Звездичке-Честита ви първокласничка, знам колко се вълнуваш, нека да ви носи само радост и училището да е удоволствие за нея

Хариелка-честито ви приемане на ясла. Ти си пчена, така че по-лек още минат при вас нещата. Аз вчера се разпилях да гладя дрехи на Кали и като и прегледах гардероба и видях колко трябва да и се подновява, направо.... ама не се изненадах де, защото сега пролетта доизноси каквото имаще от миналата есен, купих съвсем млако неща и много неща трябва да и купя, домашните обувки са и умалели, яке и трябва, есенни обувки-това от по-големите неща, отделно бельо ,аз до сега си я гелдах с бодита, ама в яслата не ги искат и ще минаваме на потничета и тениски и гащички, екипчета, блузки, клинчета.... добре че за рожденния си ден получи сериозен собствен бюджет от баба си и дядо си и от моите вуйа и вуйчо- тъкмо ще ни покрие разходите сега за пазаруването за нея. Аз мног ообичам да пазарувам в детски магазини, ММ казва, че ако ме остави без контрол ще изкупя магазините и ще фалираме, ама трябва с мярка, че.... Ти кога мислищ да пускаш Елиза на ясла?
От днес записах Кали пак на Детск кухня, че 3-4 дни акото беше нормално, върна си тонуса и апетита, сега на обед яде грис с ябълки и телешки кюфтета с бял сос и после акото пак беше малко редичко, продължавам да давам Био Гайа всеки ден, според ММ няма нищо притеснително, но на мен ми е тревожно, та да питам вас- имам ли повод за притеснение, или просто това е момент на адаптация

Хубав ден на всички от мен
Може би свиква с новата храна, щом няма други симптоми 
Знае детето какво го чака 

Снощи излизахме с ММ и приятели - еми няма такъв кеф, малката при баба си (тя вече от 2 седмици е по няколко часа при баба, че да мога да уча), размятахме малко шотета, много добре ми дойде, честно, сега и както не кърмя, дори виновна не се чувствам, че съм врътнала едно-две
Отделно къщата върви но бавно, днес влизат да оправят ВиК и ел, инсталациите и се надявам до края на седмицата да са привършили... Та с новата седмица на нов глас да почваме градежа. Хубави емоции викате вие, прави сте, ама като имам 18767492874 неща на главата, направо ми идва в повече, ММ само чака наготово да казвам какво , къде, нямаме време да се видим на спокойствие да си обсъдим нещата, ама каквото стане - ще си е нашето и най-прекрасното

Иначе се кандидатираме за най-финно дете на 2 години - 7400, 76 см.