Днес сутринта се събудих с късмет, но целия ден ми беше много изнервен... Нещо ВиК-то ни се прецакало у дома и съм спряла тотално водата... само като ми е необходима пускам и си върша работата светкавично, защото иначе има шанс да се наводним. За това казах, че и с късмет се събудих, че запръска сутринта, а не е почнало през нощта... щяхме да се събудим в гьолче
Утре вече ще я оправим най-накрая 
Айчето преди малко как ме шокира пък.. лапнала една пластмасова клечка и взела една декоративна запалка (която не работи и не прилича на такава) и "пали" клечката със запалката. После я хваща между показалеца и средния и се прави , че пуши
Тръска си цигарката, припалва я...
То хем ми беше смешно, хем се шокирах и още ме държи ... Никой у дома не пуши и не позволявам да се пуши около нея... ама ей го нА... видяла някъде и копира
Ще кача клипче скоро и ще ви я покажа... моята пушачка 
На разходката пък се лепна на машинките за левче, оставям я аз да си играе на тях, но паричка рядко давам, че после няма слизане... играе си тя и по едно време ми вре едно левче в лицето.. намерила го... доволна и щастлива си го пусна да играе

Тони, представям си как си се изплашила... аз съм голямо шубе от улични кучета, защото като малка два пъти са ме гонили... от домашни нямам страх, Ая обожава кучета и я оставям на воля да играе с тях.. обаче така без каишка да дойде "да играе" сигурно бих реагирала подобно на теб... Щом и алеята не е за кучета... тия направо са за бой

Ех, Флучия, много хубаво сте си направили... Ние също живеем в комплекс, има деца, ама нещо не сме така сплотени... имаме една площадка , но тя е на такова течение, че я избягвам и ходя от другата страна на булеварда..

Анбибиан, аз десерти на Ая рядко правя, веднъж правих мляко с ориз и мед, вместо захар
Иначе й давам сладко от домашните, със захар според рецептата, при положение, че не е ежедневие, не смятам, че е проблем. Качамака пък ни е любимата закуска, докато го сервирам и е изяден

За съжаление телефона на брокера не го пазя.
Тия дни си ми в главата, разписвай се по-често, макар и с 2 изречения
ама тя и мадамски го раздава