Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 973
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Мале, мале каква я мислех аз, каква стана тя..  Laughing Нас ни приеха на ясла на 2-ри и днес отивам да потвърдя, че ще се записваме и ще ходим и директорката - "14 август как ви е като дата?"  Shocked ей такива очи отворих, даже по-скоро такива -  #Crazy . Често направо ме застреля тя женица. Та в сайта първо пише, че децата ще тръгват поетапно от Септември и в зависимост от адаптацията приема може да се проточи Октомври и Ноември, а тя ме бройка за Август?! Иначе Даниел като видя децата на двора и беше готов да ходи при тях, даже се разсърди, че си тръгнахме. Май на мен ще ми е по-трудна раздялата. Още повече, че се настройвах чааак за октомври. В крайна сметка се споразумяхме за Септември, та на есен с учениците и с песен..  Wink
Много мило ми стана като видях как едната жена гушна едно момиченце, което казаха, че е за втори ден и търсеше "мама". Дано да случим и ние на загрижен персонал.
Сега ще минем консулт и при гастрото ни, че да видим как да уточним менюто. Иска ми се възможно най-малко неща да има, които да не ядем. Дано да е възможно и постижимо.  Praynig
Относно кърменето вече сме с режим - няма не искам, няма недей. Сучим само в къщи и само когато мама даде, а мама даваше сутрин, на обед за заспиване и вечер след баня, но не за заспиване, плюс нощем, а от 2-3 дни давам само обед, вечер и нощем. През другото време - нямам.  Mr. Green В началото се противеше повечко, но сега с най-много минута две хленчене му минава.
Иначе май се простудихме с климатика(една нощ го оставих да работи  Blush  bash) и вече седмица се влачим със сополи, от днес и май кашля. Аз съм същата..  Confused
anbibian книга може да издадеш с Яна.  Laughing Не знам кой бил послушен и кой не, ама да ви е жива и здрава голяма скица е.

# 466
MiRa^ честито за приема на яслата, дано се съгласят да ви оставят за септември - октомври, сега още раничко ми се вижда, но най-важното е, че сте приети  Hug

# 467
  • Нейде из лудите гори...
Привет!
Преди дни се завърнахме от пътешествието, то не беше почивка , а истинско пътешествие, на едно място не сме останали за 2 дни, всяка вечер нощувахме на различни места. Много сме доволни, изпълнени с емоции и искам пак...веднага , ако може  Mr. Green Mr. Green
Минехме през пещерата Леденика, после през къщата на баба Илийца, през Клисурски манастир, Сапарева баня, качихме се на Рилските езера и ги обиколихме всичките, от край до край, прекрасен преход направихме там, на следващия ден пък стегнахме раниците и качихме Мусала . На слизане от върха се засякохме със Звездичкова , Зори и НМ  Grinning Беше най-яката случайна среща, която съм имала скоро, тъй като не бях й прочела добре поста , нямах идея, че ще ходят натам, но съдбата си знае работата  Mr. Green Като слязохме от планината минахме през Панагюрище, Копривщица(влюбена съм в този град), Клисура, Сопот, Карлово и Калофер.. Ая се държа геройски в колата, за всичките тия километри едно "мрън" не каза  Heart Eyes

Бибата, отново ни е в устата, защото реших, че ще приключваме с кърменето. Вече 2 седмици суче само за лека нощ, а веднъж дори пропусна и тогава да суче. Да обаче на обед заспиването ни , когато не сме в колата е "мисия невъзможна" и върнах силиконката, ама да си призная, не ми пука. Видях, че може без нея, но май ми е приоритет да приключим с кърменето, а силикона веднага след него  Wink Да видим само дали ще ми излязат сметките  Mr. Green

Другата седмица ще се местим и направо ми е каша в главата, то багажи, мебели, после ремонти, обзавеждане...абе весело ме чака  Laughing

Анбибиан, Яна е голям образ, ама и ти не й отстъпваш... Как са й венците?

Звездичке, хич обаче не съм ти видяла поста аз като хората, нали от телефона ви четях и само това с "марси", което започва съм прочела. Много съм щастлива, че се видяхме, още повече, че се видяхме на място хиляди пъти по-яко от София  Hug Ще кача снимка, надявам се нямаш нищо против  Wink

Тони, как си? Как е в Рим? Корема расте ли? Разказвате ли на Кали,че ще става Кака? ММ нещо почна да си прави устата за второ...ама аз не съм готова май  Crazy

Смуси, видях инициативата на 9 месеца, но нашите дрехи отдавна са раздадени...

Мира, Мира... така е като правиш сметки без кръчмар, обаче вярвам, че нещата винаги се случват, когато им е времето  Wink

# 468
Здравейте, минавам съвсем набързо, че ме чакат много задачки, а правим и един ремонт в движение е както се досещате един малък ужас.  #Crazy Но пък на Мусала си изкарахме страхотно. Вечерта имаше и други дечица на заслона и Зори се забавлява чудесно. На връщанеп ез долината брахме диви ягодки и боровинки, а успях да намеря и малко малинки. Надявах се на доста повече, но все пак понабрахме малко плодчета. На предните палатки пък се отядоха на диви къпинки, така че съм доволна.  Grinning А пък едно от най-хубавите неща беще, че съвсем изненадващо се видяхме с Марси и Айче-Папайче.  Grinning
анбибан, надявам се да намерите решение за зъбките на Яна. Голяма скица е, да ти е жива и здрава. Дано с накрайника да имате повече успех.
Мира, ха честито ви приемане на ясла. И много безпроблемна и безболедуваща адаптация ви желаем.   Hug
Марси, и за мен беше една от най-прекрасните изненадващи срещи. Аз мернах, че отивате в Рила, ама така и не се сетих да питам кога и къде. Ама виж пък как хубаво се видяхме.  Grinning Тамън й казвах на Зори "я виж едно бебенце", а то си била наша Ая. Страхотно пътешествие сте си направили. Браво на вас. Нямам против за снимката разбира се.  Hug
Сега ставам да храня челядта и като заспи Коколинчо имам да отмивам един винервайс от стените на коридора.  Whistling

# 469
Здравейтееееееее Hug Hug Hug
Ето ме и мен, върнахме се от Рим! Grinning В София сме от втроник вечерта, ама в4ера оправях багаж, готвих, пусках перални и не можах да се добера до компа. Готино си изкарахме, Кали беше страхотна, влщби се във возенето в метро и влак, за нея и двете са >пу=па=пу=па=пу Joy, също така се влщби в асансцора на хотела, сама се нареждаще пред него и ни подканяше с =айдеееее Joy
Марси = коремът растееее, според мен е по=голям от първата бременност, родата още не знае за събитието, знаем само ние с ММ и гинекологът ми и вие Laughing. Мислим да им кажем след 17 август, когато по моите сметки влизам в 4 месец. От време на време говорим на Кали, 4е ще става кака и татко ия пита дали ще ми поага за бебето, тя се усмихва. Решили сме за РД да и подарим хубава бебешка коли4ка с кукла, мног осе заигра веднъж с тази на едно съсед4е, пък и като я има, ще и казвам, 4е и тя си има бебе WinkСтрахотна среща сте имали със Звезди4кова Hug
Мира= пожелавам ви лека, безпроблемна и неболедуваща адаптация на яслата. Аз Кали ще я пускам на ясла от 23 септември. Дано и тя свикне бързо.
Това е за сега от мен, до скоро Hug

# 470
  • Sofia
Здравейте и от нас!
Бяхме в Кюстендил и от там само ви чета, не мога да пиша, защото лаптопа е малко разбрицан и ме хваща нервата, докато напиша един пост, а пък той вземе че изчезне изневиделица.

Чета че Марси и Звездичкова продължават с преходите. Браво, момичета, вие сте истински планинарки. Simple Smile

Тонииии, представям си какво е било в Рим... Да видим малко снимки? Как така издържаш толкова време да криеш бременността си от близките? Аз и двата пъти, като забременях, ми идваше да изкрещя на целия свят и въпреки суеверията си се хвалех наляво и надясно. Simple Smile

Мира, честито приемане на Дани в ясла! Виж как хубаво се нареждат нещата.

Моята малка скица днес се изпика в едно съвсем малко гърне на кукла. И дойде да ми се похвали. Аз си мислех че всичко около нея е опикала, но тя не, беше напълнила мини-гърненецето и всичко беше абсолютно чисто. Беше много горда от себе си.  Laughing  Laughing

Разгледах албумчето - дечицата ни са все по-прекрасни и по-прекрасни, както и малките сладури на СъниGrinning  Hug

Викат ме и двете, не мога да пиша повече.

# 471
  • Варна
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но сме при майка ми и лаптопа няма кирилица, така че ви чета на него, а сега пиша от телефона. ММ си дойде след седем месеца отсъствие и ще е тук до средата на септември. В началото малката не го искаше, но бързо свикна с него. Въпреки, че ми се струва малко объркана, защото сега вика "тати" на всеки мъж, който е с малко дете. Надявам се вече да го запомни и когато следващия път си дойде да го приеме по-лесно. Ние няма да почиваме никъде това лято- времето докато е в отпуска ММ ще използваме да направим ремонт на къщата, затова сме в майка ми. На всички намерили време за почивка или пътешествие- благородно ви завиждам! за гърнето за сега имаме незначителен успех. За повече от два месеца махнат памперс сме се научили да казваме "пиш" в повечето случаи, когато вече е започнала да пиша. Но когато се случи да каже предварително е едно възмутено "ее пиш, бързо, бързо..."   Мира честито за яслата и бърза адаптация!  анбибиан толкова много ще има да и разказваш на Яна като порасне, въобще не ви оставя да скучаете!  Марси ние също още не сме се разделили с бибата, но аз даже и опит за това не съм правила. Има време, малки са още децата. Лека нощ за сега, момичета, че батерията на телефона ми свършва и да успея да публикувам преди да е изключил.   

# 472
Марси супер поход сте си направили!  Party И Ая ли качва Мусала?
И ние се поразходихме малко само за ден - ходихме до Седемте престола и Черепишкия манастир, там много ни хареса, на Яна също. В Седемте престола едва спасихме цветята в двора  Blush След тях налетя на сергията със сувенири пред манастира ама баща й се появи със шепа пълна с джанки и Яна се зае да ги граби - не ги яде, мисли ги за жълти топчета  Mr. Green След това ходихме до Околчица  Grinning
Направихме си пикник, Яна тича по поляната, бра цветя, събира боклуците на туристите, рита топка с баща си и си язди осата, накрая се качи и до паметника, после слезе надолу стъпалата по дупе  Joy

След последната разходка и историята с кюфтета и пюрето, този път бях тръгнала с 5 чифта дрехи за преобличане, а пък тя примернаааааа - чак не се трае  Mr. Green с каквито тръгна от София с такива се прибра  Laughing

Оф  smile3515 това дете няма да се спре! Поне има напредък, след като се изсрала в коритото решила, че мястото на пацулите не е там и ги беше събрала на купчина извън коритото  Close
Някой друг така дрислив има ли или сме само ние  Tired
И с децата в парка хич не се разбира.
Те вече я мислят за по-голяма и искат да си играят с нея и я обикалят говорят й, ама само като посегнат към играчките й и става цирка, тя се свива и почва да циври  ooooh! после събира каквото е останало и тича при мен и пак циври  ooooh!

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 15:01 от anbibian

# 473
  • Варна
Днес беше странен ден - наситен с неприятни емоции, но минавам да споделя и с вас последно и лягам и забравям напълно. Мина ми вече, но сутринта, по-скоро по обяд бях доста ядосана, разстроена, огорчена и изумена. Да най-вече ИЗУМЕНА как може майка на три деца да нарече друго дете(Даниел) "изрод, изчадие", да каже, че "това не е дете, то това животно, одра детето ми като животно" и понеже явно се взе за велика "ей сега ще го ошамаря вече това дете" - моето.. ?! Ама как така ще шамари някой моето дете?!  Shocked И ще си позволява така да го обижда?!  #Crazy Предисторията в началото на седмицата една девойка в сблъсък с Даниел за една играчка го одра по лицето и нали и ние не си поплюваме и се случва да бутне дете, или пък да го удари, най-много се притесних сега да не вземе и да драска. И ето днес се случи. Даниел посегна да си вземе своята играчка от детето и то го бутна и не я даде, та Даниел го одраска. Веднага го сграбих на страна и започнах да обяснявам, че така не се прави и да чета реч, обаче явно се очакваше да го набия и по-горе прочетохте какво ми чуха ушите, понеже боя за мен не е решение. Няма да споменавам, че за всички останали майки наоколо не беше чудо голямо и само повтаряха - "това е период, спокойно ще мине, деца са" , но онази си знае "ама какво ти дете, то това животно, защо моето дете не прави така?". А лично нейното дете не веднъж е удряло Даниел.  ooooh! "Много бой ще яде в детската градина"... Не знам как някой може да е толкова истеричен и злобен когато става въпрос за дете на няма и 2г. Обаче "аз затова попитах на колко е, ако беше на 3г..." Млъкнах, нямаше смисъл да говоря, едва дочаках да тръгне и сълзите ми занапираха в очи...  Blush  Cry
anbibian , Zvezdichkova , Marsy Rose страхотни планинарки сте. И ние мислихме втората половина на септември да сме на балкан, ама сега с тръгването на ясла, ще видя как ще го измислим. Не ми се иска да ходи седмица, две и после да го няма още толкова, че цялата адаптация ще отиде на кино.
Тони и аз чакам снимки с нетърпение. Много се развълнувах като чух Рим. На мен много ми се ходи в чужбина и съм решила догодина непременно да отидем. А корема няма ли да покажеш? И аз като Хариелка не можех да мълча, пък камо ли и на най-близките.

# 474
  • Vaudreuil Canada
MiRa^ я не и се вживявай на тази - явно възпитанието и е под всякаква критика - в този дух на мисли ценно от днешния ФБ - "Никога не спори с глупави хора - Те ще те смъкнат до тяхното ниво и ще те бият с опит" Та не слизай на нейното ниво - не си струва.

# 475
Мира- не и се връзвай на тази отка4ена майка! Определено и липсват първите седем години! Разбирам огор4ението ти напълно, съвсем нормално е да се по4увстваш така, но тя не е права. Кали от известно време много се заиграва с едно съсед4е-мом4енце, което сега стана на една годинка, ходим в техния двор, майка му постила едно одеало и те си играят, оня ден я дръпна за кукуригуто, тя се намръщи, не се разрева, аз не реагирах, казах и само, 4е нищо не се е слу4ило, но майката на мом4енцето мног осе притесни, 4ак каза на татко му като се прибра от работа, да не станел агресивен, да не го биели децата в градината, да сме ходели по-4есто 4е да се у4ел да общува, та за мен това са нормални реакции на децата, като се има пред вид възрастта им.
Хариелка - не съм казала още, защото свекърва ми ми образува мноого нерви, по4ти не ми помага за детето, взема я когато си из4исти и наготви и предимно ве4ер към 9, на мен това не ми вър6и работа, пък и е голяма паника жената и само ме притеснява, когато Кали е при нея само търси какво и има и я оглежда, не ми издържат нервите да ти кажа и напоследък никак не и мъл4а, скоро се карахме сериозно аз и ММ с нея, в4ера се повреди нещо, на пазар ме кара, детето на люлки занимава, наготяи му супа, ве4ерта го гледа ние да идем на кафе Shocked Shocked Shocked, а и имайки пред вид как реагира на името на Кали, ве4е съм в иразказла историята и какво огромно напрежение създадоха в първия месец след раждането на Кали  тя и свекарът ми, с ММ решихме, той на стоя за това, да им кажем колкото се може по-късно, според нас не заслуцжават да знаят от рано, може крайно да ти зву4и, ама за нас е така наистина. Мислим все пак в края на другата седмица да им кажем, ще ви разкажа каква е била реакцията.
А видях снимките във фейса от РД на Софи, готино парти се еполу4ило. Аз се каня да правя детско парти за Кали на първи септември у нас на двора и мисля да ти открадна идеята за огромната пица, която видях, нали няма да се сърди6 Mr. Green Wink, много ми допадна, вашата с какво беше, от къде я поръ4ахте, хареса ли ви? Аз мисля да взема със сирене и домати, 4е да могат де4ицата да хапват. И се 4удя торта от къде да поръ4ам. Кали нали ми е рожденни4ка на 1 септември и се замислям ве4е по въпроса, няма мног овреме, особено като се има пред вид , 4е и до края на този месец татко и 6те работи по 6 дни в седмицата Sad
Днес преди обед я водихме с ММ на една детска площадка , лелеееее разпиля се от рев на тръгване това дете, за пръв път реаигра така, в 4удо се видяхме и двамат,а 4ак ММ пита дали всеки път прави така, аз му казах, 4е е за първи път.
Да ви се опла4а срещу нас са спретнали някакъв н много законен бетонен възел според мен и нощем дрън4ат като за светъовно, Кали се буди пищи, мисля да пускам оплакване в Общината тук на нашия район, на нищо не прили4а, като добавим и това 4е съседът си е пуснал кокошки с петел, който кукурига нощем то4но под прозореца ни и Кали и от това реве и някавки идиоти мотористи и яскакви други бръм4ат по щосето, направо не се спи нощем, ей на тая нощ к ато кукна в 5 сутринта, не искаше да изгасям лампата, мляко пи , въртя се, аз легнах срещу нея да ме вижда и така заспа, абе на два 4аса сем ставали тая нощ заради таквиа простотии, мног оми идва ве4е, 4естно да ви кажа.
Тези дни ще гледма да свлим снимките от Рим и ще ка4а и във фейса и в албум4ето в снимка.
Това е за сега от мен.
Мира- коремът ми е по-голям от първата бременност според мен, дано до края не заприли4ам на огромен слон Mr. Green Sad
Хубава неделя на вси4ки Hug

# 476
Добро утро. Не знам какво ме избиха дяволите напоследък, ама в 7 съм кукуряк, а днес и късмет да спи детето, но я очаквам скоро да се обади  Mr. Green

Ние от вчера почнахме с местенето, няма да ви казвам какво е у дома - като след бомба  Crazy Напълнихме цял товарен бус само с дрехи, 5 саксии, пералня, печка и разглобеното легло на Ая  Tired А имаме още бая покъщнина, всъщност всичко, освен душ кабината и кухненските шкафове е наше  Crazy ММ е оптимист, че ще успеем с още един курс, ама на мен нещо ми се невярва, ама да видим. До четвъртък трябва да сме се изнесли, че хазяйна ни се направи на много интересен и за 4 дни (до края на седмицата) ни иска пари  Money , егати и наглостта, депозит има в него, веднъж не сме го бавили и един компромис не може да направи... ама да е жив и здрав  Sunglasses Тъй като нямаме печка, ще караме на сандвичи и плодове и зеленчуци, а и готова храна де, ама ми е странно, колко съм зависима от уредите си  Laughing
Като ида на почивка хич не ми липсват, ама у дома ми е празно и странно  Laughing

Хариелка, посмях се с малкото гърне, колко е прецизна дребосъчка просто  Heart Eyes

Анбибиан, с Ая на Мусала, къде без нея Simple Smile да свиква , че семейството й са такива ентусиасти , да знае детето.  Laughing Като чета за Яна хем ми е смешно, хем като знам колко ме е гнус дори да мия дупето на Ая... ти  съчувствам най-искрено  Hug

Мира Hug Знаеш ми мнението за жената  Х, надявам се вече да ти е минало  Hug

Хубав ден , момичета   bouquet

# 477
Здраве желая на всички!

Май няма да описвам какво съм правила през тия дни на липса на думи от моя стана овде. Май най-вече любов, но за това ще разкажа по-натам...

Тони, честита бременност! Да сте здрави всички, всички (второто 'всички' е специално за човечето дето засега се същински кенгуручи Grinning... така де...) И с две ръце те подкрепям да се обадиш час по-скоро на каквито ти хрумнат институции за този бетонов възел. Даже ако пишеш писма копирай писмото тук, ще го пейстна съответно и от свое име за където трябва...

Мира Ауууу, как ми закипя скандалджийската част от съществото от твоят разказ. Сега даже ми се развихри мисълта какво бих казала на тази ми ти мама на три. Но пък и аз съм едно зло само със закъснение и то на въображение. Инак най-доброто, което си направила е да се отделиш от нея... сигурно не е лоша жена, изнервена, може би дори би му ревнала и тя ако й се извиниш и я прегърнеш, защото май в такива ситуации родителите имат нужда от успокояване. Дечицата засега за мен са зверчета и по техен си начин се разбират.

Аз в никой случай не бих тръгнала да сближавам дечица, които са се напердашили по един или друг начин. Често съм чувала реплики от рода на: "извини се", "прегърни го", "дай му играчката си" и не ми звучат редно. Отдалечавам, санкционирам (моето си, ако то е насилничето), показвам положителен подход и аз лично се извинявам. Не настоявам за лично извинение, прегръдки, милувки - даже ми се струват леко лицемерни ако са зададени от родителя. Ама се отплеснах и даже виждам толкова много противоречия в своята 'теорема', че по-добре да се спра. Пък и моите дечки са в по-голямата си част жертви една на друга Grinning Grinning Grinning

Марси Звездичке Супер походи и среща сте си спретнали! И аз бих, така като вас, ако ми се удадеше случай... Grinning 
Следващата седмица ще сме една вечер на Банско, че таткото ни има да тренира за едно състезание а аз да ям боровинки с децата по баира. После сме се съчетали с мама и татко, защото те пък ще са за три вечери и директно ще ги ощастливим, като ги окомплектоваме с цели два броя дребосъка Grinning Grinning Grinning

АнБибиян Твоята Яна си играе с акита като с пластилин, както ги описва децата Фицхю Додсън. Аз съм тъй гнуслива, че от пеленаческа възраст разделих моите от техните си акита (ЕБХ, гърнета на 6м.) Може да й ги слагаш демонстративно пред очите в тоалетната, гърнето, в акомпанимент от смръщен поглед, сериозен глас... експериментирай... тъй или иначе по-лошо няма накъде Grinning Шегувам се, пожелавам ти успех и така както те чета Яна ми прави впечатление на едно много щастливо и необременено от задължения дете!

И дойде ред да се похваля, че ми се допика и май ще приключвам с поста Grinning Grinning Grinning Някъде около Коледа или Нова Година ще се сдобием с трето дребосъчесто. Сега съм вече в цели пети месец. Не споделях главно от притеснения дали све е уреду и прочее... Седмица след седмица се успокоявам, след всеки един преглед (в съпровод с един гласец в главата - стегни се, стегни се, всичко е наред). И сега ми е толкова свито до тази пуста фетална морфология след седмица, но пък ето на похвалих се тук и още мъничко почувствах някакво ободрение  Grinning

Косарето заслужава тази жертва... Grinning
Вече ми е голямо човече, говори си изречения доста смислено, държи да прави всичко като кака, да й правя всичко каквото правя на кака. Тича, скача, катери се и най-обича да е гола и боса. Отживя си на морето, дето беше тъй. Вече не суче от няколко месеца - без драми с много милване по гръбчето, ушите и гушкане. Прави си логическите връзки от мои изнудвания и може да се води разговор с нея без да се тръшне ако си достатъчно убедителен. Инак бая се криви ако я подведеш, не й обясниш... или се опиташ да й дадеш "малто" парченце, от каквото и да е било Grinning Grinning Grinning : 'истам голамоооо ааааааа' - това й е най-новата мода.

Да сте здрави! Mечешки прегръдки!

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 19:52 от Nuriii

# 478
Нури Hug Hug Hug Hug Прекрасна новина. Да ти е безпроблемно бременеенето до края , а по Коледа едно здраво детенце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Струва ми се много смело решението за второ или следващо дете.. не знам защо така май ме е страх направо , ММ вече ми се струва, че иска да си имаме още едно, а аз още не мога да си го представя дори. Поздравявам ви , момичета, много ви се радвам, МНОГО !   bouquet

# 479
  • София
Честито Нури, лека бременност до края и не се натоварвай с негативни мисли! Всичко ще е наред! Hug  Отдавна те подозирах Simple Smile Браво за смелостта...три породени за мен си е чиста лудост, но аз съм стара за такива приключения, а вие сте млади, млади, млади  Hug

Марси, леко преместване на вас!

Мира, Hug Изобщо не искам да коментирам детските площадки... и майките и децата, които срещам там. Честно да ви кажа, страх ме хваща за бъдещето на България. Масова незаинтересованост от децата и това какво правят, или хипер покровителстване, без да оставят детето да направи крачка само без 100 указания. За езика, който се използва...и аз научавам нови ругатни и обиди Rolling Eyes А дечицата попиват тази "мъдрост", попиват...Затова всеки ден сме на различно място, според това кога и къде няма много деца.

Самуил вече е голямо момче, говори много, прави изречения. Почти самостоятелен е, храни се сам, обува се сам, опитва се да се облече сам. Пее песнички, кара колело. Казва заповядай, извинявай и благодаря. Но най-хубаво целува и казва "Бинчам мама"  Heart Eyes

За старите бебешки дрехи и играчки: част от тях дарих на яслата на Самуил, част запазих, а останалото ще даря на нуждаещи се хора и на домове за сираци.

Общи условия

Активация на акаунт