. Често направо ме застреля тя женица. Та в сайта първо пише, че децата ще тръгват поетапно от Септември и в зависимост от адаптацията приема може да се проточи Октомври и Ноември, а тя ме бройка за Август?! Иначе Даниел като видя децата на двора и беше готов да ходи при тях, даже се разсърди, че си тръгнахме. Май на мен ще ми е по-трудна раздялата. Още повече, че се настройвах чааак за октомври. В крайна сметка се споразумяхме за Септември, та на есен с учениците и с песен.. 
Много мило ми стана като видях как едната жена гушна едно момиченце, което казаха, че е за втори ден и търсеше "мама". Дано да случим и ние на загрижен персонал.
Сега ще минем консулт и при гастрото ни, че да видим как да уточним менюто. Иска ми се възможно най-малко неща да има, които да не ядем. Дано да е възможно и постижимо.

Относно кърменето вече сме с режим - няма не искам, няма недей. Сучим само в къщи и само когато мама даде, а мама даваше сутрин, на обед за заспиване и вечер след баня, но не за заспиване, плюс нощем, а от 2-3 дни давам само обед, вечер и нощем. През другото време - нямам.
Иначе май се простудихме с климатика(една нощ го оставих да работи
) и вече седмица се влачим със сополи, от днес и май кашля. Аз съм същата.. anbibian книга може да издадеш с Яна.
Беше най-яката случайна среща, която съм имала скоро, тъй като не бях й прочела добре поста , нямах идея, че ще ходят натам, но съдбата си знае работата

, също така се влщби в асансцора на хотела, сама се нареждаще пред него и ни подканяше с =айдеееее
И Ая ли качва Мусала?
това дете няма да се спре! Поне има напредък, след като се изсрала в коритото решила, че мястото на пацулите не е там и ги беше събрала на купчина извън коритото 

после събира каквото е останало и тича при мен и пак циври

, егати и наглостта, депозит има в него, веднъж не сме го бавили и един компромис не може да направи... ама да е жив и здрав
Тъй като нямаме печка, ще караме на сандвичи и плодове и зеленчуци, а и готова храна де, ама ми е странно, колко съм зависима от уредите си