Анбибиан, сандалите са от Спорт Депо-сигурно има в София! Отиваш, значи там, харесваш сандали, опищявате магазина, докато ги мерите, попадайки на толерантна продавачка, която също има деца, после плащаш на касата около 33 лв., прибираш се и скриваш всички останали обувки! Трябва да има успех този номер. Ако ли не-мяташ пищящото босо дете в количката, излизате навън и като се успокои и реши,че ще слиза от количката да играе, нахлузваш сандалите и сте готови

Смуси, утре и вдругиден тук се провежда една инициатива, в която мисля да участвам-в един парк след 18ч. Всеки ще носи каквото му е ненужно и ще го остави, за да свърши работа на някой друг. В същото време всеки може да си избере нещо друго-дрехи, играчки, книги, техника.....Със сигурност и в София има такива мероприятия. Иначе, в Търноо има единмагазин, иницииран и стоанисван от едни англичани, в който по всяко време можеш да занесеш ненужните си неща, както и да си купиш на символични цени, каквото си харесаш. Целта на инициативата е да се събират пари и вещи за хора в неравностойно социално положение. За домовете за деца знам,че са претрупани от дарения и приемат само нови неща-поне Търновските са така. Виж, някой отдалечен дом в провинцията може и да приеме даренията ти

Зелда, ако постовете ми са ти харесали, защото в тях проличава запазеният ми, въпреки умората, позитивизъм, бих била доволна
Не съм се скапала явно и още имам сили
, освен това братовчед ми ще има момченце скоро и на него ще дам някои неща.
Има Спорт депо, баш в мола дет хич не ходя
Ама ще ида, аз ги гледах тия сандали точно там, знам точно за кои говориш ама бяха много скъпи и с ММ си казахме
за гума. 33 лв по ще ги преживея 

Ами че и аз душа нося.. Не стига, че суче минимум 2-3 пъти нощем, задължително сутрин, задължително на обяд за заспиване, вечер след баня, ами и иска хиляда пъти между тези.

Здравейте!

Дано бързо се оправиш
обаче не мога повече да я оставя така, аз виждам плаката, особено на единия й кучешки зъб, в близост до венеца имаше доста натрупвания и точно там прокървя, така че аз мисля, че е от плаката и не миенето на зъбите това кървене. Но ММ твърди, че четката на МАМ била по-твърда от четката на Чико, така че днес отивам да купя друга четка и силиконов показалец да се пробвам пак с него, макар че преди време ми го вземаше и не дава вече да й бъркам в устата като преди.
, та малко е тагава работата. Ама позатърквам нещо.