Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 954
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Аз тъкмо се записах при вас и пак изчезнах. Бяхме на море и си дадох почивка от компа и нета. Изкарахме страхотно и най-важното върнахме се здрави. Сега се връщам да ви чета и до скоро! Hug

# 556
  • Нейде из лудите гори...
Привет!

Тия дни при нас е едно мрачно и хладно - любимото ми  Mr. Green
Аз се адаптирах бързо, но Ая има май малък проблем. Все още нямаме деца, с които да излизаме всеки ден, играе с деца, но все различни, защото и ние обикаляме площадките за разнообразие  Mr. Green Обаче се случва вечер да се събуди и да реве с цяло гърло, да не дава да я докосна дори, нищо не иска, реве, тръшка се и в един момент просто се гушва в мен и заспива... обаче тия изблици продължават 10-15 минути. Да чукна на дърво от 3 дни не се е случвало, обаче много се стряскаме с баща й, надявам се да е било моментно и да не се повтаря, аз го отдавах на новото място, ама да видим дали съм на прав път. Отделно не иска да заспива на тъмно, както правеше до сега, та да видим, кога ще свикне.
Иначе постоянно иска да ходи у баба си.. види ли че излизаме и пита за нея Simple Smile Почнах да ги оставям за по 2-3 часа сами, няма такъв кеф... бабата щастлива, детето също, а аз свободна - алелуя !!! Открих топлата вода  Laughing Mr. Green

Маги, добре дошла и честита бременност , да е спокойна и приятна. Много ми хареса разликата във възрастта между Калина и Теодор, прекрасна просто  Wink Не знам защо и аз така си представям семейството ни, Ая да е по-голяма, а следващите две да са породени  Crazy "Представям"  hahaha

Деси, ние също сме в периода "Азшш" Simple Smile Много е забавно, всичко иска "азш" да го прави  Laughing

# 557
Честит рожден ден на Кали!!!
Нека расте здрава и безгрижна! Да има прекрасно детство и да я слушат мама и тате Simple Smile

кога се изниза още една година... Започнаха празничните дни, струва ми се че няма да усетя кога ще празнуваме пълнолетие  Crazy да сме живи и здрави всички...

# 558
  • София
Честит Рожден ден на Калина и от нас! Да е здрава и щастлива и да расте волна и безгрижна!  party006

Марси, времето се изнизва още по-бързо, когато имаш повече от едно дете Wink

Самуил директно си проговори с правилните глаголи в единствено число, "аз" казва като "аж", от около две седмици и е много забавно. Растат човеците, това им е работата...

# 559
Хайде и аз да се включа най-сетне. Ние нали сме в едни ремонтни дейности и у нас е направо ужас, но май вече му се вижда края.  Grinning
Тони, да ти е жива и здрава рожденничката, много щастлива да расте и много да ви радва....И да бъде прекрасна кака.   Hug
Маги, добре дошла!  Grinning и ние ще си имаме кака първолаче тази година. Голямо вълнение е, голямо чудо. Даже съм направила списък с нужните неща за училище и тази седмица най-тържествено ще се отправим към близките две книжарници на покупки. Само не знам кой се вълнува повече, Зори или аз.  Laughing Браво и на теб за смелостта! Лека бременност и прекрасно бебче на финала.
анбибан, браво на Яна, че се е престрашила с морето. После ще чакаме снимки като се върнете.  Grinning
Мира, със Зори не е имало такива периоди на отбой от гърнето. Но тя на тази възраст не искаше въобще и да чуе за подобен атрибут.  Naughty На 2 г. и 6 м. имаше един период от около седмица, в който аз се бях амбицирала, че е време вече да се разделяме с пампито, напикаваше се, ние ходехме с по не знам колко ката дрехи и обувки за преобличане....и след тази сезмица започна да си казва букално от раз и пробив повече не е имало грам.
За яслите и аз да се изкажа, макар че вече всичко нужно е казано. Наистина най-удобни са обикновените анцузи без копчета, ципове и други подобони. В зависимост от това колко топло подържат в помещението може да не са ватирани, а за девойките и клинчета с блузка и някоя жилетка или елече вършат същата работа. Ако времето си е студено не е лошо и един дълъг пътник да се слага под блузката за да пази кръста. Общо взето трябва да има по един комплект дрехи за всеки ден плюс два резервни в шкафчето. Резервни пантофки също. В някои ясли искат да се носят лигавници, гърнета, термометри, в други не искат, това явно е индивидуялно. И на мен ми направи впечатление, че в групата повечето деца си спазват дисциплина, слушкат си, а магариите ги оставят за вкъщи. Зори на 2 г. искаше ние да я храним, а в яслата сядаше сутрин и със съвсем прецизни и отмерени движение си хапваше попарката без да дава грам фира по пътя към устата. Ама иначе държеше аз да си я храня. Не че и сега не предпочита. Шегуваме се, че е кака-бебе.  Joy Щом Коколинчо приключи с яденето направо си се курдисва до мен с чинията или купичката защото съм успявала да подбера "най-вуксните парченца от яденето".  Хитруша.  Laughing
Ставам да хапваме и да ляга Грахчолан, че после да ходим към парка.

# 560
Вчера нашето съкровище Кали стана на две годинки! Да ни е жива и здрава, да има безгрижно и щастливо детство! Обичаме те, безценна Кали!
Много ви благодаря, момичета, че сте се сетили за нас и сте честитили рожденния ден на Кали преди да съм ви почерпила виртуално! Hug Много хубаво си изкара тя вчера, бях и поканила 6 дечица на нейната възраст, всички дойдоха, забавляваха се на двора с шапки и балони, хапнаха, изкараха си цял след обед, много сме доволни Hug
Днес пътуваме за Китен, трябваше вече да сме тръгнали, но тук се оказа, че ММ трябва да свърши спешно една работа в последните минути буквално, мног они изнерви това, само искам да се натоварим тримата в колата и да тръгнем Praynig В Китен сме до събота и после до понеделник в Търново, дано си изкараме спокойно и хубаво, наистина имам нужда от спокойствие Praynig
Хубав ден на всички, ще ви пиша от Китен, когато мога.
Още веднъж много ви благодарим с Кали за поздравите за рожденния и ден Hug Hug Hug

# 561
Честит рожден дена на Кали  nbirthday Да е жива и здрава и да радва мама всеки ден  Heart Eyes
Малко позакъснях с поздрава, но вчера се върнахме късно от морето и двете с Яна сме болни, а трябваше да се чисти и пере и да се готви, все тези хубави домакински задължения  Sick
Някакъв грип ни тръшна, аз съм само с гърло, обаче Яна с 39 градуса температура беше и чак тази сутрин я свали и сополки разбира се, н ми дава да й пръскам в носа, не ми дава да ги бърша и си ги ближе  Sick

Да ви попитам колко струват потничетата и гащичките по принцип. Гледам че в Лидъл ще пуснат за 6 лв. комплект потниче и гащички, но не знам това скъпо ли е или евтино и се чудя дали да купя за Яна. Ние все още не сме приети на държавна ясла и сега след празниците почваме да търсим частна, че другия месец се връщам на работа  Sick

# 562
Здравейте и от мен Simple Smile
Анбибиан, цената е доста добра според мен Peace Аз на Теди му взимам онлайн от един сайт и цените варират между 7 - 8 лева, рядко се намира нещо по- евтинко. Wink
Marsy Rose, да, така е Simple Smile Разликата между Калина и Теодор е много хубава, още повече, че Калина беше на възраст, в която осъзнаваше какво се случва, разпитваше, интересуваше се, чакаше с нетърпение да се роди братчето. Помагаше ми много, сега също ми помага. Карат се, разбира се, но то това е нормално, няма как Simple Smile А и хубавото беше, че тя не ревнуваше и вкъщи беше доста спокойно Simple Smile Така че.... Доста хубаво си ги представяш нещата, но нали знаеш, че понякога нещата просто се случват Simple Smile Затова и вече не си правя много, много планове Simple Smile А сега съм притеснена, понеже разликата им ще е около 2 години и половина... Но дано нямаме проблеми! Praynig
Звездичкова, ние вече почти приключихче с покупките за първокласничката. Тя е лъвче и е много нетърпелива, иска всичко да е предварително подготвено, да не се чака в последния момент... Даже сега чакаме да ни пристигнат дрехите, които сме поръчали за първия учебен ден и тя е толкова паникьосана, че няма да пристигнат на време.... Направо ме убива Grinning По- организирана е и от мен Laughing Чака с нетърпение, но се и притеснява, тя е срамежлива и не познава почти никой от класа, та.... Страх я е.

# 563
Тони, пожелавам ви много добре да си изкарате и на Китен и на Тъново.  Grinning
анбибиан, цените доста могат да варират. От "Бялата къща" в Хаджи Димитър сме взимали гащи за по 1.5-2 лв и потничета за по 2-3 лв, но там нито качеството, нито цените са кой знае колко високи. Единични бройки гащи сме взимали за по 2-2.5 лв. Има една Бг фирма "Венера". Техните комплекти от гащи и потник са около 9-11 лв според магазина, само потника май върви около 6 лв, но са мноооого мекички и хубави, не съм забелязала досега да им избледняват цветовете или да се развлича материята. Та за 6 лв, ако материята е добра си е ОК цената.

# 564
  • Пловдив
Момичета, най-накрая успях да ви изчета за времето на моето отсъствие. Виждам, че вече са започнали рождените дни. Честито на всички малки сладурчета, да са здрави и щастливи, да имат красиво и незабравимо детство!
Тони 77, даде ми добра идея за подарък на нашето дете – дъската за писане, че той много обича да шари.
Смуси, аз и тази година мисля да съберем бабите и дядовците и да отпразнуваме РД на заведение, защото детето ни не може да се отпусне (а и аз) да си играе само в детски център. Трябва да съм все с него, което не е вариант за посрещане на гости. Живот и здраве другият му РД ще е с деца.
Звездичкова, много неприятна история с дървениците. Дано всички да са ги изчистили вече и да спреш да се тревожиш.
Като заговорихте за края на майчинството, и аз се замислих и не ми стана приятно. Но какво да се прави, всяко хубаво нещо има своя край. Дано бързо да влезем в работен ритъм. А знаете ли кога трябва да се появим на работа – на рождения ден или след това? Че на мен ми е чуденка…
Магии, добре дошла! Много смела и хубава постъпка е решението за трето дете. Ние също искаме още едно дете, дано скоро да се похваля.

Ние също няма да пускаме Пепчо наясла, баба му ще го гледа. Макар че на морето забелязах, че деца около неговата възраст, които ходят на ясла, са много по-самостоятелни.

# 565
Ами аз често купувам разни дрешки за Яна от Лидъл, купих и комплект за спане, макар че тогава ми се видя скъп - всичко е много хубаво и качествено.
Значи ще ходя за гащи, дано не са свършили.
Ама тя всъщност още е с памперс и се чудя дали ще й искат гащички в детската градина, а пък ние имаме доста бодита. Специално за гащите ми се стурва, че в Джъмбо са по 2-3-4 лв., обаче потници там не съм гледала. Ние на Яна й купихме два чифта гащички от там и лятото у дома ги обувах над памперса като домашни къщи гащи  Grinning

# 566
  • Пловдив
Някой, който е ходил в Джъмбо напоследък, може ли да каже дали има чорапогащници за зимата?

# 567
Някой, който е ходил в Джъмбо напоследък, може ли да каже дали има чорапогащници за зимата?
За Джъмбо не знам, обаче в Кауфланд тази седмица има някакви чорапогащници.
http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/KW36_5600/blaetterkatalog/index.html
Виж дали ще ти се отвори вестника на Кауфланд да ги разгледаш.
Ние ще идем да вземем сигурно, че Яна у дома я държим по чорапогащник, че постоянно си събува чорапите.

# 568
  • Пловдив
Да, благодаря ти, на Кауфланд ги видях във вестника и аз. Аз все оттам купувам за Пепчо (много са хубави), но напоследък пускат само малки номера за момчета в Пловдив и не ме устройва. Затова търся алтернатива.

# 569
Ех, Анбибиан, благодаря, че сподели, видях реклама, че ще има детски дрехи, ама не съм влизала в сайта да видя - какво що... цената е добра  Peace Само да има и толкова малки размери , ще мина да проверя  Laughing

Ая ме изкарва извън кожата ми в последно време, почнала е да реве на инат - за глупости!
Снощи след баня, игра гола и аха да заспи, почнах да я обличам и да видите истерия  smile3511 , реве дере се, не иска да я обличам, ни пелена, ни тениска - гола, та гола. Половин час сигурно се тръшка, аз спрях да напирам, ама тя не спира да реве, накрая излязох от стаята, като се върнах само се гушна и заспа - гола  Crossing Arms Обличах я в последствие, докато спеше.... Тази сутрин драмата се повтори, защото не искаше да й събличам тениската, която снощи не пожела да й облека в будно състояние  Crazy Crazy И ММ ми вика "спокойно", да стой той спокойно, при такива ситуации за нищо и никаква си тениска -още е с нея, спи втори сън с нея, не дава да я събличам, да видим до кога така  Tired

Общи условия

Активация на акаунт