, че не ще да пиша в гърнето преди баня иска директно да се намърда в легена, а там винаги става права и се изпикава  ooooh! И винаги трябва да я вадим, да плакнем коритото, тя се разревава, че сме я извадили.

Хита беше в неделя - Яна и лайното - трета част  #Crazy
ММ трябваше да я наблюдава, ама нашия решил, че ще яде сладолед! И я зарязал в коритото и на нея й се доакало, свършила си работата, поиграла си и решила да излиза. И по едно време се чу тряс и уаааааааааааа! Паднала. ММ беше сгълчан и наказан да чисти акото от коритото, а Яна беше изкъпана повторно  ooooh! Да не се чудя аз на кого се е метнала такава непослушна - аз съм била много послушна  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт