Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 931
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Честит Първи Учебен Ден на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета! На добър час в необятната страна на знанието!
Звездичке-Честита ви първокласничка, знам колко се вълнуваш, нека да ви носи само радост и училището да е удоволствие за нея Hug Hug Hug
Хариелка-честито ви приемане на ясла. Ти си пчена, така че по-лек още минат при вас нещата. Аз вчера се разпилях да гладя дрехи на Кали и като и прегледах гардероба и видях колко трябва да и се подновява, направо.... ама не се изненадах де, защото сега пролетта доизноси каквото имаще от миналата есен, купих съвсем млако неща и много неща трябва да и купя, домашните обувки са и умалели, яке и трябва, есенни обувки-това от по-големите неща, отделно бельо ,аз до сега си я гелдах с бодита, ама в яслата не ги искат и ще минаваме на потничета и тениски и гащички, екипчета, блузки, клинчета.... добре че за рожденния си ден получи сериозен собствен бюджет от баба си и дядо си и от моите вуйа и вуйчо- тъкмо ще ни   покрие разходите сега за пазаруването за нея. Аз мног ообичам да пазарувам в детски магазини, ММ казва, че ако ме остави без контрол ще изкупя магазините и ще фалираме, ама трябва с мярка, че.... Ти кога мислищ да пускаш Елиза на ясла?
От днес записах Кали пак на Детск кухня, че 3-4 дни акото беше нормално, върна си тонуса и апетита,  сега на обед яде грис с ябълки и телешки кюфтета с бял сос и после акото пак беше малко редичко, продължавам да давам Био Гайа всеки ден, според ММ няма нищо притеснително, но на мен ми е тревожно, та да питам вас- имам ли повод за притеснение, или просто това е момент на адаптация ooooh! ooooh! ooooh!
Хубав ден на всички от мен Hug

# 616
Привет в първия учебен ден!

Звездичкова, честита ти първокласничка! Да ти е здрава и дано запази същността си през всичките години в системата на българското образование!

Тони, не разбрах от какво има разстройство Клаи, но не ми изглежда нищо притеснително......Аз и за акито на Юлия отдааавна не се тревожа, понеже го свързвам с това, което е яла Peace Може би свиква с новата храна, щом няма други симптоми Thinking

Стасита, Лили беше на тази възраст, когато кучешките и зъбки леко покафеняха и станаха прозрачни. Тогавашния ми стоматолог обясни,че е настъпила деминерализация, която се дължи на ранен прием на антибиотици, когато е била бебе, или на дефицит на калций в моя организъм, докато съм била бременна. Мисля си,че определено сте за зъболекар, особено, ако счупеното зъбче има остри ръбове, които да драскат устните на детето Peace

Днес Лили постъпи в предучилищната в училище.......със сълзи на очи! Не защото се е затъжила за детската градина или нещо друго. Тя просто не обича новите места, хора и изобщо нищо ново не обича! А попът, който освети празника, песните и танците на децата направо я довършиха-не и било харесало, въпреки че ми спомена там за един-два танца, които са я впечатлили. Рева през повечето време и се оглеждаше за мен, докато Юлия се наслаждаваше на програмата. Но, както се оказва, първият учебен ден не е празник за всички: едно първолаче отказа да влезне в училището и класната му тутакси извика майката да си го прибере, понеже се дърпаше неистово от нея Crazy Знае детето какво го чака ooooh!

Мм, даааа! Много емоции днес! Бедната Юлия, много ми е жал за нея-търчеше по коридорите на училището на кака си и очакваше и нея да я почерпят или да и подарят балонче, тъй като от всяка стая излизаха "подсладени" деца. Но беше толкова мъничка и никой не забеляза протегнатите и ръчички, очакващи лакомства. Накрая все пак Лили я почерпи-имало,значи, сестринска обич Heart Eyes

Мира, историята за вашето отбиване е много сладка и трогателна Heart Eyes Аз, междувременно, още давам на Юлия да суче за следобеден сън Whistling

# 617
Здравейте момичета и благодаря за хубавите пожелания!
Откриването на учебната година мина и замина. Зори беше недоволна, че в първия ден няма да се учи. Днес вече е доволна и щастлива. А пък на мен ми е едно хем радостно, хем тъжно и свидно. Малкото ми момиченце сякаш много бързо порастна и на обясненията ми кое къде е и как е разпределено в раницата каза "спокойно, мамо, ще се оправя".
От денс пък ще имаме повече време с Коколинчо да се наслаждаваме един на друг, че времето си лети. Ходих до работата миналата седмица, задействах да си изчистя натрупаната платена отпуска до Нова година и след това се връщам на работа.
Деси, пожелавам мноооого бърза и безпроблемна адаптация на Лили в училище! Дано бързо си намери дружки и обстановката да й хареса. Така със сигурност в първи клас ще й е по-лесно. Зори е с още 7 деца от нейната група от градината в един клас и съм сигурна, че малко или много това й помага да се чуства по-спокойна.
Тони, Качих няколко снимки на Зори от първия учебен ден в "нашите по-големи дечица".

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 10:07 от Zvezdichkova

# 618
  • Нейде из лудите гори...
Привет, момичета. Гледам тук много рожденници, именници, ученици, ясленици - хайде честито на всички! Бъдете здравички   bouquet

Ние сме окей, дадох си малко почивка, че ми гръмна бушона от учене, уикенда ще го пиша почиван, а другата седмица пак Simple Smile Снощи излизахме с ММ и приятели - еми няма такъв кеф, малката при баба си (тя вече от 2 седмици е по няколко часа при баба, че да мога да уча), размятахме малко шотета, много добре ми дойде, честно, сега и както не кърмя, дори виновна не се чувствам, че съм врътнала едно-две  Joy Отделно къщата върви но бавно, днес влизат да оправят ВиК и ел, инсталациите и се надявам до края на седмицата да са привършили... Та с новата седмица на нов глас да почваме градежа. Хубави емоции викате вие, прави сте, ама като имам 18767492874 неща на главата, направо ми идва в повече, ММ само чака наготово да казвам какво , къде, нямаме време да се видим на спокойствие да си обсъдим нещата, ама каквото стане - ще си е нашето и най-прекрасното  Blush Blush

Стасита, намери някой мил и внимателен зъбар  Peace На мен снощи ми се счупи зъб и попаднах на най-якият колектив "майка-син", знам, че това ще са хората, които ще прегледат скоро Ая. Дано не е нещо сериозно  Peace

# 619
Здравейте, момичета!
Звездичке- супер ти е първокласничката, дано по вода да и върви!
Марси- благородно ви завиждам за разпускането с приятели Embarassed ММ има рожден ден сега на 24 септември и сме решили да излезем да вечеряме на заведение, но ще сме тримата с Кали. Тогава съм и на ФМ за пола на бебето, та съм му казала, че това ще му е подаръкът за празника Wink
Подарихме на Кали кухня за рожденния ден, но татко и едва днес намери време да сглоби, е няма такъф кеф- бърка манжди и пушек се вдига Joy Днес успяхме и да и купим домащни обувк идва чифта, че старите са и умалелие, едните веднага подноси у дома, а другите ще са за яслата, ама за там ще ни трябва и още един чифт. Взехме на Рен бут, те и старите и бяха на тази марка, много съм доволна от качеството, пък и цените са приемливи- за двата чифта дадохме 30 лева- едните 14- другите 16 лева.
Аз сега се чудя за следното: Кали като тръгне на ясла в началото ще трябва да я водим в 9 часа закусила- това добре, не ми е никакъв проблем да закусва у дома, ама как ще става рано, 4е дазакуси, 4е да я закараме на ясла, щото тя яслата не е до нас точно, пък като решим да закусва там- трябва най-късно в 8,15 да е там-тогава по4вала закуската- как ще се оправим със ставането не съм на ясно ooooh! ooooh! ooooh! Тя сега по принцип става около 8 часа и понякога 8 и нещо- та това, струва ми се ще ни е пробле мв началото, дано бързо го преодолеем Praynig Praynig Praynig

# 620
Здравейте и от мен Hug

Честит рожден ден на Елиза! Да е жива и здрава и все така прекрасна! Много щастливо и игриво детство!
  bigdance2 newsm59 Tada

Благодаря за пожеланията за Миа! Празнувахме в заведението от миналата година и сме доволна! Получи най-различни подаръци, от които и триколка, в която е влюбена направо. По повод навършването на 2 годинки 2 дена бяхме по лекари профилактично и всичко ни е наред Grinning Иначе се кандидатираме за най-финно дете на 2 години - 7400, 76 см.
На ясла към момента няма да я пускам, защото освен че нямаме шанс с точките с тези хранителни непоносимости няма кой да я следи там.

# 621
  • Нейде из лудите гори...

# 622
Хариелка, честит рожден ден на Елиза! Да расте здрава и щастлива, много усмихната и игрива!

# 623
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЗА!!!
Да расте здрава, щастлива и безгрижна! Да е гордост и радост за мама и тате!

# 624
  • Sofia
Благодаря ви, момичета!  Hug Днес съм много щастлива...  Grinning  Grinning  Grinning
Почерпете се виртуално за здравето и щастието на моята малка Приказка!

А ето я и нея:
Скрит текст:

# 625
  • Пловдив
Красавицата на мама! Хариелка, да ви е жива и здрава и да расте все така усмихната!  newsm59
Ммм, много вкусна торта!   bouquet  party023

# 626
Честит рожден ден на Елиза - пожелаваме много здраве, щастие и сбъднати детски мечти! Колко е пораснала - тя направо си изглежда вече на малка госпожица  Heart Eyes

# 627
Хариелка- да ти е жива и здрава рожденничката и двете с кака и много да  ви радват! newsm59 newsm59 newsm59

# 628
Купих на Яна роклята за рождения ден. Сега остава да намеря блузка или боди бодро и някой подходящ чорпогащник и сме готови с тоалета. Роклята я взехме от Карнавал кидс за 35 лв. В сравнение с другите магазини, цената ми се видя съвсем прилична.
Скрит текст:

# 629
  • Sofia
Благодаря виииии! Simple Smile
Ние днес се почерпихме в парка с дечицата, с които сме всеки ден. А утре празника продължава у дома, тогава Лизи ще духа и свещичките на тортата.

Анбибиян, много е хубава роклята на Яна.  Peace

Смуси, страхотно че Миа е съвсем добре. Тези прегледи малко са те поуспокоили надявам се. Важното е, че детето си се развива, както трябва, какво като е фина мадама и миньонче. Simple Smile Мога да ти кажа, че те са най-вървежни.  Joy

Звездичке, имаш си прекрасна първокласничка! Дано да й върви по вода и в учението, и в живота!

Общи условия

Активация на акаунт